- Thank you received: 533
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Dovahkiin wrote:
Blood Prince wrote: Ερώτηση:Σου έχει τύχει να εκνευριστείς τόσο πολύ με ένα videogame ώστε να έχεις την επιθυμία να κάνεις κομμάτια το laptop/πληκτρολόγιο/κονσόλα σου και να αρχίσεις να σπας κεφάλια ;
Ω, μα εννοείται! Και ποιος δεν το 'χει νιώσει αυτό. Όμως ευτυχώς, δεν έχω καταφύγει σε κάτι τέτοιο και στη χείριστη θα αρκεστώ στην εκφώνηση βωμολοχιών.
Έχεις ποτέ σκεφτεί κάτι πολύ κακό -όπως να πάθει κάτι άσχημο- για κάποιον που δεν πας ή/και μισείς?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Divine Raiden wrote:
Dovahkiin wrote:
Blood Prince wrote: Ερώτηση:Σου έχει τύχει να εκνευριστείς τόσο πολύ με ένα videogame ώστε να έχεις την επιθυμία να κάνεις κομμάτια το laptop/πληκτρολόγιο/κονσόλα σου και να αρχίσεις να σπας κεφάλια ;
Ω, μα εννοείται! Και ποιος δεν το 'χει νιώσει αυτό. Όμως ευτυχώς, δεν έχω καταφύγει σε κάτι τέτοιο και στη χείριστη θα αρκεστώ στην εκφώνηση βωμολοχιών.
Έχεις ποτέ σκεφτεί κάτι πολύ κακό -όπως να πάθει κάτι άσχημο- για κάποιον που δεν πας ή/και μισείς?
More than once
Σου έχει τύχει να πάθει κάτι όντως απο αυτά που ευχήθηκες;
Dovahkiin wrote:
Divine Raiden wrote:
Dovahkiin wrote:
More than once
Σου έχει τύχει να πάθει κάτι όντως απο αυτά που ευχήθηκες;
Μόνο για ένα άτομο είχα σκεφτεί κάτι άσχημο κι ευτυχώς που δε συνέβη, γιατί μπορεί μεν να μην πιστεύω σε αυτά, αλλά όπως και να 'χει θα ένιωθα περίεργα άσχημα μετά.
Έχεις ποτέ γλιτώσει παρά τρίχα από ένα σοβαρό ατύχημα?
Divine Raiden wrote: Όταν λέμε παρατρίχα...πιο κυριολεκτικά δεν υπάρχει.Εκεί που πήγαινα με τα 50 με το μηχανάκι χαλαρά πετάγεται στη μέση του δρόμου ενα μ*****νο παιδί(δεν ήταν πάνω απο 8-9).Οχι μονο πετάχτηκε αλλα ΚΆΘΙΣΕ και μεσα στη μέση σαν να μην συμβαίνει τίποτα...Πατάω φρένο,χαράζω ενα υπέροχο φεγγάρι με τέτοια "κωλιά" που έκανα και δε ξέρω πως κράτησα το μηχανάκι και δεν έφυγα πάνω σε κανένα αυτοκίνητο για να μη χτυπήσω το παιδάκι.Το ίσιωσα ευτυχώς και συνέχισα κανονικά...Οχι τίποτα δεν φορούσα και κράνος εκείνη τη μέρα γιατί είχα βγει για δρομολόγιο 300 μέτρων...
Έχει τύχει ποτέ να έχεις δει στον ύπνο σου ένα σκηνικό και αυτό το σκηνικό να το ζήσεις αργότερα μέσα στη μέρα;
Divine Raiden wrote: Εγω πάντως Αγγελική είχα ξεχάσει αυτο το πιστόλι.Μπράβο που μου το θύμησες
Και ναι μου έχει γίνει άπειρες φορές.Είτε τους πετυχαίνω στον δρόμο είτε με παίρνουν τηλέφωνο....
Έχει τύχει ποτέ να βρίσκεστε μπροστά σε κάποιο ατύχημα;