Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Μια φορά πήγα να φτιάξω έναν Ice Coffee ( για όσους δεν ξέρουν είναι παγωμένος καφές με σαντιγί από πάνω. ) Πήγα να τον φτιάξω στην κουζίνα. Πάνω στο τραπέζι ήταν πλυμμένα ποτήρια που δεν είχε βάλει ακόμα η μητέρα μου στη θέση τους. Έφτιαξα λοιπόν τον καφέ και πήγα να βάλω την σαντιγί στυλ μπάρμαν. Πέταξα στον αέρα το κουτί και πήγα να το πιάσω όταν συνέβει το κακό! Το χέρι μου έκλεισε γρηγορότερα από ότι έπρεπε και το κουτί έπαισε πάνω στα ποτήρια ρίχνοντάς τα όλα κάτω και κάνοντας την κουζίνα λαμπόγυαλο! Μετά άκουσα βέβαια τον εξάψαλμο. ( Πιστεύετε μήπως πως αυτό που μου συνέβη αντικαταστήσει ποτέ το bowling )Sir_A_K\ wrote: Έχεις ποτέ δοκιμάσει να κάνεις τον μπάρμαν με τα κόλπα του και τα σχετικά αλλά το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό (με όλες τις λεπτομέριες)?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis\ wrote: Ερώτηση: Είχες ποτέ κανένα περίεργο ατύχημα ( όχι π.χ. πέσιμο από σκάλες ) και αν ναι λεπτομερώς.
person\ wrote: Σας έχει τύχει να προετοιμάζεστε μια μέρα για κάποιο ραντεβού και ο άλλος τελικά να μην έρθει;
Omnibot wrote: Game of thrones τρελό κόλλημα αλλά όχι κι έτσι. 2-3 επεισόδια συνεχόμενα. Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε για καφέ και να σας πέσει ο πάτος του ποτηριού;
Εμένα 2 φορές, στο ίδιο μαγαζί! Βραχυκυκλώθηκα για τα καλά!
Divine Raiden wrote: Μια φορά με το ποδήλατο.Ηταν λιγο παραφουσκωμενο το λάστιχο το πίσω και πηγα να ανέβω σε πεζοδρόμιο και έβαλα λιγο παραπάνω δύναμη και εσκασε το λάστιχο και έφαγα μια γλιστρα....Ευτυχώς πρόλαβα και σηκώθηκα απο το ποδήλατο αλλιώς θα ειχα φύγει σε κανένα τοίχο πάνω.
Εχει τυχει να ακούγεται το γέλιο σου σε ολόκληρο το μαγαζί που κάθεσαι και ολοι να σε κοιτάνε;
Blood Prince wrote: Ερώτηση:Σου έχει τύχει να εκνευριστείς τόσο πολύ με ένα videogame ώστε να έχεις την επιθυμία να κάνεις κομμάτια το laptop/πληκτρολόγιο/κονσόλα σου και να αρχίσεις να σπας κεφάλια ;