Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
03 Apr 2017 00:05 #196453 by Βασιλης Γαλανος
Στο Remeber Me το είχα πάθει αρκετά αυτό, γιατί ήταν που ήταν το παιχνίδι βαρετό από την μέση περίπου και μετά, είχε και κάποια σημεία όπου έπρεπε να συνδυάσεις αναμνήσεις διάφορων ατόμων για να τους αλλάξεις το παρελθόν.Εκεί όμως πήγαινες στα τυφλά και χωρίς την παραμικρή ένδειξη του τι πρέπει να κάνεις, καταλήγοντας να δοκιμάζεις άπειρους συνδυασμούς για πολλή ώρα χωρίς επιτυχία.

Σου έχει τύχει ποτέ να ξεχάσεις κινητό/φορητή κονσόλα ή κάτι αξίας σε Μ.Μ.Μ. ?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2017 00:25 #196456 by Αγγελική Γοργορίνη

An arrow in the knee wrote: Στο Remeber Me το είχα πάθει αρκετά αυτό, γιατί ήταν που ήταν το παιχνίδι βαρετό από την μέση περίπου και μετά, είχε και κάποια σημεία όπου έπρεπε να συνδυάσεις αναμνήσεις διάφορων ατόμων για να τους αλλάξεις το παρελθόν.Εκεί όμως πήγαινες στα τυφλά και χωρίς την παραμικρή ένδειξη του τι πρέπει να κάνεις, καταλήγοντας να δοκιμάζεις άπειρους συνδυασμούς για πολλή ώρα χωρίς επιτυχία.

Μια φορά πριν αρκετά χρόνια στο καράβι, ήμουν στο κατάστρωμα και ξέχασα το κινητό μου πάνω σε ένα τραπέζι. Σε μια φάση εκεί που ήμουν στην καμπίνα, είχε περάσει σίγουρα κανένα σαραντάλεπτο, ήθελα να δω τι ώρα ήταν και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα το κινητό μαζί μου. Έτρεξα γρήγορα επάνω κι ευτυχώς, το κινητό ήταν ακριβώς εκεί που το είχα αφήσει. :P Είχα την τύχη με το μέρος μου.

Έχει τύχει ποτέ να βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα και να μιλάς στα ελληνικά σε ξένους, κοροϊδεύοντάς τους για πλάκα ή πετώντας άσχημες λέξεις, γνωρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνουν γρι? :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
03 Apr 2017 12:28 - 03 Apr 2017 12:35 #196464 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote:

An arrow in the knee wrote: Στο Remeber Me το είχα πάθει αρκετά αυτό, γιατί ήταν που ήταν το παιχνίδι βαρετό από την μέση περίπου και μετά, είχε και κάποια σημεία όπου έπρεπε να συνδυάσεις αναμνήσεις διάφορων ατόμων για να τους αλλάξεις το παρελθόν.Εκεί όμως πήγαινες στα τυφλά και χωρίς την παραμικρή ένδειξη του τι πρέπει να κάνεις, καταλήγοντας να δοκιμάζεις άπειρους συνδυασμούς για πολλή ώρα χωρίς επιτυχία.

Μια φορά πριν αρκετά χρόνια στο καράβι, ήμουν στο κατάστρωμα και ξέχασα το κινητό μου πάνω σε ένα τραπέζι. Σε μια φάση εκεί που ήμουν στην καμπίνα, είχε περάσει σίγουρα κανένα σαραντάλεπτο, ήθελα να δω τι ώρα ήταν και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα το κινητό μαζί μου. Έτρεξα γρήγορα επάνω κι ευτυχώς, το κινητό ήταν ακριβώς εκεί που το είχα αφήσει. :P Είχα την τύχη με το μέρος μου.

Έχει τύχει ποτέ να βρίσκεσαι σε μια ξένη χώρα και να μιλάς στα ελληνικά σε ξένους, κοροϊδεύοντάς τους για πλάκα ή πετώντας άσχημες λέξεις, γνωρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνουν γρι? :lol:

Είχα βρίσει μια τύπισσα στη Τουρκία στη Κωνσταντινούπολη. Είχαμε πάει McDonalds για να φάμε κάτι γρήγορα, την ρωτάω στο ταμείο "Do you accept euro as payment?" Και μου απαντάει στα Τούρκικα. Την ξανά ρωτάω το ίδιο, ξανά στα Τούρκικα. Της δείχνω τα ευρώ της λέω το ίδιο ξανά Τούρκικα αυτή. Της το κάνω πιο έντονα δείχνοντας τα κέρματα και μου φωνάζει " NO WE DONT ACCEPT EUROS PLEASE LEAVE" και της κάνω "Άντε και γαμ... μωρή πουτ...." και έφυγα. Άι σιχτίρ κομπλεξικιά. Χωρίς λόγο δεν βρίζω/κοροιδεύω ξένους, μόνο άμα μου σπάσουν τα νεύρα όπως η παραπάνω.

Σου έχει τύχει να κάνεις εμετό σε δημόσιο χώρο;(εγώ ναι, μέσα σε λεωφορείο κιόλας...)
Last edit: 03 Apr 2017 12:35 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
03 Apr 2017 16:52 #196475 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Είχα βρίσει μια τύπισσα στη Τουρκία στη Κωνσταντινούπολη. Είχαμε πάει McDonalds για να φάμε κάτι γρήγορα, την ρωτάω στο ταμείο "Do you accept euro as payment?" Και μου απαντάει στα Τούρκικα. Την ξανά ρωτάω το ίδιο, ξανά στα Τούρκικα. Της δείχνω τα ευρώ της λέω το ίδιο ξανά Τούρκικα αυτή. Της το κάνω πιο έντονα δείχνοντας τα κέρματα και μου φωνάζει " NO WE DONT ACCEPT EUROS PLEASE LEAVE" και της κάνω "Άντε και γαμ... μωρή πουτ...." και έφυγα. Άι σιχτίρ κομπλεξικιά. Χωρίς λόγο δεν βρίζω/κοροιδεύω ξένους, μόνο άμα μου σπάσουν τα νεύρα όπως η παραπάνω.

Σου έχει τύχει να κάνεις εμετό σε δημόσιο χώρο;(εγώ ναι, μέσα σε λεωφορείο κιόλας...)

Πολύ καλά έκανες και την έβρισες. Είναι αρκετοί αυτοί οι τύποι στο εξωτερικό που επίτηδες σου μιλάνε στη γλώσσα τους, κι ας καταλαβαίνουν τι τους λες στα αγγλικά.

Όχι ευτυχώς δε μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Τις ελάχιστες φορές που το έχω κάνει στη ζωή μου, πάλι καλά είχε γίνει σπίτι μου.

Σου είχε τύχει ποτέ στο σχολείο να σου κάνει παρατήρηση ο δάσκαλος/η δασκάλα μπροστά σε πολλά παιδιά και να εύχεσαι να ανοίξει η γη να σε καταπιεί?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
03 Apr 2017 17:16 #196479 by Μάρκος Ασκανιάν
Ναι, στα Μαθηματικά για την ακρίβεια. Όλα τα παιδιά πήγαιναν φροντιστήριο ή έκαναν ιδιαίτερα και ενώ είχα απορίες και δε καταλάβαινα κάποια πράγματα, η "δασκάλα" με σήκωσε και με ξεφτίλισε μπροστά σε όλη τη τάξη. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέει: "Μα καλά πώς θα περάσεις τη τάξη;" Και της απάντησα: "Μα αν δε μου εξηγείτε πώς θα τα κάνω;" Και η αποστομοτική απάντηση που έλαβα ήταν: "Να στα μάθουν στο φροντιστήριο!". Οι γονείς μου δε με πίστευαν μέχρι που έδιωξαν την επόμενη χρονιά αυτή τη σκύλα. Δεν είναι δεδομένο ότι όλοι πάνε φροντιστήριο κάργια. Αν είχες 6 παιδιά και μόνο ο σύζυγός σου εργαζόταν θα τα πήγαινες όλα φροντιστήριο; Κι από τη 1η γυμνασίου κιόλας; Anyway...

Έχει τύχει να ζητήσεις κάποιο αφέψημα και αυτός που του ετοίμασε το έκανε τόσο χάλια που για πρώτη φορά χρειάστηκε να κάνεις θέμα;

Adododo!!!

More
03 Apr 2017 20:20 #196484 by Κωνσταντίνος Constantine

Mr.Dododi wrote: Ναι, στα Μαθηματικά για την ακρίβεια. Όλα τα παιδιά πήγαιναν φροντιστήριο ή έκαναν ιδιαίτερα και ενώ είχα απορίες και δε καταλάβαινα κάποια πράγματα, η "δασκάλα" με σήκωσε και με ξεφτίλισε μπροστά σε όλη τη τάξη. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέει: "Μα καλά πώς θα περάσεις τη τάξη;" Και της απάντησα: "Μα αν δε μου εξηγείτε πώς θα τα κάνω;" Και η αποστομοτική απάντηση που έλαβα ήταν: "Να στα μάθουν στο φροντιστήριο!". Οι γονείς μου δε με πίστευαν μέχρι που έδιωξαν την επόμενη χρονιά αυτή τη σκύλα. Δεν είναι δεδομένο ότι όλοι πάνε φροντιστήριο κάργια. Αν είχες 6 παιδιά και μόνο ο σύζυγός σου εργαζόταν θα τα πήγαινες όλα φροντιστήριο; Κι από τη 1η γυμνασίου κιόλας; Anyway...

Έχει τύχει να ζητήσεις κάποιο αφέψημα και αυτός που του ετοίμασε το έκανε τόσο χάλια που για πρώτη φορά χρειάστηκε να κάνεις θέμα;

Η δασκάλα πραγματικά άθλια. Κλασσικός δημόσιος υπάλληλος (υποθέτω δημόσιο σχολείο, όχι ιδιωτικό; Αν και εκεί παίζουν τέτοια, αλλά δυσκολότερα, εκεί φοβούνται για την θέση τους), και μπράβο που την έδιωξαν, το άξιζε.

Το αφέψημα, έχει τύχει να φέρουν χάλια τσάι, ούτε που μπόρεσα να το πιω. Το μέλι δεν μπορούσε καν να ανοίξει το σακουλάκι, και το έκανα θέμα να φέρουν άλλο σακουλάκι ή να το ανοίξουν οι ίδιοι, γιατί δεν πίνεται όπως είναι τώρα.
Παρ'όλα αυτά, μου θυμίζεις μία φορά που ετοιμάζαμε φάρσα, να παραγγείλουμε από starbucks ένα double ristretto decaf iced venti double ristretto colombia narino double ristretto two pumps vanillia two pumps caramel one pump simple syrup soya no water whipped cream vanilla sauce extra light on ice Americano, και να το κάναμε θέμα ότι δεν είχε soya. Το όνομα του καφέ είναι αληθινό. Δεν το καναμε ακόμα, ίσως στο μέλλον :P

Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάνε για σένα μην ξέροντας ότι είσαι δίπλα και ακούς, και μάθεις έτσι απλά όλες τις απόψεις τους, τα θαψίματα και τις γνώμες τους για σένα, ώσπου να το καταλάβουν, και ήταν πολύ αργά;

More
04 Apr 2017 11:38 #196497 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ναι μου έχει τύχει αλλά δεν το κατάλαβαν ότι τους άκουγα και δεν είπα και τίποτα. Επίσης είχα δει χωρίς να το θέλω τι έλεγε ένας "φίλος" για μένα μέσω μηνυμάτων στο FB, κάποιοι άσχημοι χαρακτηρισμοί που ήταν άδικοι και δεν το περίμενα. Αυτό το έκανα θέμα γιατί τον είχε όλη η παρέα σαν το καλό και ήρεμο παιδί και τελικά ήταν μια σιγανοπαπαδιά που κοροίδευε και κριτίκαρε τους πάντες. Ξεκόψαμε σχεδόν όλοι μετά από αυτό.

Σου έχει τύχει να κάνεις φασαρία κάπου ή να φωνάξεις σε κάποιο άτομο για κάτι και τελικά μετά να καταλάβεις ότι είχες άδικο; Και αν ναι πως το διαχειρίστηκες μετά;

More
06 Apr 2017 13:32 #196595 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?
Αρκετές φορές....Συνήθως το αφήνω στην μοίρα του αν δεν μου πιάσει συζήτηση ο άλλος...I suck at apologizing.

Σου έχει τύχει ποτέ ενώ βρίσκεσαι σε μια διαφωνία/τσακωμό να μην σου έρχονται επιχειρήματα για να αιτιολογήσεις την άποψη σου και με το που τελειώσει το ολο θέμα και περάσει λίγη ώρα να σου έρχονται όλα τα επιχειρήματα σε τελείως άκυρη φάση;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
06 Apr 2017 14:33 #196609 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Αρκετές φορές....Συνήθως το αφήνω στην μοίρα του αν δεν μου πιάσει συζήτηση ο άλλος...I suck at apologizing.

Σου έχει τύχει ποτέ ενώ βρίσκεσαι σε μια διαφωνία/τσακωμό να μην σου έρχονται επιχειρήματα για να αιτιολογήσεις την άποψη σου και με το που τελειώσει το ολο θέμα και περάσει λίγη ώρα να σου έρχονται όλα τα επιχειρήματα σε τελείως άκυρη φάση;

Μου έχει τύχει αρκετές φορές κυρίως σε online διαπλικτισμούς. Όταν ξέρω γω είμαι έξω, μου έρχονται επιχειρήματα που θα μπορούσα να πω σε κάποια συζήτηση ή αφού γράψω την απάντηση σκέφτομαι και άλλα.

Σου έχει τύχει να βρεθείς μπροστά σε καυγά;

Εγώ ένα βράδι παλιά, έτρωγα κρέπα με τον κολλητό μου στα Λιοντάρια στο Ηράκλειο και 2 παρέες αγοριών πλακώθηκαν(περίπου 20 άτομα) μπροστά στο συντριβάνι. Φωνές κακό, κάποιοι πήγαν να καλέσουν την αστυνομία, τελικά "έσπασαν" μετά από λίγο. Για μια παρεξήγηση με μια κοπέλα είχε γίνει το σκηνικό.

More
06 Apr 2017 16:01 #196622 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει να βρεθείς μπροστά σε καυγά;

Εγώ ένα βράδι παλιά, έτρωγα κρέπα με τον κολλητό μου στα Λιοντάρια στο Ηράκλειο και 2 παρέες αγοριών πλακώθηκαν(περίπου 20 άτομα) μπροστά στο συντριβάνι. Φωνές κακό, κάποιοι πήγαν να καλέσουν την αστυνομία, τελικά "έσπασαν" μετά από λίγο. Για μια παρεξήγηση με μια κοπέλα είχε γίνει το σκηνικό.

Απ' όσο θυμάμαι όχι. Πέρα από τους κλασικούς καυγάδες στο σχολείο, έξω δε μου έχει τύχει αυτό.

Έχεις πάρει ποτέ εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για κάποια άσχημη ενέργεια που έκανε ένας φίλος σου, προκειμένου να μη μπλέξει?