Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
09 Nov 2010 22:54 #83865 by rafor
Δεν νομιζω να σε κατακρινουμε και οσο για το αποπλανηση ανηλικου, το ειπα για πλακα.Το θεμα ειναι οτι μπορει να σε συμπαθει και να εισαι απλα ενας φιλος που η γνωμη σου μετραει.Οσο για το ''κανουμε'' που λες πανω, σορρυ που το λεω, αλλα μεχρι στιγμης εσυ προσπαθεις να κανεις.Τελος, το τριανταφυλλο, πιστευω ηταν τολμηρη κινηση!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2010 22:56 #83866 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20!

Το signature μου.

Alcatraz wrote: Επίσης τι έχετε πάθει όλοι σας με τα νομικά... λες και κάνουμε κάτι κακό και θα μας βρουν ανάμεσα σε τόσους!

Θα σας δουν και θα σας καρφωσουν γιατι πολύ απλα αυτό. Είναι νομικό αδίκημα ΤΕΛΟΣ.

Alcatraz wrote: Επίσης οι γονείς μου ξέρουν ότι βγήκαμε μαζί και ο πατέρας μου λέει συνέχεια και βλακίες για μας τους 2! Και δεν πρόκειται μόλις θα τα φτιάχνω με μια γκόμενα να πηγαίνω και να το λέω στους γονείς μου!

Οταν λες βλακιες τι εννοεις; Επισης δεν χρειαζεται να τους το πεις, θα το καταλαβουν μονοι τους οταν θα τους ζητας καθημερινα λεφτα για να την βγάλεις εξω.

Alcatraz wrote: ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!

1ον) Από που στο καλό κόβεις τα τριαντάφυλλα;
2ον) Πού στο καλο τα βάζει όλα αυτα τα τριαντάφυλλα αυτη;
3ον) Και εγω εχω πει σε ατομα οτι τους παει καποιο συγκεκριμενο στυλ και το εχουν ακολουθησει, αυτο δεν σημαινει οτι με γουστάρουν!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Nov 2010 22:57 #83867 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20!

What the firetruck?

Alcatraz wrote: Επίσης την Πέμπτη έχουμε και επαιτιο!

Στην κοπέλα το 'πες;

Alcatraz wrote: ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Αν ήξερες πόσες φίλες μου έχουν ακολουθήσει τέτοιες συμβουλές από μένα, θα είχες εκπλαγεί, και με έβλεπαν καθαρά φιλικά. Δεν είναι απαραίτητο να σε γουστάρει.

More
09 Nov 2010 23:04 #83868 by rafor
Σου εχω τη ΜΕΓΑ συμβουλη!Βαλε το παρακατω τραγουδι και θα πεσει οπως λεει και ο lalo σαν το παγακι στην πορτοκαλαδα!
[youtube:34fwhgm7]
[/youtube:34fwhgm7]

More
09 Nov 2010 23:07 #83869 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20! Επίσης τι έχετε πάθει όλοι σας με τα νομικά... λες και κάνουμε κάτι κακό και θα μας βρουν ανάμεσα σε τόσους! Επίσης οι γονείς μου ξέρουν ότι βγήκαμε μαζί και ο πατέρας μου λέει συνέχεια και βλακίες για μας τους 2! Και δεν πρόκειται μόλις θα τα φτιάχνω με μια γκόμενα να πηγαίνω και να το λέω στους γονείς μου! Σας κάλυψα? Επίσης την Πέμπτη έχουμε και επαιτιο!

ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Καταρχήν από ότι κατάλαβα έχουμε να κάνουμε με στρουμφάκια και κατά δεύτερον έλα τώρα πλάκα μας κάνεις σίγουρα, έβλεπα αυτό το topic εδώ και πόσο καιρό και δεν άντεξα να μην απαντήσω με μία σκληρή κριτική. Δεν παίζει να γίνεται αυτό που μας λες γιατί σε έχω δει από κοντά και ξέρω ότι δεν γίνεται να υπάρξει κάποια τέτοια κατάσταση μεταξύ σε εσένα και μία 25χρονή γιατί όπως και να το κάνουμε είσαι πολύ μικρός για τέτοια και θα συμφωνήσω με τον rafor ότι πιο πιθανά σε βλέπει σαν έναν καλό φίλο γιατί από ότι κατάλαβα μόνο εσύ έχεις τρελές φαντασιώσεις για σχέσεις. Επίσης όσο για το Υ.Γ. τα λόγια είναι περιττά γιατί όλοι αν πούνε σε κοπέλα για κάτι που θα βελτιώσει την εμφάνιση της αυτή θα το κάνει χωρίς πολύ σκέψη και σταμάτα να μαδάς τις τριανταφυλλιές . Τέλος θα ήθελα να σου πω ότι σου έκανα αυτήν την σκληρή κριτική γιατί πρέπει να προσγειωθείς κάποια από αυτές τις μέρες από τα σύννεφα.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
09 Nov 2010 23:08 #83870 by Aνέστης Αδαμίδης
rafor πρέπει να σχολιάσω. Με αυτό το τραγούδι έγινες μια ομορφιά! :rolla:

More
09 Nov 2010 23:14 #83873 by Μπάμπης Χαραλάμπους

rafor wrote: Σου εχω τη ΜΕΓΑ συμβουλη!Βαλε το παρακατω τραγουδι και θα πεσει οπως λεει και ο lalo σαν το παγακι στην πορτοκαλαδα!
[youtube:1x40vw9q]

[/youtube:1x40vw9q]

Ακόμη και αυτο ειναι καλύτερο!

BigBoss wrote: Ετσι...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Nov 2010 23:16 #83874 by rafor
Τι να κανουμε και εμεις ρε Reaper?H ρουφιανα η αγαπη.αχαχαχαχαχα :partyman :P :P

More
09 Nov 2010 23:16 #83875 by Νικολής Ασημάκης
[youtube:1qzoyo16]
[/youtube:1qzoyo16]

Στο 1:03 το ζουμί της υπόθεσης.

More
09 Nov 2010 23:19 - 09 Nov 2010 23:20 #83877 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε σεις το έχετε κάψει!! :mrgreen: :flamethrower: :firestarter:

Να σε ρωτήσω κάτι Alc. Αυτή είναι η κοπέλα που μας έλεγες και σε προηγούμενα post;

ΥΓ: Nikoli ντροπή σου. Δεν περίμενα από σένα να ακούς τέτοια πράγματα. Ο Θεός να το κάνει τραγούδι αυτό! :lol:

Και κάτι άλλο, για το οποίο μη με παρεξηγήσετε.

Εντ δε μαστουρμπέισον γκόους κλάουντ ιν χίαρ. :mrgreen:
Last edit: 09 Nov 2010 23:20 by Aνέστης Αδαμίδης.