Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
06 Apr 2017 16:06 #196625 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?
Για μικρό πράγματα μόνο.Για κάτι σοβαρό δεν έχει τύχει.
Έχει τύχει ποτέ να πολεμας κάποιο boss ή να προσπαθείς να βγάλεις μια πίστα σε κάποιο παιχνίδι επι ώρες και να το παρατας για να ξεκουραστείς και να ξαναπροσπαθησεις αργότερα και μετά να σου βγαίνει με τημ πρώτη;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2017 16:12 #196626 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Για μικρό πράγματα μόνο.Για κάτι σοβαρό δεν έχει τύχει.
Έχει τύχει ποτέ να πολεμας κάποιο boss ή να προσπαθείς να βγάλεις μια πίστα σε κάποιο παιχνίδι επι ώρες και να το παρατας για να ξεκουραστείς και να ξαναπροσπαθησεις αργότερα και μετά να σου βγαίνει με τημ πρώτη;

Oh yes. Στο Dark Souls, πού αλλού! Νομίζω είναι κανόνας στη σειρά αυτή.

Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάτι, το οποίο αν το αντιμετώπιζες διαφορετικά, θα είχε καλύτερο αντίκτυπο στη ζωή σου?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Apr 2017 16:37 - 06 Apr 2017 16:41 #196628 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote:

Divine Raiden wrote: Για μικρό πράγματα μόνο.Για κάτι σοβαρό δεν έχει τύχει.

Oh yes. Στο Dark Souls, πού αλλού! Νομίζω είναι κανόνας στη σειρά αυτή.

Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάτι, το οποίο αν το αντιμετώπιζες διαφορετικά, θα είχε καλύτερο αντίκτυπο στη ζωή σου?

Ναι, το ότι δεν έκανα κάποιες κινήσεις για να μείνω Κρήτη που ήμουν φοιτητής αφού τελείωσα. Ότι χειρότερο έκανα, ή μάλλον δεν έκανα και έχει τώρα αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή μου σε όλους τους τομείς.

Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάει ή να χασκογελάει χωρίς να υπάρχεις λόγος κάποιο άτομο μέσα σε σινεμά και να νευριάσεις; Και αν ναι έκανες κάτι;
Last edit: 06 Apr 2017 16:41 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
06 Apr 2017 16:45 #196629 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάει ή να χασκογελάει χωρίς να υπάρχεις λόγος κάποιο άτομο μέσα σε σινεμά και να νευριάσεις; Και αν ναι έκανες κάτι;

Πολλές φορές δυστυχώς, κι είναι ένας από τους λόγους που κάθε φορά πριν πάω σινεμά σκέφτομαι ότι μπορεί να συμβεί και ξενερώνω όσο να 'ναι. Γι' αυτό πλέον συνήθως όταν θέλω να πάω σε κάποια προβολή ταινίας, περιμένω να περάσει αρκετό διάστημα στο οποίο παίζεται και μάλιστα πάω σχετικά αργά, για να μην έχει πολύ κόσμο. Μια φορά ενδεικτικά θυμάμαι, ήταν ακριβώς μπροστά μου 2-3 παιδάκια και όλο γελούσαν. Ε, φούντωνα εγώ σιγά σιγά, δεν άντεξα και τους είπα κάποια στιγμή: "Μπορείτε να σκάσετε σας παρακαλώ?". Έσκασαν για λίγο, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Οπότε τους πέταξα: "Δε σκάσατε όμως!". Νομίζω τότε ήταν η τελευταία φορά που χασκογέλασαν.

Σου έχει τύχει όταν βλέπεις ταινία στο σινεμά, να θες επειγόντως να πας στο "μέρος" (πλέον αποφεύγω τα πολλά υγρά γι' αυτό το λόγο :P) και να περιμένεις έτοιμος/η να σκάσεις το διάλειμμα ή το τέλος τής ταινίας?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Apr 2017 16:52 #196634 by Angel
Ω ναι...Ειδικά εγώ που πίνω άπειρο νερό...Κάθε λίγο και λιγάκι....
Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι σινεμά και να γίνεται διακοπή ρεύματος;

More
06 Apr 2017 19:15 #196641 by Κωνσταντίνος Constantine
Yep. King kong, το 2005, στα Village Cinemas αμαρουσίου, όσο ήταν ανοιχτά ακόμα. Κλαψ :'(.

Σου χει τύχει σε Moba (dota lol hots) να τύχει διακοπή ρεύματος σε αντίπαλη ομάδα, και να πάρεις την νίκη έτσι; (και οι 5 ταυτόχρονα disconnect, προφανώς σε ίντερνετ καφέ).

More
21 Apr 2017 11:32 #197220 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

KConstantine wrote: Yep. King kong, το 2005, στα Village Cinemas αμαρουσίου, όσο ήταν ανοιχτά ακόμα. Κλαψ :'(.

Σου χει τύχει σε Moba (dota lol hots) να τύχει διακοπή ρεύματος σε αντίπαλη ομάδα, και να πάρεις την νίκη έτσι; (και οι 5 ταυτόχρονα disconnect, προφανώς σε ίντερνετ καφέ).

Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο σε internet cafe ενώ παίζαμε παιχνίδι στρατηγικής, το Battle for Middle Earth II, 3 vs 3 με τη παρέα μου. Εκεί που παίζαμε κάτι έτυχε στα PC που ήμουν εγώ με την ομάδα μου και έσβησαν, δεν ξέρω τι έφταιξε και έγινε και στα 3 ταυτόχρονα. Των υπόλοιπων της παρέας που κάθονταν σε άλλο σημείο δεν έκλεισε και ουσιαστικά κέρδισαν γιατί τους έβγαλε ότι κάναμε admit defeat και μας δούλευαν μετά ότι παραιτηθήκαμε χαχα

Σου έχει τύχει γλιστρήσεις σε δρόμο και να πέσεις; (Εμένα 2 φορές και τις 2 είχε χιονίσει και έφαγα καλή σαβούρα παρότι πήγαινα προσεκτικά)

More
21 Apr 2017 14:17 #197232 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει γλιστρήσεις σε δρόμο και να πέσεις; (Εμένα 2 φορές και τις 2 είχε χιονίσει και έφαγα καλή σαβούρα παρότι πήγαινα προσεκτικά)

Μία φορά απ' όσο θυμάμαι, αρκετά μικρή καθώς γυρνούσα σπίτι μου απ' το γειτονικό περίπτερο και λόγω έντονης βροχής την έπαθα. Ευτυχώς απ' ό,τι κοίταξα δεν είχε κόσμο εκεί γύρω. :P

Σου έχει τύχει να έχεις δει στον ύπνο σου ένα πολύ όμορφο όνειρο κι όταν ξυπνήσεις να το σκέφτεσαι με νοσταλγία, θέλοντας τόσο πολύ να ήταν πραγματικότητα?

More
09 May 2017 09:47 #198105 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Σου έχει τύχει γλιστρήσεις σε δρόμο και να πέσεις; (Εμένα 2 φορές και τις 2 είχε χιονίσει και έφαγα καλή σαβούρα παρότι πήγαινα προσεκτικά)

Μία φορά απ' όσο θυμάμαι, αρκετά μικρή καθώς γυρνούσα σπίτι μου απ' το γειτονικό περίπτερο και λόγω έντονης βροχής την έπαθα. Ευτυχώς απ' ό,τι κοίταξα δεν είχε κόσμο εκεί γύρω. :P

Σου έχει τύχει να έχεις δει στον ύπνο σου ένα πολύ όμορφο όνειρο κι όταν ξυπνήσεις να το σκέφτεσαι με νοσταλγία, θέλοντας τόσο πολύ να ήταν πραγματικότητα?

Ναι μου έχει τύχει αρκετές φορές και όσο μεγαλύτερο ήταν το όνειρο τόσο μεγαλύτερο και το συναίσθημα που νιώθω άμα ήταν καλό. Μου έχει τύχει και το αντίθετο βέβαια, να δω κάτι άσχημο και να με επηρεάσει αρνητικά.

Σου έχει τύχει να πέσεις από το κρεβάτι σου ενώ κοιμάσαι;

More
09 May 2017 12:46 #198110 by Angel
Όχι ακόμα :P

Σου έχει τύχει να κοιμάσαι με κάποιον και να σε σπρώχνει/κλωτσάει και γενικώς να σε ενοχλεί καθώ κοιμάστε;