Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
18 Mar 2015 19:33 #158196 by Daniel Son
Την έχω δει την εκπομπή συγκεκριμένα κάποια επεισόδια με τον Doramon κτλ και δεν αναφέρομαι σε αυτά.
Προσωπικά για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, λέω ο Μάνος πχ να πάρει ας πούμε το Virtual Boy που έχει πίσω του, να το βάλει κάτω
και να σου ξεκινάει κυκλοφόρησε τότε, πούλησε τόσα σε εξωτερικό και ελλάδα, ο χειρισμός του ειναι αυτός, τα τεχνικά του χαρακτηριστηκά είναι αυτά, η αξία του τότε ήταν αυτή και σήμερα σαν συλλεκτικό έχει τόσο, τα καλύτερα παιχνίδια του ήταν αυτά, ο δημιουργός του ήταν αυτός, όμως σαν κονσόλα παρουσιάζε αυτά τα προβλήματα και πάει λέγοντας, μία μία κονσόλα κάθε φορά, στους retro Gamers στα επεισόδια που έχω δει, καλεί ένα καλεσμένο, παίζουν μαζί κάποια παιχνίδια από ξεκάρφωτες κονσόλες, λέει ο καλεσμένος αααα θυμάσαι κι αυτό; και κυρίως είναι σαν γουολκθρου κάποιον παιχνιδιών και μια ελάφρια κουβεντούλα το τι έπαιζα μικρός, δεν αναλύεται κάτι, δεν έχω βέβαια κάτι με την εκπομπή έτσι;! μια χαρά είναι και την παρακολουθώ για να μην παρεξηγηθώ πρόταση κάνω, απλά ο Μάνος ήταν στην τότε αγορά γνωρίζει πράγματα, είναι αντικειμενικός χωρίς να ειναι φανμπόη κανενός και μπορεί κάλιστα να το κάνει, έτσι και αλλιώς δεν έχω κάποιον άλλο ικανότερο στο μυαλό μου στο να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο. Από εκεί και πέρα αν υπάρχει ενδιαφέρον για την πρόταση ή όχι είναι δεκτόν δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2015 19:38 - 18 Mar 2015 19:39 #158197 by Μάνος Γρυπάρης
Πωλήσεις Ελλάδας είναι δύσκολο να μας δώσουν οι αντιπροσωπείες αλλά λόγω retro κονσολών θα το προσπαθήσουμε.
Για παγκόσμιες πωλήσεις το αναφέρω ήδη στο retro gamers.

Τα επεισόδια αυτά ούτως ή άλλως τα προετοιμάζω για το Retro Gamers απλά το μοντάζ θέλει τεράστιο χρόνο. Θα ανέβουν τα Retro Gamers 8 με Amstrad, το Retro Gamers 9 με Mega Drive και το Retro Gamers 10 που θα είναι παρουσίαση NES PC gamepad (2-3 λεπτα αυτό) και μετά θα μπούμε σε περισσότερες κονσόλες.

Αρα θέλουμε:
- Πωλήσεις Ελλάδα και εξωτερικό
- Χειρισμός
- Τεχνικά χαρακτηριστικά
- Αξία τότε και σήμερα
- Τα καλύτερα games
- Δημιουργός (αν υπάρχει), Προβλήματα (αν υπάρχουν)

Οκ, το έχουμε εύκολα. noted.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 18 Mar 2015 19:39 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Daniel Son

More
20 Mar 2015 17:41 - 21 Mar 2015 01:18 #158297 by Grigoris
Δεν ξερω γιατι εμενα παντως η εκδοση για το κινητο του site δεν φαινεται καλα, το ενα κουμπι πανω στο αλλο δεν βγαζεις ακρη παιδια.
Last edit: 21 Mar 2015 01:18 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Mar 2015 22:52 #158304 by Μάνος Γρυπάρης
Η έκδοση του κινητού είναι σαν να βλέπεις το site απλά ως κεντρικό μενού έχεις τα buttons που βλέπεις. Οταν κανεις κλικ σε ενα button και μετα scroll πιο κατω τοτε βλεπεις κανονικα τα περιεχομενα του site και την ειδηση που θες. Επισης δεν χρειαζεται οταν ανοιγεις ειδησεις να κανεις zoom. Δοκιμασε το και θα εξοικειωθεις. Αν οχι κι αν διαμαρτυρηθειτε πολλοι το γυρναμε σε default, ενα κλικ ειναι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Mar 2015 00:11 - 21 Mar 2015 01:18 #158308 by Grigoris
Μα δεν καταλαβες στο κινητο με opera browser τα μενού είναι το ένα πανω στο αλλο και δεν μπορεις να πλοηγηθεις στο φορουμ.
Last edit: 21 Mar 2015 01:18 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Mar 2015 00:56 - 16 Apr 2017 02:49 #158310 by Μάνος Γρυπάρης
Στείλε screenshots στο info [ατ] gameworld.gr να το δούμε άμεσα.
Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2017 02:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Mar 2015 23:11 #158723 by Νικολής Ασημάκης
Ενώ κόντευα να φτάσω στα 5020 post, παρατηρώ πως έπεσα στα 5000. Έγινε κάποια αλλαγή και μου ακυρώθηκαν/σβήστηκαν post;

More
30 Mar 2015 05:01 #158725 by Μάνος Γρυπάρης

Zaratoth wrote: Ενώ κόντευα να φτάσω στα 5020 post, παρατηρώ πως έπεσα στα 5000. Έγινε κάποια αλλαγή και μου ακυρώθηκαν/σβήστηκαν post;

Εγινε ένα ξεκαθάρισμα στο Chat και σβήστηκαν 2 πολύ παλιά posts με ειδήσεις Ραδιο Αρβύλα. Θυμάσαι κάτι "Κινέζους που τρώγανε μωράκια"? Ε, φαντάζεσαι. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Mar 2015 12:53 #158739 by Anastasios Vozatzidis
Οταν παω να κανω login καμια φορα μου βγαζει αυτο Άκυρο ΀ΡκμΞ�ριο (Token) και δεν με αφηνει. Κανω κατι λαθος εγω?

More
30 Mar 2015 14:07 #158743 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Celebron, απλά κάνε ένα clear history και θα είσαι ΟΚ. Το clear history γίνεται είτε πατώντας CTRL + F5 (όταν είσαι στην αρχική μας), είτε βρίσκοντας την επιλογή "Clear History" (δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι στα ελληνικά) στις επιλογές του browser σου.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister