Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
09 Nov 2010 17:23 #83825 by rafor
Σχεση μαθητη-δασκαλου ή κατι παρομοιο τελος παντων.Το οτι βγηκατε με εκπλησει , αρα εισαι σε σχετικα καλο δρομο.!Μονο που μας τα λες ενα ενα και ειναι λιγακι δυσκολο να σου πουμε τη γνωμη μας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2010 17:27 #83827 by Ιβάν

rafor wrote: Μονο που μας τα λες ενα ενα και ειναι λιγακι δυσκολο να σου πουμε τη γνωμη μας.

Πείτε μου και εσείς επιτέλους τι θέλετε να ακούσετε? Να ξέρω και εγώ τι να σας πω και να μην κάνω τσάμπα ποστ!

More
09 Nov 2010 17:56 #83832 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι ιδέα μου ή πάτε να την κλείσετε μέσα τη γυναίκα; :icon what:

Ρε συ Alcatraz, εντάξει τι να πω δηλαδή.... Μπορεί στο σχολείο να λες με τους συνομήλικους σου ότι είστε άντρες, αλλά σε αυτήν τη περίπτωση είναι λίγο πιο εξειδικευμένα τα πράγματα. Εσύ είσαι αγόρι μπροστά της. Άλλες έχουν παιδιά σε αυτήν την ηλικία .

Δεν ξέρω τι να σου πω. Προσωπικά τα είχα με μια που ήταν 5 χρόνια μεγαλύτερη από μένα και ήμουν λίγο blacked out. Άσε που αφού είναι και προφέσορας στο TKD θα σε κάνει κιμά αν της κάνεις κάτι που την ενοχλήσει... 8O :axe:

More
09 Nov 2010 18:08 #83833 by Ιβάν
Και γιατί να την κλείσουμε μέσα? Μην φοβάσε δεν πρόκειται να φάω ξύλο γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να την πειράξω! :heart:

More
09 Nov 2010 18:12 #83834 by Aνέστης Αδαμίδης
Για παιδερασμό ρε. Αν σας πάρουν μπρέφα, τρεχάτε να κρυφτείτε!

More
09 Nov 2010 18:15 #83835 by eliminator

Alcatraz wrote: Και γιατί να την κλείσουμε μέσα? Μην φοβάσε δεν πρόκειται να φάω ξύλο γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να την πειράξω! :heart:

Ανέκαθεν υπήρχε νόμος που λέει οτι αν ένας ενήλικος πάει με έναν ανήλικο μπαίνει μέσα, δε το'ξερες;;;;(είναι τόσο γνωστό και παλιό δεν γίνεται να μη το ξέρεις!) ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ την βάλεις κάτω και την βιάσεις αυτή βρίσκει το μπελά της.

More
09 Nov 2010 18:15 #83836 by rafor
Βασικα λεγεται αποπλανηση ανηλικου...γενικα ειναι μεγαλη ρε και αυτα τα 8-9 χρονια, ειναι χρονια που αλλαζουν τελειως οι ανθρωποι στο χαρακτηρα τους.Καλυτερα σου προτεινω να την ξεχασεις, ουτοσιαλλως απο γυναικες αλλο τιποτα!Η μιση ελλαδα γυναικες ειναι?!

More
09 Nov 2010 18:24 #83837 by Άγγελος Φασούλης
Βασικά πριν πεις όλα τα άλλα έπρεπε να το αναφέρεις ότι είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη! Γιατί εγώ προσωπικά σχημάτιζα την ιδέα ότι αυτή είναι περίπου στα 18. Πάντως συμφωνώ με τον Χάρο, πρόσεχε μην την μπλέξεις άσημα! Πάντως απ'το να είναι 8 χρόνια μικρότερη καλύτερα που είναι οχτώ χρόνια μεγαλύτερη...

More
09 Nov 2010 18:28 #83839 by Νικολής Ασημάκης
Αν ήταν 8 χρόνια μικρότερη θα ήταν παιδάκι δημοτικού και αυτό λέγεται ανωμαλία. :P

More
09 Nov 2010 18:34 #83840 by eliminator

Nikolis wrote: Αν ήταν 8 χρόνια μικρότερη θα ήταν παιδάκι δημοτικού και αυτό λέγεται ανωμαλία. :P

+1000
Είναι 16 αυτός αν ήταν αυτή 8 χρόνια μικροτερή του θα ήταν 8...Ουτε ο παπασωτήρης(ο οποίος με βάπτησε! Σοβαρα!!!) να ήταν.