Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχεις ποτέ.......?

More
06 Nov 2017 12:05 #208069 by Angel
Replied by Angel on topic Έχεις ποτέ.......?
Όχι :P Μου έχει τύχει όμως το παρακάτω :P

Σου έχει τύχει ποτέ να πας να βάλεις πχ την ζάχαρη στο ψυγείο και το γάλα στο ντουλάπι ή κάτι αντίστοιχο;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2017 13:17 #208086 by Αγγελική Γοργορίνη
Ναι, ανθρώπινο είναι. :lol:

Σου έχει τύχει να τραγουδάς σε κάποιο χώρο, πχ στο δωμάτιό σου, νομίζοντας πως είσαι μόνος αλλά συνειδητοποίησες μετά πως μπήκε κάποιος και ντράπηκες?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Nov 2017 15:38 #208094 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Ναι, ανθρώπινο είναι. :lol:

Σου έχει τύχει να τραγουδάς σε κάποιο χώρο, πχ στο δωμάτιό σου, νομίζοντας πως είσαι μόνος αλλά συνειδητοποίησες μετά πως μπήκε κάποιος και ντράπηκες?

Οχι,γιατί δεν τραγουδάω ποτέ. :lol:

Ερώτηση : Σου έχει τύχει εκεί που ετοιμάζεσαι να φας το αγαπημένο σου φαγητό να σου πέσει στο πάτωμα και να πάει χαμένο ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Nov 2017 18:34 #208110 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ναι, με τοστ και αναγκάστηκα να φτιάξω άλλο.

Έχεις ποτέ πάει σούπερ μάρκετ και όταν πας να πληρώσεις να συνειδητοποιήσεις ότι ξέχασες το πορτοφόλι;

More
06 Nov 2017 19:17 #208113 by Angel
Όχι αλλά μου έχει τύχει να φύγω απο το σπίτι και να ξεχάσω να πάρω λεφτά και να μην έχω να πληρώσω τον καφέ μου:P

Σου έχει τύχει να βλέπεις το ακριβώς ίδιο όνειρο για μεγάλο χρονικό διάστημα;

More
06 Nov 2017 21:48 #208117 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ναι αρκετές φορές. Όταν ήμουν μικρότερος μάλιστα έβλεπα και όνειρα που ήταν σε συνέχειες!

Σου έχει τύχει να υπνοβατήσεις;

More
07 Nov 2017 00:18 #208124 by Angel
Όχι ποτέ!Να βρίζω στον ύπνο μου όμως ναι :P

Έχει τύχει ποτέ να ακούς κάποιο γείτονα να κάνει σεξ αλλά σε υψηλή ένταση;

More
07 Nov 2017 09:51 #208129 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ουυυ καλά είσαι! Όταν ήμουν φοιτητής είχε γίνει πολλές φορές. Με τις γειτόνισσες που έμενα στο διπλανό διαμέρισμα και στο σπίτι της πρώην μου που έμενε μια τροφαντή κοπέλα και ένα βράδυ έκανε σαν σκύλος που ουρλιάζει.

Σου έχει τύχει ποτέ να δεις να γίνεται ληστεία κοντά σου; (Το πρώτο πράγμα που είχα δει όταν μπήκα Disneyland, ένας τυπάς είχε κλέψει κάτι πορτοφόλια και τον κυνήγαγε η ασφάλεια του πάρκου! Το αστείο είναι ότι τραβούσε ο πατέρας μου βίντεο καθώς μπαίναμε και το έχουμε live xD)

More
07 Nov 2017 15:24 #208139 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Ουυυ καλά είσαι! Όταν ήμουν φοιτητής είχε γίνει πολλές φορές. Με τις γειτόνισσες που έμενα στο διπλανό διαμέρισμα και στο σπίτι της πρώην μου που έμενε μια τροφαντή κοπέλα και ένα βράδυ έκανε σαν σκύλος που ουρλιάζει.

Σου έχει τύχει ποτέ να δεις να γίνεται ληστεία κοντά σου; (Το πρώτο πράγμα που είχα δει όταν μπήκα Disneyland, ένας τυπάς είχε κλέψει κάτι πορτοφόλια και τον κυνήγαγε η ασφάλεια του πάρκου! Το αστείο είναι ότι τραβούσε ο πατέρας μου βίντεο καθώς μπαίναμε και το έχουμε live xD)

Ευτυχώς όχι....ειδικότερα πάλι καλά που δεν έχω βρεθεί μπροστά σε ένοπλη ληστεία.Αλλά αν μου έκλεβαν πλαγίως κάτι,θα ήθελα να το δω αυτό για να τον τακτοποιήσω τον Κλέφτη.

Ερώτηση : Σου έχει τύχει να κατέβεις απο λεωφορείο ενώ έχει φτάσει στο σταθμό-τέλος της διαδρομής και να μην υπάρχει ούτε ένα ταξί να σε παραλάβει ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Nov 2017 23:19 #208262 by Μάρκος Ασκανιάν
Μου έτυχε όταν κατέβηκα μια φορά Αγ.Παρασκευή και δεν υπήρχε ψυχή. Αύγουστος μήνας. Τρεχάτε ποδαράκια μου!
Σας έτυχε ποτέ να παίζετε και ξαφνικά να συνειδητοποιήσετε ότι έχει περάσει υπερβολικά η ώρα;

Adododo!!!