Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλησπέρα,trane7free wrote: Καλησπέρα και από μενα. Έχω μια μικρή παρατήρηση για την στήλη "Ειδήσεις" στην αρχική σελίδα του site.
Για το πρώτο μπούλετ κάνεις σκρολ μέχρι κάτω (όλα οκ), όταν επιλέγεις το δεύτερο ή το δεξί βελάκι για να πας στο επόμενο δεν ανεβαίνει η σελίδα στο πρώτο άρθρο αυτόματα με αποτέλεσμα να πας πάνω για να δεις το πρώτο και μετά πάλι κάτω για να αλλάξεις μπουλετ ξανά.
Ξέρω πως δεν είναι κάτι σημαντικό στο λειτουργικό κομμάτι του site, απλά νομίζω πως θα ήταν πιο πρακτικό τα μπουλετσ και τα βελάκια να μπουν και στην αρχή της στήλης "Ειδήσεις" ή να ανεβαίνει αυτόματα στο πρώτο άρθρο (αν αυτό γίνεται βέβαια).
Από ένα νέο μέλος του site.
Aν και εισαι σε λαθος topic , αυτο νομιζω γινεται για να μην υπαρχουν accounts ,ωστε να παιρνει καποιος περισσοτερες συμμετοχες σε καποιο διαγωνισμο.Να ψηφιζει σε δημοπρασιες κατι 500 φορες και να αλλοιωνει τα αποτελεσματα κλπ..Τουλαχιστον,εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι τωρα.ΖΓ wrote: Καλησπέρα σας
Κοπέλια θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα lvl της σελίδας, για ποιον λόγο χρησιμεύουν; γιατί απ' ότι έχω παρατηρήσει είναι για όταν κάνεις κάποιο σχόλιο, ανεβαίνεις lvl. Γιατί αν είναι απλός αυτό, τότε σ' εμάς τους χρήστες δεν μας είναι χρήσιμο, αλλά για τους διαχειριστές της σελίδας είναι, για να ξέρουν ποιοι χρησιμοποιούν περισσότερο το site και ποιοι όχι. Αν ας πούμε το lvl σου έδινε κάποια πράγματα ή αν δημιουργούσες κάποιο είδος χαρακτήρα και αναλόγως το lvl ξεκλείδωνες κάποια αντικείμενα, αξεσουάρ κ.τ.λ. Τότε θα ήταν εντάξει, αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα.
ΖΓ wrote: Κοπέλια, να μια καλή ιδέα σχετικά με τα lvl: Ας πούμε ότι ο κάθε χρήστης θα έχει από ένα Avatar, που θα το φτιάχνει όπως θέλει, ακόμα και να μπορεί να φτιάξει κάποιο χαρακτήρα, ενός αγαπημένου του gaming. Ο χαρακτήρας αυτός βέβαια δεν θα χρησιμεύει μόνο απλός για να τον ''κοιτάμε'', αλλά ας πούμε θα διαβάζει τα μηνύματα, με την φωνή που θα του έχουμε επιλέξει, να σε καλωσορίζει στο λογαριασμό σου, όταν θα μπαίνει ή όταν θα βγαίνεις να σου λέει αντίο ή κάτι τέτοιο, να σε ενημερώνει για τα μηνύματα σου κ.α. και ακόμα να μπορείς να παίξεις κάποιου είδους μάχη με τον κάθε χρήστη της σελίδας.
Υ.Γ. : Τα αντικείμενα που θα αποκτάς βέβαια σ' αυτό το Avatar σου, θα ξεκινάς με λίγα στην αρχή και στο ανέβασμα lvl θα αποκτάς λίγο και πιο πολλά