- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20!
Alcatraz wrote: Επίσης τι έχετε πάθει όλοι σας με τα νομικά... λες και κάνουμε κάτι κακό και θα μας βρουν ανάμεσα σε τόσους!
Alcatraz wrote: Επίσης οι γονείς μου ξέρουν ότι βγήκαμε μαζί και ο πατέρας μου λέει συνέχεια και βλακίες για μας τους 2! Και δεν πρόκειται μόλις θα τα φτιάχνω με μια γκόμενα να πηγαίνω και να το λέω στους γονείς μου!
Alcatraz wrote: ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!
Alcatraz wrote: Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20!
Alcatraz wrote: Επίσης την Πέμπτη έχουμε και επαιτιο!
Alcatraz wrote: ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!
Alcatraz wrote: Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20! Επίσης τι έχετε πάθει όλοι σας με τα νομικά... λες και κάνουμε κάτι κακό και θα μας βρουν ανάμεσα σε τόσους! Επίσης οι γονείς μου ξέρουν ότι βγήκαμε μαζί και ο πατέρας μου λέει συνέχεια και βλακίες για μας τους 2! Και δεν πρόκειται μόλις θα τα φτιάχνω με μια γκόμενα να πηγαίνω και να το λέω στους γονείς μου! Σας κάλυψα? Επίσης την Πέμπτη έχουμε και επαιτιο!
ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!
rafor wrote: Σου εχω τη ΜΕΓΑ συμβουλη!Βαλε το παρακατω τραγουδι και θα πεσει οπως λεει και ο lalo σαν το παγακι στην πορτοκαλαδα!
[/youtube:1x40vw9q]
[youtube:1x40vw9q]
BigBoss wrote: Ετσι...