Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
28 Jan 2015 23:51 - 31 Jan 2015 19:04 #156094 by Μάνος Γρυπάρης

VMaverick wrote: Στην γραμμή status υπάρχει εικονίδιο που να προσθέτεις τι κάνεις τώρα (όπως το Facebook)?
Π.χ. ο χρήστης τάδε παίζει το τάδε παιχνίδι ή βλέπει τη τάδε ταινία.
Αν υπάρχει και δεν το έχω προσέξει (παρόλο που εξερεύνησα τα πάντα απο τη πρώτη στιγμή), θα πρότεινα να το βάλετε!

Θα το δούμε σε μελλοντικό upgrade καθώς προέχουν άλλα θέματα. Προέχει το πρόβλημα δημιουργίας νέων blogs.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 31 Jan 2015 19:04 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2015 18:53 - 31 Jan 2015 19:04 #156197 by Dreacember
Είναι πάρα πολύ ωραίο το site! Μου αρέσει να μπαίνω και να βλέπω τα καθημερινά νέα! Συνεχίστε την καλή δουλειά! :woohoo:
Last edit: 31 Jan 2015 19:04 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

More
02 Feb 2015 18:29 #156255 by Αγησίλαος Σιντόρης
Δεν χρειαζεται να μπαινεις μονο αλλα να παιρνεις ρολο ενεργα στο site με το να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου,να παρακολουθεις τις εκπομπες στο twitch, και φυσικα να συμμετεχεις στους δεκαδες διαγωνισμους οι οποιοι γινονται κατα τακτα χρονικα διαστηματα.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
04 Feb 2015 15:46 - 04 Feb 2015 15:49 #156348 by Μάνος Γρυπάρης

Update Patch: 4/2/2015
- EasyBlog : Το GameWorld.gr ανακοινώνει συνεργασία με την δημοφιλέστερη Joomla εφαρμογή για Blogs! Με το EasyBlog τώρα όλοι δημοσιεύετε άρθρα στα Blogs εύκολα και γρήγορα. Θυμίζουμε ότι τα άρθα σας εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα κάτω δεξιά και συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τους Users του μήνα.
- Big Box images: Όταν ανοίγετε μια είδηση, ακόμα κι αν δει είστε logged in, μπορείτε να την δείτε όπως την βλέπουν τα συνδεδεμένα μέλη, δηλαδή με μεγάλη φωτογραφία και τα νέα προφίλ συντακτών στο πάνω μέρος.
- Εμφάνιση περισσότερων ειδήσεων και Hot News στην κεντρική σελίδα. Επίσης, διορθώθηκαν θέματα στοίχισης στα boxes της κεντρικής σελίδας.
- Top Games: Διόρθωση εμφάνισης των ειδήσεων στο module "Top Games" που βρίσκεται κάτω από τον Video Player.
- User Score: Το User Score στο www.gameworld.gr/games δείχνει πλέον σωστά το Top User Score για Reviews των τελευταίων μηνών.
- Εικόνες στα Reviews: Οι εικόνες στα reviews εμφανίζονται όλες μαζί σε στοίχιση (χωρίς να χρειάζεται να κάνετε slide ή να σας πετάξει η εφαρμογή στην κεντρική σελίδα αν κάνετε "View All").

Το upgrade θα ολοκληρωθεί πιθανότατα μέσα στις επόμενες ημέρες και θα υπάρξει η τελική ανακοίνωση. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 04 Feb 2015 15:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Feb 2015 08:57 #156404 by Grigoris
Το forum χτες το βραδυ δεν εμπαινε καθολου.
Ειχε προβλημα?

Και σημερα δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο γρηγορο οσο ητανε παλιοτερα.

Γενικοτερα ρο φορουμ ετσι οχι το site δεν δουλευει και τοσο καλα και εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους υπολογιστες και 2 διαφορετικες συνδεσεις με το ιντερνετ.
Ενω σε ολα τα αλλα site/forum μπαινουν κανονικα και γρηγορα στο gameworld forum αργουν ποιο πολυ ειδικα χτες το βραδυ δεν εμπαινε καθολου στο φορουμ.

More
06 Feb 2015 12:42 #156405 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Το forum χτες το βραδυ δεν εμπαινε καθολου.
Ειχε προβλημα?

Και σημερα δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο γρηγορο οσο ητανε παλιοτερα.

Γενικοτερα ρο φορουμ ετσι οχι το site δεν δουλευει και τοσο καλα και εχω δοκιμασει 3 διαφορετικους υπολογιστες και 2 διαφορετικες συνδεσεις με το ιντερνετ.
Ενω σε ολα τα αλλα site/forum μπαινουν κανονικα και γρηγορα στο gameworld forum αργουν ποιο πολυ ειδικα χτες το βραδυ δεν εμπαινε καθολου στο φορουμ.

Λογικά θα είναι λόγω αυξημένης κίνησης. Αφού ολοκληρώσουμε το upgrade θα κάνουμε ένα optimization στο site ώστε να τρέχει πιο γρήγορα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Feb 2015 12:50 #156407 by Grigoris
Το οτι χτες το βραδυ δεν δουλευε καθολου ειναι αναμενόμενο?

More
06 Feb 2015 12:54 #156408 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

fits79 wrote: Το οτι χτες το βραδυ δεν δουλευε καθολου ειναι αναμενόμενο?

Τι ώρα το βράδυ ; Εγω χτες από τις 11 μέχρι τις 1 περίπου που ήμουν μέσα δεν είχα καθόλου πρόβλημα

More
06 Feb 2015 12:58 - 06 Feb 2015 13:00 #156410 by Grigoris
Οχι δεν μιλαω για τοσο νωρις αλλα κατα τηε 4-6 το βραδυ.

Και εκτος αυτου τωρα αργει το φορουμ λιγο ειδικα για να κανω ενα ποστ πρεπει να περιμενω πανω απο 10 δευτερα που παλιοτερα το εκανε στιγμιαια.
Last edit: 06 Feb 2015 13:00 by Grigoris.

More
06 Feb 2015 13:18 #156412 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Οχι δεν μιλαω για τοσο νωρις αλλα κατα τηε 4-6 το βραδυ.

Και εκτος αυτου τωρα αργει το φορουμ λιγο ειδικα για να κανω ενα ποστ πρεπει να περιμενω πανω απο 10 δευτερα που παλιοτερα το εκανε στιγμιαια.

Ναι είναι αναμενόμενο γιατί κάνει Backup. Τέτοιες ώρες ξημερώματα συμβαίνει μία στο τόσο, καθώς δεν υπάρχει τόση κίνηση εκείνες τις ώρες.
Οσο για το post σε εμένα ο χρόνος είναι κομπλέ, με VDSL πάντα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)