Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
29 Jul 2006 15:46 #17471 by Τάσος Γεωργίου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2006 15:59 #17514 by Άγγελος Κυρίτσης

uba_razz\ wrote: Έχεις ποτέ κοιμηθεί εν ώρα μαθήματος στη σχολή σου?

Μια και δυό? Πρώτο εξάμηνο στην Πληροφορική της ΑΣΟΕΕ, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή είχαμε από τις 8:00 το πρωί δύο δίωρα μαθήματα μαθηματικών απανωτά, με τον ίδιο καθηγητή, Μαθηματικό Λογισμό και Διακριτά Μαθηματικά.

Περιττό να σας πω πώς μου είχε τύχει μια-δυο φορές να κοιμηθώ στο πρώτο μισάωρο και να ξυπνήσω μισή ώρα πριν το τέλος...

Έχεις σπάσει ποτέ το κινητό με το οποίο μόλις πριν λίγο καυγάδιζες με το έτερον ήμισυ (που δεν τό 'χεις σε εκτίμηση)?

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

More
31 Jul 2006 00:47 #17530 by Αντώνης Κατρής

Cthulhu\ wrote: Έχεις σπάσει ποτέ το κινητό με το οποίο μόλις πριν λίγο καυγάδιζες με το έτερον ήμισυ (που δεν τό 'χεις σε εκτίμηση)?

Όχι να το σπάσω δε το έχω κάνει γιατί μετά δε θα είχα κι άλλο... Αλλά έχει κάνει μερικές πολύ καλές πτήσεις με συνηθέστερη κατάληξη κάποιο μαξιλάρι αν και κάποια στιγμή είχε σκάσει και στον τοίχο αλλά έζησε (μετά μου το κλέψανε)

Έχεις ποτέ πιεί τόσο πολύ που να νιώθεις ότι το αλκοόλ θα αρχίσει να τρέχει από τ'αυτιά σου?(να το νιώθεις όμως, να μην είσαι τελείως τύφλα και να μην καταλαβαίνεις)

More
31 Jul 2006 13:00 #17537 by Kostas Giagias
Κλασικά!!!

Ηταν η εποχή που δούλευα βράδυ σερβιτόρος.

Κοιμηθηκα

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
31 Jul 2006 22:20 #17558 by Nikos Pourn
Απάντηση στην uba_razz:
Ακόμα λύκειο πάω οπότε θα μιλήσω γιαυτό.Τα τελευταία δύο χρόνια(θα πάω τρίτη λυκείου)
κοιμόμουν τουλάχιστον μία φορά κάθε δύο εβδομάδες!

Απάντηση στόν Cthullu για το αν έχω ερωτευθεί κάποια ηρωίδα
απο game(δέν ξέρω ακόμα να απαντώ με quote,αν λέγεται έτσι
το να δείχνεις το κείμενο που έγραψε κάποιος άλλος):

Μέ την Rikku τού γνωστού και μή εξερεταίου,ταρατατζούμ,ταρατατζούμ,

Final Fantasy!

Ντρεπόμουν να το πω σε οποιονδήποτε αλλα ευτυχώς μου πέρασε γρήγορα...

Έχεις ντραπεί ποτε για κάτι που είπες σε online chat?(σε παιχνίδι ή μή)

In the light I'm quite transparent
In the dark I'm such a dream

[img

[img

[img

More
01 Aug 2006 02:01 #17573 by Αντώνης Κατρής
Η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει μια φορά μια κολλητή μου φίλη να εκνευριστεί μαζί μου μιλώντας της στο MSN τόσο που δε μου μίλαγε

More
01 Aug 2006 02:41 #17574 by Άγγελος Κυρίτσης

Sir_A_K\ wrote: Έχεις ποτέ πιεί τόσο πολύ που να νιώθεις ότι το αλκοόλ θα αρχίσει να τρέχει από τ'αυτιά σου?(να το νιώθεις όμως, να μην είσαι τελείως τύφλα και να μην καταλαβαίνεις)

Ναι, δυστυχώς. Μετά από λίγο, βέβαια, έγινα τελείως τύφλα. Και λίγο ακόμα αργότερα, ο εγκέφαλός μου αποφάσισε πώς αρκετό αλκοόλ τρέχει στο αίμα μου και πήρε αυτοβούλως την πρωτοβουλία να αποβάλλει το υπόλοιπο, με το γνωστό τρόπο...

Ποιό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχεις κάνει μεθυσμένος (που είτε το θυμάσαι ή στο είπανε αργότερα)?

υγ: Παίδες, οι κανόνες του παιχνιδιού είναι πώς απαντάμε στην τελευταία ερώτηση (εκτός και άν, καταλάθος, τύχει να απαντήσουν δύο την ίδια ώρα...) και έπειτα κάνουμε και δικιά μας. Κάνουμε και quote την ερώτηση που απαντάμε

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

More
11 Aug 2006 00:13 #17954 by Antwnhs
Replied by Antwnhs on topic Έχεις ποτέ.......?
Ααααχ..15 αυγουστου το 2000,παρεουλα καμια 10 ατομα σε sumer club μπροστα μπροστα κοντα στη εξοδο...Σε καποια φαση και ενω εχω ξεχασει και τι επινα,αποφασησα με τον κολητο μου τον Θανο να παμε για κατουρημα..Οι τουαλετες πεφτανε τερμα πισω στο μαγαζι,και λιγο πριν ητανε η κουζηνα

More
11 Aug 2006 01:24 #17955 by Κωνσταντής Νικολάου
Nai to exo kanei bebaia oloi methismenoi alla epese trelo mpounidi.Mas dioksane apo to bar kai petagomastan stis ethnikes odous me aimata fdarsimata... San lissasmenoi kaname.

Exeis katsi NON_STOP (to thieukrinizo oute toualeta oute nero oute tpt)28 ores se ena paixnidi ean nai pio? (ego sto l2 ston bnb.Peira 40 lvl kai ta 4 Q teleiomena)

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
11 Aug 2006 11:47 #17960 by Αντώνης Κατρής
Όχι το 28 δε το έχω χτυπήσει αλλά έχω κάτσει γύρω στις 20 ώρες στο Ultimate Soccer Manager 97/98 και μάλιστα όχι μία μέρα αλλά σερί ημερών γιατί πολύ απλά μου ήταν απλά αδύνατο να κουνηθώ και να πάω οπουδήποτε... Υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα είχε γίνει...

Έχεις ποτέ δοκιμάσει να κάνεις τον μπάρμαν με τα κόλπα του και τα σχετικά αλλά το αποτέλεσμα να είναι καταστροφικό (με όλες τις λεπτομέριες)?