Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
31 Mar 2017 11:10 #196326 by Βασιλης Γαλανος
Φασαρία όχι, απλά δεν έχω ξαναπάρει ποτέ.

Έχουν αποπειραθεί ποτέ να σε ληστέψουν?(με ή χωρίς επιτυχία)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2017 12:07 #196332 by Αγγελική Γοργορίνη
Μία φορά πριν αρκετά χρόνια, καθόμουν με μία φίλη μου σε κάτι σκάλες σ' έναν πεζόδρομο (είναι γνωστές στην Πάτρα, μαζεύονται συνήθως οι φοιτητές από άνοιξη και μετά και γεμίζουν) και είχα την εξυπνάδα να αφήσω το κινητό μου δίπλα μου. Δίπλα μου όμως και αρκετά πιο κάτω απ' το επίπεδο στο οποίο βρισκόμουν εγώ, έξω απ' τα κάγκελα, ήταν ένας μετανάστης αλλά δεν τον είχα πάρει χαμπάρι, ή και να τον είχα δει δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι κακό. Ευτυχώς που έχω καλή περιφερειακή όραση, γιατί σε μια φάση είδα ένα χέρι να πλησιάζει αργά το κινητό μου. Τον αγριοκοίταξα κι έφυγε. :P Πάντως μπροστά στα μάτια μου και σε κοντινή απόσταση, έχουν γίνει δύο ληστείες σε ηλικιωμένες.

Έχει τύχει ποτέ να σου κάνουν παρατήρηση, εσένα και την παρέα σου, είτε σε δημόσιο χώρο είτε σε κάποιο μαγαζί, επειδή κάνατε φασαρία με γέλια, δυνατές ομιλίες κλπ?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
31 Mar 2017 12:14 #196334 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Μία φορά πριν αρκετά χρόνια, καθόμουν με μία φίλη μου σε κάτι σκάλες σ' έναν πεζόδρομο (είναι γνωστές στην Πάτρα, μαζεύονται συνήθως οι φοιτητές από άνοιξη και μετά και γεμίζουν) και είχα την εξυπνάδα να αφήσω το κινητό μου δίπλα μου. Δίπλα μου όμως και αρκετά πιο κάτω απ' το επίπεδο στο οποίο βρισκόμουν εγώ, έξω απ' τα κάγκελα, ήταν ένας μετανάστης αλλά δεν τον είχα πάρει χαμπάρι, ή και να τον είχα δει δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι κακό. Ευτυχώς που έχω καλή περιφερειακή όραση, γιατί σε μια φάση είδα ένα χέρι να πλησιάζει αργά το κινητό μου. Τον αγριοκοίταξα κι έφυγε. :P Πάντως μπροστά στα μάτια μου και σε κοντινή απόσταση, έχουν γίνει δύο ληστείες σε ηλικιωμένες.

Έχει τύχει ποτέ να σου κάνουν παρατήρηση, εσένα και την παρέα σου, είτε σε δημόσιο χώρο είτε σε κάποιο μαγαζί, επειδή κάνατε φασαρία με γέλια, δυνατές ομιλίες κλπ?

Έχω δει και εγώ αρκετά σκηνικά με κλοπές ή απόπειρα κλοπής.

Ναι μας έχουν κάνει παρατήρηση αρκετές φορές, σε ίντερνετ καφέ γιατί παίζαμε 4vs4 left 4 dead και γκαρίζαμε σαν γορίλες και μας έκαναν 2 φορές παρατήρηση. Επίσης παλιά στην Κάισσα Ηρακλείου ο καταστηματάρχης μου είχε κάνει αρκετές φορές παρατήρηση να μιλάω πιο σιγά :p Η αλήθεια είναι ότι έχω γαιδουροφωνάρα και όταν ενθουσιάζομαι υψώνω κάπως την φωνή μου!

Έχεις ποτέ φάει κατσάδα μικρός/μικρή επειδή άργησες να γυρίσεις όταν έπαιζες έξω;

More
31 Mar 2017 12:25 #196337 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?
Ουυυ άπειρες φορές αλλά πάντα ειδοποιούσα οτι θα αργήσω οπότε δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα :P

Σου έχει τύχει σε μαγαζί να βάζουν εσένα και την παρέα σου σε ξεχωριστό δωμάτιο/χώρο για να μην ενοχλείτε τους υπόλοιπους πελάτες αλλά και να κάνετε την πλάκα σας;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
31 Mar 2017 19:22 #196363 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Ουυυ άπειρες φορές αλλά πάντα ειδοποιούσα οτι θα αργήσω οπότε δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα :P

Σου έχει τύχει σε μαγαζί να βάζουν εσένα και την παρέα σου σε ξεχωριστό δωμάτιο/χώρο για να μην ενοχλείτε τους υπόλοιπους πελάτες αλλά και να κάνετε την πλάκα σας;

Όχι και δεν έχω δει ποτέ να γίνεται κάτι τέτοιο, μου φαίνεται extreme. :P

Έχεις σπάσει/χαλάσει ποτέ χειριστήριο απ' τα νεύρα σου?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
31 Mar 2017 23:20 #196381 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: Ουυυ άπειρες φορές αλλά πάντα ειδοποιούσα οτι θα αργήσω οπότε δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα :P

Όταν πηγαίναμε Inspot στο γυμνάσιο μας έβαζαν στον τρίτο όροφο για να μην ενοχλούμε κανέναν με τις φωνές μας :D

Ποτέ δεν εχω χαλάσει/σπάσει κάτι απο τα νεύρα μου.
Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις hardware για κονσόλα/PC και οταν πας σπίτι να βλέπεις οτι δεν λειτουργεί και με το που το πάς πίσω στο μαγάζι και το δοκιμάζουν στα δικά τους μηχανήματα να δουλέυει κανονικά;(εμένα ναι :P )

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
01 Apr 2017 00:15 #196387 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote:

Dovahkiin wrote:

Όταν πηγαίναμε Inspot στο γυμνάσιο μας έβαζαν στον τρίτο όροφο για να μην ενοχλούμε κανέναν με τις φωνές μας :D

Ποτέ δεν εχω χαλάσει/σπάσει κάτι απο τα νεύρα μου.
Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις hardware για κονσόλα/PC και οταν πας σπίτι να βλέπεις οτι δεν λειτουργεί και με το που το πάς πίσω στο μαγάζι και το δοκιμάζουν στα δικά τους μηχανήματα να δουλέυει κανονικά;(εμένα ναι :P )

Μου έχει τύχει με εξωτερικό σκληρό δίσκο, δεν ξέρω τι έφταιγε μετά λειτουργούσε κανονικά, ήταν για να γίνω ρεζίλι :p

Σου έχει τύχει να κοπεί το ρεύμα ενώ παίζει κάποιο online multiplayer με παρέα;

More
01 Apr 2017 15:25 - 01 Apr 2017 15:31 #196413 by Κωνσταντίνος Constantine

Cthulhu wrote:

Kest\ wrote:
Έχεις ποτέ προδώσει κάποιο σύμμαχό σου σε Online παιχνίδι (π.χ. σε Strategy Game, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σου απέναντί του σε εχθρική και κατατροπόνωντάς τον)?

Την εποχή που το Counter strike ήταν mainstream, all the time.

Σου έχει τύχει να κοπεί το ρεύμα ενώ παίζει κάποιο online multiplayer με παρέα;
Ναι, σε ίντερνετ καφέ κιόλας, το ρεύμα σε όλους ταυτόχρονα.

Έχεις κάνει ποτέ rage quit σε single player παιχνίδι, uninstall πάνω στα νεύρα σου από δυσκολία/κάτι που δεν σου άρεσε, και να μην το ξαναπαίξεις ποτέ;
Last edit: 01 Apr 2017 15:31 by Κωνσταντίνος Constantine.

More
01 Apr 2017 22:11 #196420 by Αγγελική Γοργορίνη

KConstantine wrote: Έχεις κάνει ποτέ rage quit σε single player παιχνίδι, uninstall πάνω στα νεύρα σου από δυσκολία/κάτι που δεν σου άρεσε, και να μην το ξαναπαίξεις ποτέ;

Ναι, αν και όχι τόσο από νεύρα όσο το ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια μπορεί μεν να ήταν φοβερά, εμένα όμως δε μου ταίριαζαν οπότε δεν έβρισκα το νόημα να τα συνεχίσω. Επίσης κάνα δυο (Hearts of Iron IV και Europa Universalis IV), αν και φαινόντουσαν αρκετά ενδιαφέροντα, μόλις είδα ότι θέλουν αρκετό ψάξιμο καθ' ότι δεν είχα ξαναπαίξει κάτι αντίστοιχο -μ' άλλα λόγια ήμουν άσχετη-, αποφάσισα ότι δεν είχα την υπομονή να τα μάθω περαιτέρω και τα παράτησα δυστυχώς.

Σ' έχει πιάσει ποτέ τόσο μεγάλο άγχος παίζοντας κάποιο παιχνίδι, κυρίως όταν αντιμετώπιζες κάποιο boss, σε σημείο να σε πιάσει ταχυκαρδία ή/και τρέμουλο?

More
02 Apr 2017 00:37 #196426 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote:

KConstantine wrote: Έχεις κάνει ποτέ rage quit σε single player παιχνίδι, uninstall πάνω στα νεύρα σου από δυσκολία/κάτι που δεν σου άρεσε, και να μην το ξαναπαίξεις ποτέ;

Ναι, αν και όχι τόσο από νεύρα όσο το ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια μπορεί μεν να ήταν φοβερά, εμένα όμως δε μου ταίριαζαν οπότε δεν έβρισκα το νόημα να τα συνεχίσω. Επίσης κάνα δυο (Hearts of Iron IV και Europa Universalis IV), αν και φαινόντουσαν αρκετά ενδιαφέροντα, μόλις είδα ότι θέλουν αρκετό ψάξιμο καθ' ότι δεν είχα ξαναπαίξει κάτι αντίστοιχο -μ' άλλα λόγια ήμουν άσχετη-, αποφάσισα ότι δεν είχα την υπομονή να τα μάθω περαιτέρω και τα παράτησα δυστυχώς.

Σ' έχει πιάσει ποτέ τόσο μεγάλο άγχος παίζοντας κάποιο παιχνίδι, κυρίως όταν αντιμετώπιζες κάποιο boss, σε σημείο να σε πιάσει ταχυκαρδία ή/και τρέμουλο?

Ω ναι. Στα F.E.A.R. (εκτός του 3 που δεν το έχω παίξει ακόμα) με την Alma. Σχέση αγάπης μίσους. Φοβόμουν απίστευτα μέσα στο παιχνίδι και σε κάποιες φάσεις είχα ιδρώσει κιόλας.

Σου έχει τύχει ποτέ να παρατήσεις κάποιο παιχνίδι επειδή δεν μπορούσες να περάσεις ένα σημείο ή να νικήσεις κάποιο boss;