Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
18 Sep 2010 19:01 #78836 by Aνέστης Αδαμίδης
Πες τα ρε Lalo! Μα καλά, δεν διάβασες τον τίτλο; Λέει "Πώς ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ μια γυναίκα" όχι το αντίθετο. Ας έκανες κάτι απ' όλα αυτά φίλε μου Alcatraz και η επιτυχία ήταν στο τσεπάκι σου... :?:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Sep 2010 23:05 #78852 by Ιβάν

TheReaper wrote: Πες τα ρε Lalo! Μα καλά, δεν διάβασες τον τίτλο; Λέει "Πώς ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ μια γυναίκα" όχι το αντίθετο. Ας έκανες κάτι απ' όλα αυτά φίλε μου Alcatraz και η επιτυχία ήταν στο τσεπάκι σου... :?:

Ελα τώρα εξυπνάδες! Ποιος λακαμάς θα πάει να τα πει ολα αυτα σε μια κοπέλα? Παντός όχι εγώ! Το θέμα είναι να την ρήξεις συναισθηματικά. Αν το πετύχεις αυτό τότε είναι που την έριξες! Απλά δεν ξέρω τι να πω! Κάτι σαν το "θες να τα φτιάξουμε?", αλλά είναι πολύ φλώρικο. Καμιά ιδέα από κανέναν έμπειρο (π.χ. Κουτσουμπας)?

More
18 Sep 2010 23:27 #78855 by Μάνος Γρυπάρης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Πες τα ρε Lalo! Μα καλά, δεν διάβασες τον τίτλο; Λέει "Πώς ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ μια γυναίκα" όχι το αντίθετο. Ας έκανες κάτι απ' όλα αυτά φίλε μου Alcatraz και η επιτυχία ήταν στο τσεπάκι σου... :?:

Ελα τώρα εξυπνάδες! Ποιος λακαμάς θα πάει να τα πει ολα αυτα σε μια κοπέλα? Παντός όχι εγώ! Το θέμα είναι να την ρήξεις συναισθηματικά. Αν το πετύχεις αυτό τότε είναι που την έριξες! Απλά δεν ξέρω τι να πω! Κάτι σαν το "θες να τα φτιάξουμε?", αλλά είναι πολύ φλώρικο. Καμιά ιδέα από κανέναν έμπειρο (π.χ. Κουτσουμπας)?

Ναι, περίμενε συμβουλή από τον "τιτανομεγιστοκατακτητή" Κουτσούμπα και σήκωθηκες! :mrgreen:
Τα πράγματα είναι απλά, να είσαι ο εαυτός σου. Βγειτε για καφε, καντηνα να γελασει, πες αστειακια και ιστοριουλες που θα ελεγες και με φιλους κι ολα οκ. Απλα με τη γυναικα της πετας και καμια σποντα για κατι που σου αρεσει πανω της και εκει βλεπεις αν οντως γουσταρει. Ολα θα παρουν το δρομο τους. Αμα περναει καλα, αν οχι με την 1η, τότε με το 2ο ποτο θα δεσει το γλυκο. Αμα παλι στο παιζει ιστορια και σου ριξει 1-2 φορες ακυρο να βγειτε τοτε πας παρακατω. Στην Ελλαδα ζεις, εχεις εκατομμυρια επιλογες γυρω σου, δεν θα κατσεις να σκασεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Sep 2010 23:30 #78856 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, όντως αυτή η φράση έχει παλιώσει κάπως. Εγώ ψάχνω άλλους τρόπους αν θέλω να πω κάτι τέτοιο πλέον, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πάντοτε βρίσκεται άλλος στη μέση! Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό και λέω από μέσα μου: "Τότε γιατί μωρή ξεκ***άρα ανταποκρίνεσαι στο καμάκι, αφού σε έχει ψαρέψει άλλος??" ](*,)

More
19 Sep 2010 01:04 #78861 by Lalo007
TheReaper":2cyd51v5]Καλά, όντως αυτή η φράση έχει παλιώσει κάπως. Εγώ ψάχνω άλλους τρόπους αν θέλω να πω κάτι τέτοιο πλέον, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πάντοτε βρίσκεται άλλος στη μέση! Και αναρωτιέμαι εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό και λέω από μέσα μου: "Τότε γιατί μωρή ξεκ***άρα ανταποκρίνεσαι στο καμάκι, αφού σε έχει ψαρέψει άλλος??" ](*,) [/quote]

Αντε πες τωρα.Να παιζουν με τους αντρες θελουν οι καριες.ΤΙποτα αλλο.Αλλα δεν μασαμε εμεις...ετσι δεν ειναι? :cool:

More
19 Sep 2010 07:20 #78869 by Ιβάν
Κάτσε ρε Μάνο. Πως εγώ θα μάθω αν τελικά θέλει να είμαστε μαζί? Πες π.χ. ότι το αισθάνομαι τότε τι θα της πω ("θες να γίνεις η κοπέλα μου?")? Τέτοια δεν λέμε ούτε στην 1η Δημοτικού.

More
19 Sep 2010 10:59 #78874 by Lalo007

Alcatraz wrote: Κάτσε ρε Μάνο. Πως εγώ θα μάθω αν τελικά θέλει να είμαστε μαζί? Πες π.χ. ότι το αισθάνομαι τότε τι θα της πω ("θες να γίνεις η κοπέλα μου?")? Τέτοια δεν λέμε ούτε στην 1η Δημοτικού.

Αχαχαχα...Και ομως λενε μεχρι το γυμνασιο...και μαλιστα το πιο φλωρικο "θες να τα φτιαξουμε?". :armata crazy:

More
19 Sep 2010 17:21 #78901 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν της λες τιποτα, την φιλας... το πολυ πολυ τρως χαστουκοχιλοπιτα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Sep 2010 18:41 #78916 by Ιβάν

BigBoss wrote: Δεν της λες τιποτα, την φιλας... το πολυ πολυ τρως χαστουκοχιλοπιτα...

Έτσι στο ξεκάρφωτο? Και στην κατάσταση που είμαι τώρα τι να κάνω;

More
19 Sep 2010 19:09 #78919 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κανεις αυτα που λεει ο Μανος πιο επανω και αν δεις οτι ''λιωνει'' για σενα τοτε προχωρας στο φιλι... Εκτος αν θες να την ρίξεις ετσι...

[youtube:3311r4xk]
[/youtube:3311r4xk]

(Στην θέση του Sub-Zero βάλε την κοπελα 8O )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.