Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτο ειναι πολυ καλο νεο.Manos wrote: Σας ενημερώνουμε ότι πλέον όταν απαντάτε σε ένα topic δεν λαμβάνετε αυτόματα subscription όπως πριν.
Κίμωνα το θέμα με το History λύθηκε και όλα τα ιστορικά έχουν επιστρέψει.
Manos wrote:
Έβλεπες το παλιό σύστημα πόντων στον παλιό editor. Διορθώσαμε το link και μπορείς να δεις τα σωστά User Points κάνοντας κλικ εδώ . Αυτό που ανέφερες δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί είχαμε δυσκολία να προσθέσουμε τους πόντους μετά από κάθε live.Agisilaosss wrote: Δεν ξέρω αν το σύστημα των πόντων είναι τόσο αξιοκρατικό..και κυρίως στο ότι αν μπεις και μιλήσεις στο mumble chat περνεις 100 πόντους..εγώ δηλαδή μπορεί να μπαίνω κάθε μέρα να ασχολούμαι και ο άλλος να μπει τρεις Τετάρτες να παίξει Fifa και να είναι πιο ενεργός από εμένα...απλά το λέω...
Από μία και μόνο παρατήρηση δεν μπορώ να καταλάβω πως αμφιβάλλεις για το αν είναι αξιοκρατικό το σύστημα πόντων ή όχι. Το σύστημα έχει προκύψει μετά από συννενόηση Συντακτών-Community Support.
Όποιος συμμετείχε τότε στο Mumble έδινε και νόημα στα YouTube video μας. Αν δεν υπήρχε το σύστημα πόντων τότε πως θα βγάζαμε π.χ. Live video 16 ατόμων με Tribes: Ascend? Αντίστοιχα όποιος φτιάχνει Blog post ή User review παίρνει πάρα πολλούς πόντους γιατί πολύ απλά είναι κάτι που θέλει πολύ χρόνο, ψάξιμο και ανάλυση ενώ οφελεί τα μέγιστα στην κατανόηση των αναγνωστών για την αξία ενός game. Γι' αυτό και υπερτερεί από π.χ. ένα σχόλιο σε άρθρο ή την δημιουργία μιας ομάδας, κάτι που γίνεται σύντομα. Αν υπάρχουν κι άλλα σημεία που διαφωνείς τότε τα γράφεις αναλυτικά.