Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ελα τώρα εξυπνάδες! Ποιος λακαμάς θα πάει να τα πει ολα αυτα σε μια κοπέλα? Παντός όχι εγώ! Το θέμα είναι να την ρήξεις συναισθηματικά. Αν το πετύχεις αυτό τότε είναι που την έριξες! Απλά δεν ξέρω τι να πω! Κάτι σαν το "θες να τα φτιάξουμε?", αλλά είναι πολύ φλώρικο. Καμιά ιδέα από κανέναν έμπειρο (π.χ. Κουτσουμπας)?TheReaper wrote: Πες τα ρε Lalo! Μα καλά, δεν διάβασες τον τίτλο; Λέει "Πώς ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ μια γυναίκα" όχι το αντίθετο. Ας έκανες κάτι απ' όλα αυτά φίλε μου Alcatraz και η επιτυχία ήταν στο τσεπάκι σου... :
Ναι, περίμενε συμβουλή από τον "τιτανομεγιστοκατακτητή" Κουτσούμπα και σήκωθηκες!Alcatraz wrote:
Ελα τώρα εξυπνάδες! Ποιος λακαμάς θα πάει να τα πει ολα αυτα σε μια κοπέλα? Παντός όχι εγώ! Το θέμα είναι να την ρήξεις συναισθηματικά. Αν το πετύχεις αυτό τότε είναι που την έριξες! Απλά δεν ξέρω τι να πω! Κάτι σαν το "θες να τα φτιάξουμε?", αλλά είναι πολύ φλώρικο. Καμιά ιδέα από κανέναν έμπειρο (π.χ. Κουτσουμπας)?TheReaper wrote: Πες τα ρε Lalo! Μα καλά, δεν διάβασες τον τίτλο; Λέει "Πώς ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ μια γυναίκα" όχι το αντίθετο. Ας έκανες κάτι απ' όλα αυτά φίλε μου Alcatraz και η επιτυχία ήταν στο τσεπάκι σου... :
Alcatraz wrote: Κάτσε ρε Μάνο. Πως εγώ θα μάθω αν τελικά θέλει να είμαστε μαζί? Πες π.χ. ότι το αισθάνομαι τότε τι θα της πω ("θες να γίνεις η κοπέλα μου?")? Τέτοια δεν λέμε ούτε στην 1η Δημοτικού.
Έτσι στο ξεκάρφωτο? Και στην κατάσταση που είμαι τώρα τι να κάνω;BigBoss wrote: Δεν της λες τιποτα, την φιλας... το πολυ πολυ τρως χαστουκοχιλοπιτα...