- Thank you received: 533
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Divine Raiden wrote: Για μικρό πράγματα μόνο.Για κάτι σοβαρό δεν έχει τύχει.
Έχει τύχει ποτέ να πολεμας κάποιο boss ή να προσπαθείς να βγάλεις μια πίστα σε κάποιο παιχνίδι επι ώρες και να το παρατας για να ξεκουραστείς και να ξαναπροσπαθησεις αργότερα και μετά να σου βγαίνει με τημ πρώτη;
Dovahkiin wrote:
Divine Raiden wrote: Για μικρό πράγματα μόνο.Για κάτι σοβαρό δεν έχει τύχει.
Έχει τύχει ποτέ να πολεμας κάποιο boss ή να προσπαθείς να βγάλεις μια πίστα σε κάποιο παιχνίδι επι ώρες και να το παρατας για να ξεκουραστείς και να ξαναπροσπαθησεις αργότερα και μετά να σου βγαίνει με τημ πρώτη;
Oh yes. Στο Dark Souls, πού αλλού! Νομίζω είναι κανόνας στη σειρά αυτή.
Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάτι, το οποίο αν το αντιμετώπιζες διαφορετικά, θα είχε καλύτερο αντίκτυπο στη ζωή σου?
Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάει ή να χασκογελάει χωρίς να υπάρχεις λόγος κάποιο άτομο μέσα σε σινεμά και να νευριάσεις; Και αν ναι έκανες κάτι;
Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε internet cafe ενώ παίζαμε παιχνίδι στρατηγικής, το Battle for Middle Earth II, 3 vs 3 με τη παρέα μου. Εκεί που παίζαμε κάτι έτυχε στα PC που ήμουν εγώ με την ομάδα μου και έσβησαν, δεν ξέρω τι έφταιξε και έγινε και στα 3 ταυτόχρονα. Των υπόλοιπων της παρέας που κάθονταν σε άλλο σημείο δεν έκλεισε και ουσιαστικά κέρδισαν γιατί τους έβγαλε ότι κάναμε admit defeat και μας δούλευαν μετά ότι παραιτηθήκαμε χαχαKConstantine wrote: Yep. King kong, το 2005, στα Village Cinemas αμαρουσίου, όσο ήταν ανοιχτά ακόμα. Κλαψ :'(.
Σου χει τύχει σε Moba (dota lol hots) να τύχει διακοπή ρεύματος σε αντίπαλη ομάδα, και να πάρεις την νίκη έτσι; (και οι 5 ταυτόχρονα disconnect, προφανώς σε ίντερνετ καφέ).
Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει γλιστρήσεις σε δρόμο και να πέσεις; (Εμένα 2 φορές και τις 2 είχε χιονίσει και έφαγα καλή σαβούρα παρότι πήγαινα προσεκτικά)
Dovahkiin wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει γλιστρήσεις σε δρόμο και να πέσεις; (Εμένα 2 φορές και τις 2 είχε χιονίσει και έφαγα καλή σαβούρα παρότι πήγαινα προσεκτικά)
Μία φορά απ' όσο θυμάμαι, αρκετά μικρή καθώς γυρνούσα σπίτι μου απ' το γειτονικό περίπτερο και λόγω έντονης βροχής την έπαθα. Ευτυχώς απ' ό,τι κοίταξα δεν είχε κόσμο εκεί γύρω.
Σου έχει τύχει να έχεις δει στον ύπνο σου ένα πολύ όμορφο όνειρο κι όταν ξυπνήσεις να το σκέφτεσαι με νοσταλγία, θέλοντας τόσο πολύ να ήταν πραγματικότητα?