- Thank you received: 539
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Divine Raiden wrote: Όχι ακόμα
Σου έχει τύχει να κοιμάσαι με κάποιον και να σε σπρώχνει/κλωτσάει και γενικώς να σε ενοχλεί καθώ κοιμάστε;
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote:
Divine Raiden wrote: Όχι ακόμα
Σου έχει τύχει να κοιμάσαι με κάποιον και να σε σπρώχνει/κλωτσάει και γενικώς να σε ενοχλεί καθώ κοιμάστε;
Μου 'χει τύχει να ροχαλίζουν σαν ηλεκτρικό πριόνι σε συνδυασμό με βρυχηθμό από δράκο, και είναι θάνατος αυτό! Αδυνατώ να κοιμηθώ έστω κι ένα λεπτό.
Έχεις πάει ποτέ διακοπές ή κάποια εκδρομή μόνος/η σου?
Blood Prince wrote:
Με παρέα,αλλά σκοπεύω να πάω και μόνος μου.
Ερώτηση : Σου έχει τύχει εκεί που παίζεις παιχνίδι να σου χυθεί η coca-cola ή το αναψυκτικό πάνω στο πληκτρολόγιο ;
TheReaper wrote: Είχα χάσει ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο και τη διεύθυνση του τότε προπονητή στους νέους του Παναθηναϊκού. 12 χρόνια αργότερα το βρήκα μέσα σε ένα συρτάρι, κάτω από ένα φάκελο και άρχισα να βρίζω που έχασα την ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είχα βάλει και μέσο για να μου κλείσει το ραντεβού να πάω να με δει...
Έχεις ποτέ νευριάσει με παιχνίδι που να σπάσεις αντικείμενο και μετά να βλαστημάς που δεν μπόρεσες να κρατηθείς;
Phobos wrote: Αυτό είναι ερώτηση παγίδα; χαχαχαχα παλιότερα σαν σερβιτόρος τα μεσημέρια κυρίως που μπορεί να μην είχε πολύ κίνηση οπότε βάραγα μύγες...
Που θα ήθελες να λάβει χώρα το επόμενο The Elder Scrolls;