Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
03 Aug 2017 21:12 #203463 by Blood Prince

Zaratoth wrote: Ξύλο όχι, αλλά moshpit προφανώς και γενικά να δρας σαν "τοίχος" όταν πάνε να χωθούνε επιτήδειοι για να σου πάρουν τη "θέση".

Μπάντα που θα ήθελες να δεις live αλλά δεν μπορείς;

Τους Nightwish με Tarja...B)

Ερώτηση: Εχεις ποτέ πάει για ψάρεμα ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2017 21:29 #203469 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι. Απίστευτα βαρετό...

Έχεις πετάξει χαρταετό τα τελευταία χρόνια;

More
04 Aug 2017 03:28 #203486 by Αγγελική Γοργορίνη
Όχι, μάλιστα έχω τόσα χρόνια να πετάξω που ούτε καν θυμάμαι από πότε. Σίγουρα πολύ πριν το γυμνάσιο.

Έχεις ποτέ σηκωθεί να φύγεις από κάποιο μαγαζί εξαιτίας κάποιου συμβάντος που σε ενόχλησε?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
30 Aug 2017 21:26 #204648 by Omnibot
Replied by Omnibot on topic Έχεις ποτέ.......?
Ναι, μου έρχονται στο μυαλό 3 τουλάχιστον περιπτώσεις. Μου τη σπάει η αδιαφορία και το υφάκι που έχουν κάποιοι που το παίζουν επαγγελματίες σερβιτόροι και επιχειρηματίες. Όταν είσαι σε ένα μαγαζί και θες να παραγγείλεις και ο σερβιτόρος αδιαφορεί για 45 ολόκληρα λεπτά και ο επιχειρηματίας βρίζει και εμπλέκει καταγωγή και θρησκεία επειδή έπεσε ένα ποτήρι σε μια σερβιτόρα είναι άκρως απαράδεκτα για τα ΜΒ μου.

Έχεις παραιτηθεί ποτέ από δουλειά επειδή ο εργοδότης ήταν πραγματικά GTP;

More
30 Aug 2017 21:30 #204650 by κωστας
Όχι αν και πιστεύω όλη αυτό θα έκαναν xD
Έχεις μεθύσει ποτέ??

More
30 Aug 2017 23:01 #204656 by Δημήτρης Κάτσης
Εννοείτε και πολλές φόρες. Ευτυχώς δεν οδηγούσα. Το χειρότερο που κατέληξα είναι να κοιμηθώ σε παγκάκι :P

Έχεις πότε πάει σε παραλία γυμνηστών?

More
31 Aug 2017 02:06 #204659 by Αγγελική Γοργορίνη
Όχι, αλλά έχει τύχει να πάω σε παραλίες όπου κάποιοι/ες επιδίδονταν στο "άθλημα". :P

Έχεις πάρει ποτέ κάποια απόφαση για κάποιο ζήτημα, γνωρίζοντας ότι μπορεί να κάνεις χαζομάρα και στην πορεία να μετάνιωσες την επιλογή σου αυτή?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
31 Aug 2017 10:33 #204662 by κωστας
ναί και πολλές φορές μάλιστα
έχεις τσακωθεί ποτέ με τους γονείς σοβαρά??

More
31 Aug 2017 16:30 #204678 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ναι με τη μάνα μου επειδή έμπαινε και καθάριζε το γραφείο μου και έβαζε τα πράγματα που είχα πάνω όπου εκείνη ήθελε και αναγκαζόμουν να ψάχνω και να μη τα βρίσκω. Ε μα πια!

Έχεις παίξει κάποιο trading card game; (Εγώ λίγο Magic the Gathering και Yu-Gi-Oh έπαιζα competitive από το 2004 μέχρι το 2013)

More
31 Aug 2017 18:09 - 31 Aug 2017 18:29 #204687 by petros
Replied by petros on topic Έχεις ποτέ.......?
Όχι αλλά είχα πάρει magic card στα 8 μου και τα κράτησα από τότε. Φοβόμουν να τα πετάξω και τα έχω κρατήσει από τότε. Λέτε να είναι
σπάνια; Του 96 είναι.
Έχετε αγοράσει παιχνίδι και δεν το έχετε ανoιξει ακόμα;
Last edit: 31 Aug 2017 18:29 by petros.