Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
15 Sep 2006 18:04 #19525 by Νικολής Ασημάκης

Sir_A_K\ wrote: Έχεις ποτέ δοκιμάσει να κάνεις τον μπάρμαν με τα κόλπα του και τα σχετικά αλλά το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό (με όλες τις λεπτομέριες)?

Μια φορά πήγα να φτιάξω έναν Ice Coffee ( για όσους δεν ξέρουν είναι παγωμένος καφές με σαντιγί από πάνω. ) Πήγα να τον φτιάξω στην κουζίνα. Πάνω στο τραπέζι ήταν πλυμμένα ποτήρια που δεν είχε βάλει ακόμα η μητέρα μου στη θέση τους. Έφτιαξα λοιπόν τον καφέ και πήγα να βάλω την σαντιγί στυλ μπάρμαν. Πέταξα στον αέρα το κουτί και πήγα να το πιάσω όταν συνέβει το κακό! Το χέρι μου έκλεισε γρηγορότερα από ότι έπρεπε και το κουτί έπαισε πάνω στα ποτήρια ρίχνοντάς τα όλα κάτω και κάνοντας την κουζίνα λαμπόγυαλο! Μετά άκουσα βέβαια τον εξάψαλμο. ( Πιστεύετε μήπως πως αυτό που μου συνέβη αντικαταστήσει ποτέ το bowling :P )

Ερώτηση: Είχες ποτέ κανένα περίεργο ατύχημα ( όχι π.χ. πέσιμο από σκάλες ) και αν ναι λεπτομερώς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2006 18:35 #19526 by xrhstos
Replied by xrhstos on topic Έχεις ποτέ.......?

Nikolis\ wrote: Ερώτηση: Είχες ποτέ κανένα περίεργο ατύχημα ( όχι π.χ. πέσιμο από σκάλες ) και αν ναι λεπτομερώς.

Nai .. itan xristougenna kai eixame paei sto xwrio egw h mana mou kai o pateras mou gia tin khdeia tou pappou mou ...e ston girismo e me pire o upnos sto ama3i ..blepw 3afnika ena oneiro oti eimai egw o pateras mou kai h mana mou xamw nekroi :P

More
15 Sep 2006 19:53 #19531 by Χριστόφορος
Exete pote skulobrisei enan agnwsto mono kai mono epidi den goustarate tin mourh tou ?

Σε άγνωστο ακριβώς όχι αλλά μια φορά είχα στείλει ένα γεμάτο με βρισιές μήνυμα(160 χαρακτήρες) σ'ενα μ.....α του σχολείου μόνο και μόνο επειδή είχα κολλήσει σε μια αποστολή στο san andreas.

Σας έχει τύχει να προετοιμάζεστε μια μέρα για κάποιο ραντεβού και ο άλλος τελικά να μην έρθει;

PSN: personGR

More
15 Sep 2006 20:22 #19533 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ου βέβαια. Περίμενα πριν αρχίσουν τα σχολεία έναν φίλο μου σε μία στάση λεωφορείου στην Ηλιούπολη για να πάμε Αι γιάννη. Περίμενα, περίμενα, περνάει η μισή ώρα. Τον παίρνω στο τηλέφωνο και μου λέει ότι είχε πάει σινεμα με κάτι άλλα παιδια :evil:

More
18 Sep 2006 07:02 #19704 by Κώστας Σπανουδάκης

person\ wrote: Σας έχει τύχει να προετοιμάζεστε μια μέρα για κάποιο ραντεβού και ο άλλος τελικά να μην έρθει;

Όχι ποτε :P

Συνήθως εγώ είμαι αυτός που δεν πάει/αργεί στα ραντεβού του :P

Σας έχει τύχει ποτε να μείνετε ξύπνιος 2-3 μέρες μονο k μονο γιατί βλέπετε κάποια σειρά?? (σε divx προφανώς η dvd)

και για να απαντήσω στο ίδιο μου το ερώτημα..
Μου συνέβη με το lost :P
Είδα 2 seasons σε 2μιση μέρες σερί αϋπνίας :P

War..
War never changes..

More
19 Nov 2016 13:34 #189549 by Omnibot
Replied by Omnibot on topic Έχεις ποτέ.......?
Game of thrones τρελό κόλλημα αλλά όχι κι έτσι. 2-3 επεισόδια συνεχόμενα. Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε για καφέ και να σας πέσει ο πάτος του ποτηριού;
Εμένα 2 φορές, στο ίδιο μαγαζί! Βραχυκυκλώθηκα για τα καλά!

More
06 Mar 2017 15:50 #194718 by Αγγελική Γοργορίνη

Omnibot wrote: Game of thrones τρελό κόλλημα αλλά όχι κι έτσι. 2-3 επεισόδια συνεχόμενα. Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε για καφέ και να σας πέσει ο πάτος του ποτηριού;
Εμένα 2 φορές, στο ίδιο μαγαζί! Βραχυκυκλώθηκα για τα καλά!

Όχι, αν και θα είχε πολλή πλάκα αν γινόταν κάτι τέτοιο. :lol: (αρκεί να μην έπεφτε επάνω μου το περιεχόμενό του)

Έχεις γλιστρήσει ποτέ κι έφαγες τούμπα μπροστά σε άλλους σε δημόσιο χώρο?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Mar 2017 16:03 - 06 Mar 2017 16:05 #194719 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?
Μια φορά με το ποδήλατο.Ηταν λιγο παραφουσκωμενο το λάστιχο το πίσω και πηγα να ανέβω σε πεζοδρόμιο και έβαλα λιγο παραπάνω δύναμη και εσκασε το λάστιχο και έφαγα μια γλιστρα....Ευτυχώς πρόλαβα και σηκώθηκα απο το ποδήλατο αλλιώς θα ειχα φύγει σε κανένα τοίχο πάνω.
Εχει τυχει να ακούγεται το γέλιο σου σε ολόκληρο το μαγαζί που κάθεσαι και ολοι να σε κοιτάνε;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 06 Mar 2017 16:05 by Angel.

More
06 Mar 2017 17:39 #194728 by Blood Prince

Divine Raiden wrote: Μια φορά με το ποδήλατο.Ηταν λιγο παραφουσκωμενο το λάστιχο το πίσω και πηγα να ανέβω σε πεζοδρόμιο και έβαλα λιγο παραπάνω δύναμη και εσκασε το λάστιχο και έφαγα μια γλιστρα....Ευτυχώς πρόλαβα και σηκώθηκα απο το ποδήλατο αλλιώς θα ειχα φύγει σε κανένα τοίχο πάνω.
Εχει τυχει να ακούγεται το γέλιο σου σε ολόκληρο το μαγαζί που κάθεσαι και ολοι να σε κοιτάνε;

χαχαχα έλιωσα με το ποδήλατο...όσον αφορά την ερωτησή σου,πολλές φορές έχει τύχει και μάλιστα με κοιτούσαν και απορημένοι γιατί γελάω και τότε γελούσα ακόμα πιο πολύ.

Ερώτηση:Σου έχει τύχει να εκνευριστείς τόσο πολύ με ένα videogame ώστε να έχεις την επιθυμία να κάνεις κομμάτια το laptop/πληκτρολόγιο/κονσόλα σου και να αρχίσεις να σπας κεφάλια ; :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Mar 2017 21:03 - 06 Mar 2017 21:04 #194731 by Αγγελική Γοργορίνη

Blood Prince wrote: Ερώτηση:Σου έχει τύχει να εκνευριστείς τόσο πολύ με ένα videogame ώστε να έχεις την επιθυμία να κάνεις κομμάτια το laptop/πληκτρολόγιο/κονσόλα σου και να αρχίσεις να σπας κεφάλια ; :lol:

Ω, μα εννοείται! Και ποιος δεν το 'χει νιώσει αυτό. :lol: Όμως ευτυχώς, δεν έχω καταφύγει σε κάτι τέτοιο και στη χείριστη θα αρκεστώ στην εκφώνηση βωμολοχιών.

Έχεις ποτέ σκεφτεί κάτι πολύ κακό -όπως να πάθει κάτι άσχημο- για κάποιον που δεν πας ή/και μισείς?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
Last edit: 06 Mar 2017 21:04 by Αγγελική Γοργορίνη.