- Thank you received: 7
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: ΥΓ: Nikoli ντροπή σου. Δεν περίμενα από σένα να ακούς τέτοια πράγματα. Ο Θεός να το κάνει τραγούδι αυτό!
Nikolis wrote:
TheReaper wrote: ΥΓ: Nikoli ντροπή σου. Δεν περίμενα από σένα να ακούς τέτοια πράγματα. Ο Θεός να το κάνει τραγούδι αυτό!
Ας είναι καλά ένας φίλος που ακούει τέτοια παρακμιακά κομμάτια. Εγώ δεν τα ακούω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ένα και ένα.
BigBoss wrote:
Alcatraz wrote: Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20!
Το signature μου .
ThunderHawk wrote: Καταρχήν από ότι κατάλαβα έχουμε να κάνουμε με στρουμφάκια και κατά δεύτερον έλα τώρα πλάκα μας κάνεις σίγουρα, έβλεπα αυτό το topic εδώ και πόσο καιρό και δεν άντεξα να μην απαντήσω με μία σκληρή κριτική. Δεν παίζει να γίνεται αυτό που μας λες γιατί σε έχω δει από κοντά και ξέρω ότι δεν γίνεται να υπάρξει κάποια τέτοια κατάσταση μεταξύ σε εσένα και μία 25χρονή γιατί όπως και να το κάνουμε είσαι πολύ μικρός για τέτοια και θα συμφωνήσω με τον rafor ότι πιο πιθανά σε βλέπει σαν έναν καλό φίλο γιατί από ότι κατάλαβα μόνο εσύ έχεις τρελές φαντασιώσεις για σχέσεις. Επίσης όσο για το Υ.Γ. τα λόγια είναι περιττά γιατί όλοι αν πούνε σε κοπέλα για κάτι που θα βελτιώσει την εμφάνιση της αυτή θα το κάνει χωρίς πολύ σκέψη και σταμάτα να μαδάς τις τριανταφυλλιές . Τέλος θα ήθελα να σου πω ότι σου έκανα αυτήν την σκληρή κριτική γιατί πρέπει να προσγειωθείς κάποια από αυτές τις μέρες από τα σύννεφα.