Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
15 Jun 2015 11:41 #162660 by Ελένη Παρούτογλου
Ναι ολοι το εχουμε δεν ειναι κατι

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2015 03:00 #162713 by trane7free
Καλησπέρα και από μενα. Έχω μια μικρή παρατήρηση για την στήλη "Ειδήσεις" στην αρχική σελίδα του site.
Για το πρώτο μπούλετ κάνεις σκρολ μέχρι κάτω (όλα οκ), όταν επιλέγεις το δεύτερο ή το δεξί βελάκι για να πας στο επόμενο δεν ανεβαίνει η σελίδα στο πρώτο άρθρο αυτόματα με αποτέλεσμα να πας πάνω για να δεις το πρώτο και μετά πάλι κάτω για να αλλάξεις μπουλετ ξανά.
Ξέρω πως δεν είναι κάτι σημαντικό στο λειτουργικό κομμάτι του site, απλά νομίζω πως θα ήταν πιο πρακτικό τα μπουλετσ και τα βελάκια να μπουν και στην αρχή της στήλης "Ειδήσεις" ή να ανεβαίνει αυτόματα στο πρώτο άρθρο (αν αυτό γίνεται βέβαια).
Από ένα νέο μέλος του site.

More
19 Jun 2015 01:01 - 19 Jun 2015 01:38 #162929 by Μάνος Γρυπάρης

trane7free wrote: Καλησπέρα και από μενα. Έχω μια μικρή παρατήρηση για την στήλη "Ειδήσεις" στην αρχική σελίδα του site.
Για το πρώτο μπούλετ κάνεις σκρολ μέχρι κάτω (όλα οκ), όταν επιλέγεις το δεύτερο ή το δεξί βελάκι για να πας στο επόμενο δεν ανεβαίνει η σελίδα στο πρώτο άρθρο αυτόματα με αποτέλεσμα να πας πάνω για να δεις το πρώτο και μετά πάλι κάτω για να αλλάξεις μπουλετ ξανά.
Ξέρω πως δεν είναι κάτι σημαντικό στο λειτουργικό κομμάτι του site, απλά νομίζω πως θα ήταν πιο πρακτικό τα μπουλετσ και τα βελάκια να μπουν και στην αρχή της στήλης "Ειδήσεις" ή να ανεβαίνει αυτόματα στο πρώτο άρθρο (αν αυτό γίνεται βέβαια).
Από ένα νέο μέλος του site.

Καλησπέρα,
Στείλε μας ένα screenshot με αυτό που εννοείς για τα bullets των ειδήσεων. Ειναι 5 σελιδες και οταν κανεις κλικ στο βελάκι δεν γινεται να ανεβαίνει η σελίδα προς τα πάνω. Έτσι δεν θα ήταν λειτουργικό.

Στο μενού "Ειδήσεις" θα ήταν αδιανόητο να μπουν τα bullets. Υπάρχουν οι σελίδες γιατί εκεί ψάχνουμε στο αρχείο ειδήσεων για παλιότερες ειδήσεις. Έτσι λειτουργούν όλα τα sites.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Jun 2015 01:38 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Jun 2015 22:12 #163152 by Μάνος Γρυπάρης

Update στο σύστημα αναζήτησης του Forum

Μόλις έγινε update η αναζήτηση του Forum

Επανήλθε η αναζήτηση για οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν (όχι μόνο για ένα χρόνο όπως ήταν πριν) ενώ για πρώτη φορά μεγαλώσαμε το drop-down μενού με τα sub-forums στα δεξιά, ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ με μεγαλύτερη άνεση και να ψάχνετε σε συγκεκριμένα
subforums.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
26 Jun 2015 18:28 #163342 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Καλησπέρα σας

Κοπέλια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα lvl της σελίδας, για ποιον λόγο χρησιμεύουν; γιατί απ' ότι έχω παρατηρήσει είναι για όταν κάνεις κάποιο σχόλιο, ανεβαίνεις lvl. Γιατί αν είναι απλός αυτό, τότε σ' εμάς τους χρήστες δεν μας είναι χρήσιμο, αλλά για τους διαχειριστές της σελίδας είναι, για να ξέρουν ποιοι χρησιμοποιούν περισσότερο το site και ποιοι όχι. Αν ας πούμε το lvl σου έδινε κάποια πράγματα ή αν δημιουργούσες κάποιο είδος χαρακτήρα και αναλόγως το lvl ξεκλείδωνες κάποια αντικείμενα, αξεσουάρ κ.τ.λ. Τότε θα ήταν εντάξει, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.

More
26 Jun 2015 18:40 #163346 by Tony

ΖΓ wrote: Καλησπέρα σας

Κοπέλια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα lvl της σελίδας, για ποιον λόγο χρησιμεύουν; γιατί απ' ότι έχω παρατηρήσει είναι για όταν κάνεις κάποιο σχόλιο, ανεβαίνεις lvl. Γιατί αν είναι απλός αυτό, τότε σ' εμάς τους χρήστες δεν μας είναι χρήσιμο, αλλά για τους διαχειριστές της σελίδας είναι, για να ξέρουν ποιοι χρησιμοποιούν περισσότερο το site και ποιοι όχι. Αν ας πούμε το lvl σου έδινε κάποια πράγματα ή αν δημιουργούσες κάποιο είδος χαρακτήρα και αναλόγως το lvl ξεκλείδωνες κάποια αντικείμενα, αξεσουάρ κ.τ.λ. Τότε θα ήταν εντάξει, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.

Aν και εισαι σε λαθος topic , αυτο νομιζω γινεται για να μην υπαρχουν accounts ,ωστε να παιρνει καποιος περισσοτερες συμμετοχες σε καποιο διαγωνισμο.Να ψηφιζει σε δημοπρασιες κατι 500 φορες και να αλλοιωνει τα αποτελεσματα κλπ..Τουλαχιστον,εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι τωρα.

More
27 Jun 2015 05:16 #163402 by aggelos oiko
Αυτό που θα πω δεν ξέρω αν το χετε ήδη αλλά θα ήταν ωραίο να είχατε και σχόλιο του μήνα ένα σχόλιο πχ. στο φόρουμ το οποίο η θα ήταν πολύ βοηθητικό η πολύ ωραίο κάτι τέτοιο μπορεί να ναι και χωρίς δώρο....Εσείς οι διαχειρησ΄τες θα βρίσκεται πχ. τα πρώτα 5 και θα ψηφίζουν τα μέλη για το καλύτερο

More
01 Jul 2015 00:36 #163642 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Κοπέλια, να μια καλή ιδέα σχετικά με τα lvl: Ας πούμε ότι ο κάθε χρήστης θα έχει από ένα Avatar, που θα το φτιάχνει όπως θέλει, ακόμα και να μπορεί να φτιάξει κάποιο χαρακτήρα, ενός αγαπημένου του gaming. Ο χαρακτήρας αυτός βέβαια δεν θα χρησιμεύει μόνο απλός για να τον ''κοιτάμε'', αλλά ας πούμε θα διαβάζει τα μηνύματα, με την φωνή που θα του έχουμε επιλέξει, να σε καλωσορίζει στο λογαριασμό σου, όταν θα μπαίνει ή όταν θα βγαίνεις να σου λέει αντίο ή κάτι τέτοιο, να σε ενημερώνει για τα μηνύματα σου κ.α. και ακόμα να μπορείς να παίξεις κάποιου είδους μάχη με τον κάθε χρήστη της σελίδας.

Υ.Γ. : Τα αντικείμενα που θα αποκτάς βέβαια σ' αυτό το Avatar σου, θα ξεκινάς με λίγα στην αρχή και στο ανέβασμα lvl θα αποκτάς λίγο και πιο πολλά

More
01 Jul 2015 19:42 - 25 Nov 2015 01:57 #163706 by Μάνος Γρυπάρης

ΖΓ wrote: Κοπέλια, να μια καλή ιδέα σχετικά με τα lvl: Ας πούμε ότι ο κάθε χρήστης θα έχει από ένα Avatar, που θα το φτιάχνει όπως θέλει, ακόμα και να μπορεί να φτιάξει κάποιο χαρακτήρα, ενός αγαπημένου του gaming. Ο χαρακτήρας αυτός βέβαια δεν θα χρησιμεύει μόνο απλός για να τον ''κοιτάμε'', αλλά ας πούμε θα διαβάζει τα μηνύματα, με την φωνή που θα του έχουμε επιλέξει, να σε καλωσορίζει στο λογαριασμό σου, όταν θα μπαίνει ή όταν θα βγαίνεις να σου λέει αντίο ή κάτι τέτοιο, να σε ενημερώνει για τα μηνύματα σου κ.α. και ακόμα να μπορείς να παίξεις κάποιου είδους μάχη με τον κάθε χρήστη της σελίδας.

Υ.Γ. : Τα αντικείμενα που θα αποκτάς βέβαια σ' αυτό το Avatar σου, θα ξεκινάς με λίγα στην αρχή και στο ανέβασμα lvl θα αποκτάς λίγο και πιο πολλά

Καλή η ιδέα σου απλά θα αργήσει να υλοποιηθεί.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 25 Nov 2015 01:57 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Jul 2015 02:14 #164269 by Νικολής Ασημάκης
Έφτιαξε αρκετά η ταχύτητα loading του site ή μου φαίνεται;