Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
11 Mar 2015 00:06 #157846 by Δημήτρης Έξαρχος
Πάντως το site έμενα μου φαίνεται μια χαρά!Από το καλοκαίρι που σας γνώρισα έχουν γίνει τρομερές βελτιώσεις ,σήμερα βρήκα και κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό !!! Βravo παίδες συνεχίστε έτσι! ;)
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Λόλας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Mar 2015 18:51 - 13 Mar 2015 17:31 #157902 by Πιέρρος Φουστέρης
Το GameWorld.gr responsive μέσω κινητών!

Σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα το GameWorld.gr έχει πλήρως responsive theme όταν το ανοίγετε μέσω οποιουδήποτε smartphone με λειτουργικό Android, iOS ή Windows Phone! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 13 Mar 2015 17:31 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
13 Mar 2015 17:17 #157928 by Μάνος Γρυπάρης

Zok και Δημήτρης Αραμπατζίδης στο GameWorld.gr
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Από σήμερα ο Γιώργος Ζώκας (ιδρυτής του SxedioB που αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό youtube channel) και Δημήτρης Αραμπατζίδης (πρώην αρχισυντάκτης του Gamespace.gr) στο δυναμικό του site.

Δείτε τι άρθρα αναλαμβάνουν .

Ολοκλήρωση GameWorld Upgrade
Το GameWorld upgrade ολοκληρώθηκε.

Τελευταία fixes:
- Διόρθωση όλων των θεμάτων του template
- Διόρθωση στα RSS Feeds, τόσο στο site, όσο και στο Android app που λειτουργεί πλέον κανονικά.
- Διόρθωση των θεμάτων με τα Facebook Likes και Shares.

Προσθήκες:
- Mobile version: Όταν συνδέεστε από το κινητό σας μπορείτε να ανοίξετε το GameWorld.gr και να πλοηγηθείτε πιο εύκολα μέσω μεγάλων μενού.

Σύντομα και εφαρμογή για Windows Phone και τέλος για iOS.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
13 Mar 2015 21:23 #157937 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγω θα ηθελα να πω δυο λογια για το νεο upgrade για την εμφανιση του site στα κινητα..Το ξερετε οτι σας στηριζω σε οτι κανετε απλα για να ειμαι και ειλικρινης δεν ξετρελαθηκα με το πως φαινεται πλεον το site..Μου αρεσει το πως δειχνει το site ετσι κι αλλιως και μιας και το εχω συνηθισει ετσι δεν θα ελεγα οτι με ελκυει τοσο το νεο view..Για να πω ομως την αληθεια ειναι πιο ευχρηστο γιατι βρισκεις πιο ευκολα οτι θελεις μιας και δεν χρειαζεται να κατεβαινεις σε ολη την σελιδα για να βρεις κατι που ψαχνεις..Πιστευω οτι αυην την μορφη θα μπορεουσε να εχει το site σε ενα μελλοντικο app για κινητα οπου θα μπορεις να μεταβεις γρηγορα και να ενημερωθεις για αυτο που ψαχνεις..Αυτα απο εμενα..Δεν θελω ποτε να ειμαι αρνητικος και πιστευω οτι αν το λειτουργησω λιγο θα μου ειναι πιο ευκολη η καινουργια διαμορφωση απλα ειπα να πω την πρωτη εντυπωση..! :)

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
15 Mar 2015 21:59 - 15 Mar 2015 21:59 #158009 by Πιέρρος Φουστέρης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το main upgrade του site αλλά και του forum ολοκληρώθηκε! Μετά από 10 μήνες σκληρής δουλειάς και αλλαγής 3 διαφορετικών developers, το site έγινε ένα σωστό κουκλί, ενώ το forum προσφέρει γρηγορότερη πλοήγηση και ευκολότερη κατατόπιση! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υποστήριξή σας! Το σχέδιο ανάπτυξης, όμως, δεν σταματά. Υπάρχουν βλέψεις για παραπάνω πράγματα, τα οποία ελπίζουμε να σας αρέσουν! Διαβάστε το άρθρο για να δείτε, αναλυτικά, τι κάναμε, τι κάνουμε και τι θα κάνουμε!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 15 Mar 2015 21:59 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
16 Mar 2015 17:19 #158049 by Μάνος Γρυπάρης

Agisilaosss wrote: Εγω θα ηθελα να πω δυο λογια για το νεο upgrade για την εμφανιση του site στα κινητα..Το ξερετε οτι σας στηριζω σε οτι κανετε απλα για να ειμαι και ειλικρινης δεν ξετρελαθηκα με το πως φαινεται πλεον το site..Μου αρεσει το πως δειχνει το site ετσι κι αλλιως και μιας και το εχω συνηθισει ετσι δεν θα ελεγα οτι με ελκυει τοσο το νεο view..Για να πω ομως την αληθεια ειναι πιο ευχρηστο γιατι βρισκεις πιο ευκολα οτι θελεις μιας και δεν χρειαζεται να κατεβαινεις σε ολη την σελιδα για να βρεις κατι που ψαχνεις..Πιστευω οτι αυην την μορφη θα μπορεουσε να εχει το site σε ενα μελλοντικο app για κινητα οπου θα μπορεις να μεταβεις γρηγορα και να ενημερωθεις για αυτο που ψαχνεις..Αυτα απο εμενα..Δεν θελω ποτε να ειμαι αρνητικος και πιστευω οτι αν το λειτουργησω λιγο θα μου ειναι πιο ευκολη η καινουργια διαμορφωση απλα ειπα να πω την πρωτη εντυπωση..! :)

Οκ, απλά μια διευκρίνιση. Όλη η παράγραφος με την παρατήρησή σου αφορά μόνο την mobile version του site.
Σωστά?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Mar 2015 17:24 #158054 by Αγησίλαος Σιντόρης

Manos wrote:

Agisilaosss wrote: Εγω θα ηθελα να πω δυο λογια για το νεο upgrade για την εμφανιση του site στα κινητα..Το ξερετε οτι σας στηριζω σε οτι κανετε απλα για να ειμαι και ειλικρινης δεν ξετρελαθηκα με το πως φαινεται πλεον το site..Μου αρεσει το πως δειχνει το site ετσι κι αλλιως και μιας και το εχω συνηθισει ετσι δεν θα ελεγα οτι με ελκυει τοσο το νεο view..Για να πω ομως την αληθεια ειναι πιο ευχρηστο γιατι βρισκεις πιο ευκολα οτι θελεις μιας και δεν χρειαζεται να κατεβαινεις σε ολη την σελιδα για να βρεις κατι που ψαχνεις..Πιστευω οτι αυην την μορφη θα μπορεουσε να εχει το site σε ενα μελλοντικο app για κινητα οπου θα μπορεις να μεταβεις γρηγορα και να ενημερωθεις για αυτο που ψαχνεις..Αυτα απο εμενα..Δεν θελω ποτε να ειμαι αρνητικος και πιστευω οτι αν το λειτουργησω λιγο θα μου ειναι πιο ευκολη η καινουργια διαμορφωση απλα ειπα να πω την πρωτη εντυπωση..! :)

Οκ, απλά μια διευκρίνιση. Όλη η παράγραφος με την παρατήρησή σου αφορά μόνο την mobile version του site.
Σωστά?

Ναι εννοειται Μανο για την mobile version μιλαω γιατι δεν εχω μπει ακομα σε κανονικο υπολογιστη εδω και μερες για να δω τι εχει συμβει και στο pc version...βεβαια οσο περισσοτερο την χρησιμοποιω την mobile version τοσο πιο ευχρηστη μου μοιαζει..Απλα ξερεις δεν ειναι και εμφανισιακα αυτο που με γεμιζει.. :)

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
16 Mar 2015 20:20 #158087 by Πιέρρος Φουστέρης
Διορθώθηκε το πρόβλημα με την "εξαφάνιση" της μπάρας EXP, όπως και επανήλθαν τα σχόλια στα άρθρα! Ελπίζουμε πως, σύντομα, θα γίνουν τα fixes που αναφέρθηκαν στην είδηση που αναφέρω πιο πάνω, ενώ για τα updates των εφαρμογών του GW στο iOS και στα Windows Phones θα έχουμε ξεχωριστές ειδήσεις, όταν υπάρξουν νεώτερα, με τα Windows Phone να έχουν μία προτεραιότητα. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξή σας!

- Tyrion Lannister

More
18 Mar 2015 17:26 - 18 Mar 2015 17:31 #158182 by Daniel Son
Θα μου άρεσε να γίνει μια εκπομπή μέσω youtube, με review για κονσόλες που πέρασαν από την ελληνική αγορά, στην οποία θα αναφερόντουσαν τα τεχνικά χαρατηριστήκα της κονσόλας, το πόσο τεχνικά αξιόπιστη ήταν, τι προσέφερε στον μέσο gamer, πως τα πήγε στην αγορά (ξένη και ελληνική), τους τίτλους που ποτέ δεν παίξαμε και άλλους άξια να αναφερθούν και πάει λέγοντας. πχ Virtual Boy, Neo Geo, Sega CD, για τους πιτσιρηκάδες που δεν πρόλαβαν Amiga, Nes, Sega Master System, Gamegear, Gameboy, Dreamcast, Nintendo64, Atari κτλ.
Σε κάθε εκπομπή και μια κονσόλα διαφορετική, πιστεύω ότι θα αναπολύσουν οι παλιοί κι αυτοί που 8έλουν να ασχοληθούν με την
retro collection κουρτούρα που όλο κι ανεβαίνει αντί να κάθονται να ψάχνονται σε 500 site για το αν αξίζει να τα σκάσουν για το πάνθεον της συλλογής θα είναι υποψιασμένοι και πλέον κατατοπισμένοι για το τι θα περιμένουν από αυτή, σαν ένα καλό μέσο για έρευνα αγοράς, ταχύ, κατατοπιστικό και εγκυκλοπέδια για το μέσο gamer που θα λύνει απορίες και θα πρoκαλεί συγκινήσεις στους παλιούς...
Τέτοια εκπομπή έχουν η Gamesack αμερικάνοι youtuber, που είναι απλά 2 gamer με αγαπη στα retro, γιατί όχι και εμείς που έχουμε ανθρώπους που μπορούν να ανταπεξέλθουν επάξια κι αν όχι και καλύτερα.
Last edit: 18 Mar 2015 17:31 by Daniel Son.

More
18 Mar 2015 18:52 #158190 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Daniel Son, αν κατάλαβα καλά, περιέγραψες την εκπομπή Retro Gamers, την οποία επιμελείται ο Μάνος. Αναφέρεται σε retro συστήματα, τα οποία τα περιγράφει και τα δοκιμάζει σε video. Έχει υπάρξει καιρός από το τελευταίο επεισόδιο, αλλά, σε πρόσφατο άρθρο του, ο Μάνος είπε πως θα την ξαναξεκινήσει. Τσέκαρε το κανάλι μας στο YouTube ( www.youtube.com/user/gameworldgr ), όπου βρίσκονται τα επεισόδια της σειράς Retro Gamers.

- Tyrion Lannister