Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
06 Jan 2018 17:41 #211105 by Αγγελική Γοργορίνη
Όσα παιχνίδια έχω παρατήσει, είναι εκείνα που δε μου άρεσαν τελικά και με κούραζαν. Τα μόνα που μου έχουν σπάσει πραγματικά τα νεύρα είναι αυτά της σειράς Dark Souls και Bloodborne (και οι κλώνοι τους, πχ Salt & Sanctuary), αλλά τα έχω μέσα στην καρδιά μου οπότε δε θα τα παρατούσα για κανένα λόγο.

Έχεις δει ποτέ κάποιο όνειρο σε συνέχειες? Είτε το ίδιο βράδυ είτε σε διαφορετικά.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2018 12:35 #211130 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ναι όταν ήμουν μικρός έβλεπα σχεδόν πάντα σε συνέχειες. Χαρακτηριστά θυμάμαι που για περίπου μια εβδομάδα έβλεπα σε συνέχεια μια ολόκληρη περιπέτεια, κυνηγητό από δεινόσαυρους και άλλα πολλά τρελά. Τα είχα γράψει σε ένα τετράδιο για να τα θυμάμαι, τα έχω κάπου στο πατάρι μας σε σχολικές τσάντες. Ελπίζω δηλαδή, γιατί τώρα τελευταία η μάνα μου είχε αρχίσει να κάνει purge σε παλιά πράγματα.

Έχει τύχει ποτέ να σηκωθείς υπνοβάτης και αν ναι τι έγινε;

More
12 Aug 2018 01:07 #218456 by Gianna
Replied by Gianna on topic Έχεις ποτέ.......?
Εγω οχι (απ οσο ξερω τουλαχιστον...)..Αλλα με ειχε φρικαρει η κολλητη μου..Ειχαμε παει πριν τρια χρονια στην Μαδριτη με την WorldVentures . Εχουμε βγει για κατι μπυρες γυριζουμε και πεφτουμε για υπνο.Καποια στιγμη κατα τις τρεις πεταγεται απο το κρεβατι και αρχιζει να φωναζει "σκασε ρε μ...α Ρουμπι και εεγω κατουριεμαι αλλα δεν ξεσηκωσα την γειτονια στο ποδι" (ο σκυλος της που προφανως δεν ηταν μαζι μας)μετα εψαχνε κατι σε ενα επιπλο και κατι δευτερολεπτα αργοτερα ξαναπεσε στο κρεβατι.Το πρωι δεν θυμοταν απολυτως τιποτα...Τερααααστια φρικη ομως

Εχεις ποτε στειλει "μεθυσμενο" μηνυμα σε πρωην?
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
12 Aug 2018 10:50 #218457 by Ελένη Παρούτογλου
Εμένα όχι..δεν έχω μεθύσει ποτέ τόσο πολύ ώστε να μην ξέρω τι κάνω.

Έχει τύχει να ακούγεται το γέλιο σου σε ολόκληρο το μαγαζί που κάθεσαι και όλοι να σε κοιτάνε; (εμένα συνέχεια)

More
27 Aug 2018 14:19 - 27 Aug 2018 14:26 #218638 by Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες
Οχι να γελαω αλλα ειχα μιμηθει τη φωνη του Γιωργου Γεωργιου, του Μακη Τριανταφυλλοπουλου και 2-3 καθηγητων πανεπηστιμιου σε μια φοιτητικη καφετερια (Το Ξαγναντο, πριν απο αρκετα χρονια διπλα στο Α.Π.Θ. ) με αποτελεσμα οι αλλοι να γελανε, κοιτουσανε αλλα δεν κολλαω ιδιαιτερα.
______

Εχεις χτυπησει ποτε φραπε με κοκα κολα; Δηλαδη χωρις νερο.
(-Ηπια φραπε μισου λιτρου και το μετανοιωσα... δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ.)

dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

More
01 Sep 2018 03:18 - 01 Sep 2018 03:21 #218716 by Blood Prince

gik wrote: Εγω οχι (απ οσο ξερω τουλαχιστον...)..Αλλα με ειχε φρικαρει η κολλητη μου..Ειχαμε παει πριν τρια χρονια στην Μαδριτη με την WorldVentures . Εχουμε βγει για κατι μπυρες γυριζουμε και πεφτουμε για υπνο.Καποια στιγμη κατα τις τρεις πεταγεται απο το κρεβατι και αρχιζει να φωναζει "σκασε ρε μ...α Ρουμπι και εεγω κατουριεμαι αλλα δεν ξεσηκωσα την γειτονια στο ποδι" (ο σκυλος της που προφανως δεν ηταν μαζι μας)μετα εψαχνε κατι σε ενα επιπλο και κατι δευτερολεπτα αργοτερα ξαναπεσε στο κρεβατι.Το πρωι δεν θυμοταν απολυτως τιποτα...Τερααααστια φρικη ομως

xaxaxa έλιωσα.

Πρός dj K.I.R. Φραπέ χωρίς νερό δεν έχω χτυπήσει αλλά έχω χτυπήσει Φραπέ αποκλειστικά με νερό και χωρίς ζάχαρη και γάλα lol.Μιλάμε έπινα κάθε πρωί μετά απο εργαστήριο στην σχολή (προπτυχιακός Φοιτητής στην Λάρισα τότε) χαζεύοντας στο Internet σε Forum της σχολής και μου άρεσε αρκετά,ήταν απόλαυση αλλά έχει περάσει 10ετία από τότε γιατί μετά έκοψα τον Καφέ καθώς μου προκαλούσε στρες.....

Εχεις ποτέ ξυπνήσει το απόγευμα νομίζοντας πως είναι 6:00 το πρωϊ για να ετοιμαστείς να πάς στην δουλειά ;

(Εγώ το έπαθα στην Μεγαλόπολη που δούλευα πέρσι και έμενα μόνος στο σπίτι όπου ξύπναγα απόγευμα και μέχρι να καταλάβω αν ήταν πρωϊ ή βράδυ με έπιανε ταχυπαλμία. lol)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Sep 2018 03:21 by Blood Prince.