Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
20 Sep 2010 15:22 #78992 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οι ταινιες (οχι παντα βεβαια) εχουν βγει απο την ζωη. Νομιζεις οτι δεν τα εχω κανει; :cool:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2010 15:31 #78994 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Νομιζεις οτι δεν τα εχω κανει; :cool:

Κάνεις και άλλα πράγματα από το να φτιάχνεις LittleBigManous στη ζωγραφική; :o

More
20 Sep 2010 17:40 #79003 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε σεις, νομίζω έχετε ξεφύγει τελείως!

Πάντως, Alcatraz να σου πω κι εγώ μια συμβουλή, κάτι που κάνω αρκετά συχνά ο ίδιος: μάθε πρώτα τι είδους άνθρωπος είναι η κοπέλα. Δηλαδή αν της αρέσουν οι περίπατοι σε ένα πάρκο ή να διασκεδάζει σε κάνα κλαμπάκι, τι μουσική ακούει, πως της αρέσει να περνάει τον καιρό της... Τέτοια πράγματα που μπορούν να ανοίξουν μια συζήτηση και να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους, να τους κάνουν να μάθουν κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλο. Εκτός βέβαια κι αν έχεις ήδη μάθει τι είδους άνθρωπος είναι η κοπέλα.

More
20 Sep 2010 18:04 #79005 by Ιβάν

TheReaper wrote: Πάντως, Alcatraz να σου πω κι εγώ μια συμβουλή, κάτι που κάνω αρκετά συχνά ο ίδιος: μάθε πρώτα τι είδους άνθρωπος είναι η κοπέλα. Δηλαδή αν της αρέσουν οι περίπατοι σε ένα πάρκο ή να διασκεδάζει σε κάνα κλαμπάκι, τι μουσική ακούει, πως της αρέσει να περνάει τον καιρό της... Τέτοια πράγματα που μπορούν να ανοίξουν μια συζήτηση και να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους, να τους κάνουν να μάθουν κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλο. Εκτός βέβαια κι αν έχεις ήδη μάθει τι είδους άνθρωπος είναι η κοπέλα.

Έχω όμως ένα μεγάλο πρόβλημα! Είμαι ντροπαλός. Δυστάζω να παω όταν είναι με τις φίλες της για να της μιλήσω! Φοβάμαι, κοκκινίζω. Ακόμα να το χωρέσει το μυαλό μου ότι της το είπα. Αστα! Μόνο εκεί δυστάζω, κατά τα αλλά δεν φοβάμαι τίποτα άλλο.

Υ.Γ. Α και σε πάρτυ το ίδιο γίνετε! Προς το τέλος αρχίζω και "ανάβω", κυρίως όταν έχω πιει κάτι!

More
20 Sep 2010 18:55 #79015 by Lalo007

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Πάντως, Alcatraz να σου πω κι εγώ μια συμβουλή, κάτι που κάνω αρκετά συχνά ο ίδιος: μάθε πρώτα τι είδους άνθρωπος είναι η κοπέλα. Δηλαδή αν της αρέσουν οι περίπατοι σε ένα πάρκο ή να διασκεδάζει σε κάνα κλαμπάκι, τι μουσική ακούει, πως της αρέσει να περνάει τον καιρό της... Τέτοια πράγματα που μπορούν να ανοίξουν μια συζήτηση και να φέρουν κοντά δύο ανθρώπους, να τους κάνουν να μάθουν κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλο. Εκτός βέβαια κι αν έχεις ήδη μάθει τι είδους άνθρωπος είναι η κοπέλα.

Έχω όμως ένα μεγάλο πρόβλημα! Είμαι ντροπαλός. Δυστάζω να παω όταν είναι με τις φίλες της για να της μιλήσω! Φοβάμαι, κοκκινίζω. Ακόμα να το χωρέσει το μυαλό μου ότι της το είπα. Αστα! Μόνο εκεί δυστάζω, κατά τα αλλά δεν φοβάμαι τίποτα άλλο.

Υ.Γ. Α και σε πάρτυ το ίδιο γίνετε! Προς το τέλος αρχίζω και "ανάβω", κυρίως όταν έχω πιει κάτι!

Υπεροχα!!!Θα πεις πρωτη 1-2 μπυριτσες και μετα καπακι 1 μπουκαλι κρασι.Θα δεις υστερα τι ωραια που θα "αναψεις" και θα βγουν και τα λογια.Παντως περα απο την πλακα,μην κομπλαρεις με τις γυναικες.Να εισαι φιλικος κα ανετος και οπως ειπε καποιος συμφορουμιτης πιο πανω,ο εαυτος σου.Δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι.Πλησιασε την γυναικοπαρεα χαλαρα και πιασε κουβεντα.Αν δεις οτι τσιμπαει η δικια σου,σιγα σιγα με τροπο αποσυρθειτε απο τις παρεες και πειτε τα μονοι σας.Και εκει εφαρμοζεις οσα ειπαμε παραπανω. :wink: Εξαλλου αν ντρεπεσαι τοσο να τις πλησιασεις αρχικα,πηγαινε με φιλους σου.

More
20 Sep 2010 20:31 #79027 by Νικολής Ασημάκης

Lalo007 wrote: Εξαλλου αν ντρεπεσαι τοσο να τις πλησιασεις αρχικα,πηγαινε με φιλους σου.

Για να αποκατασταθεί η μπακουροπαρέα ομαδικώς; :mrgreen:

Και κατά την άποψή μου, το ποτό δεν είναι λύση. Πιο "μαγκιά" είναι να σφίξεις τα δόντια και να το πεις από μόνος σου. Το ξέρω εκ πείρας. :P

More
20 Sep 2010 21:00 #79029 by Lalo007

Nikolis wrote:

Lalo007 wrote: Εξαλλου αν ντρεπεσαι τοσο να τις πλησιασεις αρχικα,πηγαινε με φιλους σου.

Για να αποκατασταθεί η μπακουροπαρέα ομαδικώς; :mrgreen:

Το βρηκες παλι αγορι μου... :P

Και κατά την άποψή μου, το ποτό δεν είναι λύση. Πιο "μαγκιά" είναι να σφίξεις τα δόντια και να το πεις από μόνος σου. Το ξέρω εκ πείρας. :P

Ναι καλυτερα να το πεις εσυ παρα το ποτο. :wink:

More
21 Sep 2010 00:34 #79043 by Μπάμπης Χαραλάμπους
antonis 21":2kjwkm98]ακου πιανεις την κοπελα και την φιλας ετσι στα καλα καθουμενα.. ](*,) :lol: [/quote]

Να εξηγηθω βασικα λιγο καλύτερα. Αυτο που λεω οτι την φιλας στα καλα καθουμενα πιανει και μαλιστα πολυ πιο ευκολα απο οτι νομιζετε μερικοι. Αν δειτε οτι ειναι προχωρημενη η κοπελα και οτι ειχε και άλλες σχέσεις στο παρελθον τότε ενα φιλι στα ξαφνικά δεν θα την χαλάσει. Ισα ισα θα ειναι για αυτην κατι το διαφορετικό αφου σιγουρα ολοι οι αλλοι θα την εχουν παει σιγα-σιγα...

Τωρα εαν δεν ειχε ξανα αυτη αλλο αγορι και γενικα ειναι μικρη σε ηλικια τοτε οχι, δεν πιανει σχεδον ποτε. Γιατι; Γιατι πολυ απλα θα θελει να ζησει λίγο ρομαντισμο πρωτα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Sep 2010 00:43 #79045 by Aνέστης Αδαμίδης
Πως τα λέει το Αφεντικό, πώς τα λέει!! Συγγραφέας έπρεπε να γίνεις εσύ. Δε θα είχες και τον μπελά του LBP. :mrgreen:

More
13 Oct 2010 23:43 #81527 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Υ.Γ. Α και σε πάρτυ το ίδιο γίνετε! Προς το τέλος αρχίζω και "ανάβω", κυρίως όταν έχω πιει κάτι!

Επειδή τώρα το είδα, νερό δηλαδή; :mrgreen: