Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
09 May 2017 13:27 #198120 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Όχι ακόμα :P

Σου έχει τύχει να κοιμάσαι με κάποιον και να σε σπρώχνει/κλωτσάει και γενικώς να σε ενοχλεί καθώ κοιμάστε;

Μου 'χει τύχει να ροχαλίζουν σαν ηλεκτρικό πριόνι σε συνδυασμό με βρυχηθμό από δράκο, και είναι θάνατος αυτό! Αδυνατώ να κοιμηθώ έστω κι ένα λεπτό.

Έχεις πάει ποτέ διακοπές ή κάποια εκδρομή μόνος/η σου?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 May 2017 15:15 - 09 May 2017 15:16 #198133 by Blood Prince

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: Όχι ακόμα :P

Σου έχει τύχει να κοιμάσαι με κάποιον και να σε σπρώχνει/κλωτσάει και γενικώς να σε ενοχλεί καθώ κοιμάστε;

Μου 'χει τύχει να ροχαλίζουν σαν ηλεκτρικό πριόνι σε συνδυασμό με βρυχηθμό από δράκο, και είναι θάνατος αυτό! Αδυνατώ να κοιμηθώ έστω κι ένα λεπτό.

Έχεις πάει ποτέ διακοπές ή κάποια εκδρομή μόνος/η σου?

Με παρέα,αλλά σκοπεύω να πάω και μόνος μου.

Ερώτηση : Σου έχει τύχει εκεί που παίζεις παιχνίδι να σου χυθεί η coca-cola ή το αναψυκτικό πάνω στο πληκτρολόγιο ; :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 May 2017 15:16 by Blood Prince.

More
09 May 2017 15:41 #198137 by Νικηφόρος Μητράκος

Blood Prince wrote:
Με παρέα,αλλά σκοπεύω να πάω και μόνος μου.

Ερώτηση : Σου έχει τύχει εκεί που παίζεις παιχνίδι να σου χυθεί η coca-cola ή το αναψυκτικό πάνω στο πληκτρολόγιο ; :lol:

Όχι, αλλά έχει τύχει να αναποδογυρίσει το πιάτο με τα κουλουράκια και να γεμίσει ψίχουλα το πληκτρολόγιο μέσα κι έξω. :(

Ερώτηση: Σου έχει τύχει ποτέ να παίζεις online σε κάποιο raid ή αγώνα σε LoL και DotA και να σε πολιορκεί μια μέλισσα;

More
17 Jul 2017 18:17 #202230 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στα συγκεκριμένα παιχνίδια όχι, αλλά έχει τύχει ενώ παίζαμε counter strike στο σπίτι μου με 1 PC και 2 laptop να μπει μια κατσαρίδα πετώντας από το παράθυρο και να πάει πάνω σε ένα φίλο μου που παίζαμε και να φρικάρει xD

Έχεις ποτέ χάσει κάτι μέσα στο σπίτι και να το βρεις μετά από πολύ καιρό τυχαία;

More
02 Aug 2017 23:04 #203401 by Aνέστης Αδαμίδης
Είχα χάσει ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του τότε προπονητή στους νέους του Παναθηναϊκού. 12 χρόνια αργότερα το βρήκα μέσα σε ένα συρτάρι, κάτω από ένα φάκελο και άρχισα να βρίζω που έχασα την ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είχα βάλει και μέσο για να μου κλείσει το ραντεβού να πάω να με δει...

Έχεις ποτέ νευριάσει με παιχνίδι που να σπάσεις αντικείμενο και μετά να βλαστημάς που δεν μπόρεσες να κρατηθείς;

More
03 Aug 2017 16:02 #203433 by Blood Prince

TheReaper wrote: Είχα χάσει ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του τότε προπονητή στους νέους του Παναθηναϊκού. 12 χρόνια αργότερα το βρήκα μέσα σε ένα συρτάρι, κάτω από ένα φάκελο και άρχισα να βρίζω που έχασα την ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είχα βάλει και μέσο για να μου κλείσει το ραντεβού να πάω να με δει...

Έχεις ποτέ νευριάσει με παιχνίδι που να σπάσεις αντικείμενο και μετά να βλαστημάς που δεν μπόρεσες να κρατηθείς;

ουουου πολλές φορές..παλιότερα έσπασα τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο και αρκετά πρόσφατα χάλασα το ποντίκι...βέβαια πληκτρολόγιο αγόρασα άλλο και ποντίκι είχα και δεύτερο,

Ερώτηση: Εχεις ποτέ νιώσει πλήξη εν ώρα δουλειάς και να μην περνάει ο χρόνος με τίποτα ; :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Aug 2017 17:13 #203438 by Νικηφόρος Μητράκος
Αυτό είναι ερώτηση παγίδα; :P χαχαχαχα παλιότερα σαν σερβιτόρος τα μεσημέρια κυρίως που μπορεί να μην είχε πολύ κίνηση οπότε βάραγα μύγες...

Που θα ήθελες να λάβει χώρα το επόμενο The Elder Scrolls;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Aug 2017 18:50 - 03 Aug 2017 18:51 #203447 by Blood Prince

Phobos wrote: Αυτό είναι ερώτηση παγίδα; :P χαχαχαχα παλιότερα σαν σερβιτόρος τα μεσημέρια κυρίως που μπορεί να μην είχε πολύ κίνηση οπότε βάραγα μύγες...

Που θα ήθελες να λάβει χώρα το επόμενο The Elder Scrolls;

Οχι ακριβώς παγίδα.Αν είχες δουλέψει με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε δημόσια υπηρεσία θα γνωρίζες πολύ καλά τι ρωτάω. :P

By the way..πολύ ωραία η ερώτηση σου...στην περιοχή Elsweyr των Khajit θα ήταν πολύ καλά.

Ερώτηση: Εχεις ποτέ πάει γήπεδο να δεις ποδοσφαιρικό αγώνα ;

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Aug 2017 18:51 by Blood Prince.

More
03 Aug 2017 19:27 #203449 by Αγγελική Γοργορίνη
Ναι, με τον αδερφό μου πολύ παλιά, την εποχή που έπαιζε ο αθάνατος Βαζέχα στον Παναθηναϊκό. :lol:

Έχεις ρίξει ποτέ "ξύλο" ή κάτι σχετικό σε συναυλία? (προφανώς αναφέρομαι σε μέταλ συναυλίες)

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
03 Aug 2017 20:07 #203455 by Νικολής Ασημάκης
Ξύλο όχι, αλλά moshpit προφανώς και γενικά να δρας σαν "τοίχος" όταν πάνε να χωθούνε επιτήδειοι για να σου πάρουν τη "θέση".

Μπάντα που θα ήθελες να δεις live αλλά δεν μπορείς;