Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
23 Oct 2017 10:52 #207151 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αυτά τα "περίεργα" τα έκανε ο κολλητός μου και με κόλλησε και μένα. Παίρνω κλαμπ σάντουιτς με μιλκ σέικ και τις βουτάω μέσα, το ίδιο και τα σάντουιτς.

Έχεις κάνει ποτέ χοντρή φάρσα σε φίλο και αν ναι πως εξελίχθηκε; (Αν αρχίζω να γράφω το τι έχω κάνει εγώ θα γραφτεί ολόκληρο βιβλίο :p )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2017 19:45 #207169 by Aνέστης Αδαμίδης
Μια φορά έκανα μια συμμαθήτριά μου να νομίζει ότι με πλακώσανε στο ξύλο και οι γιατροί λέγανε ότι δε θα την έβγαζα καθαρή. Τη Δευτέρα που με είδε, έβαλε τα κλάματα. Το ακόμη μετέπειτα, άστο καλύτερα...

Έχεις ποτέ υπάρξει υπαίτιος για αταξία, αλλά να κατηγορηθεί άλλος;

More
24 Oct 2017 10:55 #207195 by Νικηφόρος Μητράκος
Άπειρες φορές και αρχικά ένιωθα τύψεις αλλά μετά ήμουν εντελώς απαθής. Για παράδειγμα, μια φορά είχα αφήσει μια πινέζα στην καρέκλα μιας καθηγήτριας και όταν της καρφώθηκε σε-εκείνο-το-μέρος-που-δεν-βλέπει-ο-ήλιος κατηγορήθηκε ο φασαριόζος της τάξης και του σέρβιραν μια 5μερη.

Ένιωσα άσχημα μετά, δεν λέω. Επιπλέον δεν με είχε δει κανείς να το κάνω οπότε δεν με κάρφωσαν.

Έχεις ποτέ σκεφτεί πως οι βρώμικες κάλτσες σου δεν μυρίζουν τόσο άσχημα τελικά;

More
24 Oct 2017 12:58 #207200 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ε...όχι :p Ανά 2-3 μέρες το πολύ τις αλλάζω!

Έχεις ποτέ αργήσει να πας σε ταινία σε σινεμά ή σε θεατρική παράσταση και να μπεις κατά τη διάρκεια;

More
24 Oct 2017 14:12 #207213 by Αγγελική Γοργορίνη
Ποτέ, πάντα με αυτά είμαι προσεκτική και μάλιστα πηγαίνω κι αρκετά νωρίτερα.

Έχεις παρατήσει ποτέ κάποιο video game, το οποίο μετά από χρόνια ξαναέπαιξες και μάλιστα το ευχαριστήθηκες?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
24 Oct 2017 14:19 #207215 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Χα! Και εγώ το ίδιο και γίνομαι πολύ νευρικός αν υπάρχει καθυστέρηση από άλλα άτομα, ειδικά στο σινεμά, γιατί θέλω να βλέπω και τα previews και να παίρνω με την ησυχία μου τα φαγώσιμα.

Πρέπει να έχει τύχει με μερικά, θα πω το πρώτο που θυμάμαι, το Silent Hill που το έπαιξα πιτσιρίκι με έναν παιδικό μου φίλο, φτάσαμε σε ένα σημείο που γίνεται κάτι απότομο και το βγάλαμε. Πέρασαν κάποια χρόνια αλλά ευτυχώς την άρχισα πάλι τη σειρά και φυσικά κόλλησα!
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
05 Nov 2017 13:40 - 05 Nov 2017 13:50 #208040 by Blood Prince
Αν δεν κάνω λάθος,δεν έχει βάλει κάποιος κάποια ερώτηση,οπότε ρωτάω εγώ.

Εχεις ποτέ αργήσει πάνω απο μια ώρα να πας στην δουλειά καθώς σε έχει πάρει ο ύπνος ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Nov 2017 13:50 by Blood Prince.

More
05 Nov 2017 20:59 #208053 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?
Όχι γιατί δεν με παίρνει ποτέ ο ύπνος :P Εκτός αν παιχτεί μεγάλη στραβή (να μην χτυπήσει το ξυπνητήρι ή να κλείσει απο μπαταρία)

Έχει τύχει ποτέ να πας σε συναυλία αγαπημένης σου μπάντας και να πέρασες πολύ χειρότερα απ'ότι περίμενες;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
06 Nov 2017 09:50 #208061 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν έχω πάει ποτέ σε συναυλία οπότε δεν ξέρω! Τον Ιανουάριο θα πάω πρώτη φορά στους Iced Earth που θα έρθουν Αθήνα, οπότε θα δω εκεί πως θα είναι. Αν και δεν νομίζω να μην μου αρέσει!

Έχει τύχει ποτέ να σε πάρει ο ύπνος μέσα σε λεωφορείο και να χάσεις τη στάση σου;

More
06 Nov 2017 10:53 #208065 by Νικολής Ασημάκης
Αχά. Και στο μετρό. Ωραίες φάσεις.

Έχεις ποτέ ρίξει αλάτι κάπου, ενώ ήθελες να βάλεις ζάχαρη; Ή το αντίθετο.