Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυναίκες: Γενική συζήτηση, Πως θα τις ρίξετε κτλ.

More
22 Mar 2011 23:48 #91266 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote: Ειλικρινά ρε γαμωτω, μην το πεις ρε συ!!... σου μιλάω σοβαρά!! Με έβγαλες που με έβγαλες ψεύτη, μην κάνεις και αυτό, ειλικρινά σου μιλάω!!

Νομίζω ότι ακούω κάτι φωνές....μπα η φαντασία μου είναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2011 23:51 #91267 by Lalo007
Λοιπον alcatraz πες με παλι σπορο ή οτιδηποτε αλλο θελεις,αλλα ειλικρινα τωρα,μας ελεγες τοσο καιρο ενα σωρο αηδιες για να μας δειξεις τι?Ποιος ξερει τι εγινε πραγματικα και τι φανταζοσουν εσυ..Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον ντετεκτιβ Thunderhawk που εξιχνιασε το μυστηριο και μας ανοιξε τα ματια. :mrgreen: Μην προσπαθεις να καλυφθεις γιατι εχει ηδη ξεπροβαλλει το κουτελο σου.HEADSHOT απο ολο τους περαστικος,μονιμους και οτι αλλο γουσταρεις. :mrgreen:

More
22 Mar 2011 23:55 #91269 by Ιβάν

ThunderHawk wrote:

Alcatraz wrote: Ειλικρινά ρε γαμωτω, μην το πεις ρε συ!!... σου μιλάω σοβαρά!! Με έβγαλες που με έβγαλες ψεύτη, μην κάνεις και αυτό, ειλικρινά σου μιλάω!!

Νομίζω ότι ακούω κάτι φωνές....μπα η φαντασία μου είναι.

Τώρα αυτό γιατί μου το κάνεις? Σε ικετεύω δηλαδή! Μην το πεις ακόμα, θέλω να το συζητήσουμε μπας και καταλάβεις ότι είναι σοβαρή η κατάσταση και ότι είναι αλήθεια!

rafor: λέω τα πράγματα όπως έγιναν, δεν είπα με φίλησε στο στόμα αλλά στο μάγουλο! Κατάλαβες?

More
22 Mar 2011 23:58 #91270 by Ιβάν
ΔHΛAΔH ΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ?? ΝΑ ΦΎΓΩ ΑΠΌ ΤΟ SITE ΜΙΑ ΓΙΑ ΠANTA?? ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ ΔΙΌΤΙ ΛΈΩ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!!!...

More
22 Mar 2011 23:59 - 23 Mar 2011 00:01 #91271 by Aνέστης Αδαμίδης
Kαλά εγώ από που να ξεκινήσω; Στο ότι βρώμαγε εξαρχής η όλη ιστορία; Στο ότι οι υποψίες μου έγιναν ακόμη πιο δυνατές όταν έβαλες εκείνη τη φωτογραφία όπου, κακά τα ψέματα...ας μην το πω. Πάντως εγώ το ψιλιαζόμουν. Το ότι σου έδωσα να μιλήσεις και με την φίλη μου τότε, το έκανα...κι εγώ δεν ξέρω γιατί.

Τέλος πάντων, το θέμα είχε ανοίξει για άλλο λόγο και αλλού πήγε. Αρχίσαμε να λέμε βλακείες και μετά αρχίσαμε όλοι να ψάχνουμε το πως θα ρίξεις εσύ την γκόμενα και παράλληλα γελάγαμε με ότι βλέπαμε.

Συμπέρασμα: μόνο εσύ είσαι ερωτευμένος με την Σοφία, ενώ αυτή πιθανότατα άκουσε τα όσα έχεις πει ως τώρα και ΑΝ έκανε κάτι, το έκανε μόνο και μόνο για να παίξει μαζί σου ή να σε κάνει να νομίζεις ότι πράγματι σε γούσταρε. Τι να πω.
Last edit: 23 Mar 2011 00:01 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
23 Mar 2011 00:00 #91272 by lavezzi7

Alcatraz wrote: ΔHΛAΔH ΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ?? ΝΑ ΦΎΓΩ ΑΠΌ ΤΟ SITE ΜΙΑ ΓΙΑ ΠANTA?? ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ ΔΙΌΤΙ ΛΈΩ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!!!...

Να γράφεις με μικρά και αν μπορείς χωρίς τόνους στα κεφαλαία :P

More
23 Mar 2011 00:14 #91274 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι αυτό ήταν; Τελείωσε η ιστορία; Πάλι καλά, γιατί βρήκα κι άλλον ένα τρόπο να ρίξεις μια γυναίκα.

[youtube:1laacnk7]
[/youtube:1laacnk7]

More
23 Mar 2011 00:37 #91275 by lavezzi7
Μόνο μην έχει την ίδια κατάληξη με αυτό το θαλλάσιο μαλάκιο του video :mrgreen:

More
23 Mar 2011 03:18 #91278 by Ανδρέας Γρυπάρης
Παιδιά, ότι και να λέτε εδώ μέσα δεν με νοιάζει, εξ άλλου (και χωρίς να θέλω να βλάψω απολύτως κανένα), δεν μου είναι παράξενο να ακούω ιστορίες που μια γυναίκα έχει μια σχέση, ενώ παράλληλα έχει και φίλους, που μπορεί να σχετίζονται με εραστές αυτοί οι φίλοι, αλλά ΟΚ, αυτό είναι καθαρά στην δικιά της κρίση, το να μοιράζεται ένας φίλος εδώ κάτι που έγινε δεν τρέχει κάτι, απλά ένα μικρό κουτσομπολιό γίνεται καθώς είμαστε παρέα και τα λέμε. Μην το πάμε σε flame war.
Να πω του στραβού το δίκαιο. Ναι, είχα εγώ μια σχέση, αλλά επειδή την πάτησα στο παρελθόν, πήρα την θέση του detective και ανακάλυψα 2 γκόμενους και σημειώματα λες και συμμετέχω στο "the secret diary of a call girl!", υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή.
Επίσης, το 81% είναι διαζύγια, το 19% είναι πετυχημένες σχέσεις, ειδικά λόγω κρίσης η κατάσταση έχει πάει στο απροχώρητο.

Ανδρέας
Δικηγόρος - Πληροφορικάριος & Gamer :P
χάρηκα για την γνωριμία :mrgreen:

More
23 Mar 2011 06:58 #91279 by Ιβάν
Σοβαρά ρε ThunderHawk μπορούμε να βρεθούμε και να μιλήσουμε? Από εδώ δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν θα με πιστέψεις!