Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
01 Oct 2014 15:37 #150052 by Kίμωνας Κάργατζης
Οκ το είδα , σε ευχαριστώ πολύ!
Αν στο μέλλον δω κάτι άλλο θα σας ειδοποιήσω, χάρηκα άμα βοήθησα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2014 16:52 #150054 by Grigoris

Manos wrote: Σας ενημερώνουμε ότι πλέον όταν απαντάτε σε ένα topic δεν λαμβάνετε αυτόματα subscription όπως πριν.

Κίμωνα το θέμα με το History λύθηκε και όλα τα ιστορικά έχουν επιστρέψει.

Αυτο ειναι πολυ καλο νεο.
:woohoo:

More
06 Oct 2014 13:57 #150170 by Μάνος Γρυπάρης
6/10/14
Μετάβαση απευθείας σε Community profile μέσω Forum
Από σήμερα όταν κάνετε κλικ στο Username κάποιου μέσω Forum μεταβαίνετε απευθείας στο Community profile του και όχι στο Forum profile του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Oct 2014 14:27 - 16 Apr 2017 03:01 #150171 by Μάνος Γρυπάρης
Από τον φετινό Ιούνιο η Microsoft αποφάσισε να πάρει μέτρα προστασίας κατά του spam σε Hotmail accounts. Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλά sites . Ανάμεσα σε αυτά επηρεάστηκε και το GameWorld καθότι λειτουργεί ως social network. Δηλαδή κάποιοι έχετε επιλέξει να κάνετε subscribe στις ειδήσεις μας ή σε forum topics.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου μπορούσαμε μόνο να λάβουμε email από Hotmail accounts αλλά όχι να στείλουμε. Μας ερχόντουσαν γύρω στα 100-150 error messages ανά ημέρα από όσους από εσάς είχαν Hotmail account. Κάναμε αίτηση στη Microsoft ενημερώνοντας ότι δεν στέλνουμε spam emails ούτε καν newsletters! Απλά έρχονται notifications από άτομα που έχουν κάνει subscribe και που μπορούν να κάνουν εύκολα unsubscribe. Δεν λάβαμε απάντηση. Κάναμε το ίδιο στις 20 Σεπτεμβρίου. Μας αφαίρεσαν για 10 ημέρες και πλέον από αρχές Οκτωβρίου είμαστε ξανά στην block list!

Προφανώς οι μηχανισμοί του Hotmail κόβουν ακόμα και sites που στέλνουν ακόμα και emails σε 300-400 μέλη τους (μιλάμε πάντοτε για όσους από εσάς συμμετέχουν ενεργά στο site, έχουν κάνει subscribe σε διάφορα θέματα και ταυτόχρονα έχουν Hotmail account). Έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά με το Hotmail customer support, περιμένοντας μέχρι και 20 λεπτά στη γραμμή. Ο ένας υπάλληλος μας προωθούσε στον άλλο μέχρι που ο 4ος (σ.σ. ο 3ος και ο 4ος δεν μιλούσαν καλά αγγλικά και με δυσκολία συννενοηθήκαμε) μας έκλεισε την γραμμή. Έχουμε χρησιμοποιήσει κάθε φόρμα που υπάρχει κι έχουμε αναφέρει το πρόβλημα στα forums της Microsoft και στη Facebook page της. Μέχρι και στην αντιπροσωπεία απευθυνθήκαμε και δεν λάβαμε απάντηση.

Δυστυχώς δεν βλέπουμε να υπάρχει καμία λύση. Αυτό που σας προτείνουμε είναι απλό:
Αλλάξτε το email σας στο GameWorld σε Gmail ή Yahoo.

Δεν μας ενδιαφέρει αν η Microsoft θεωρήσει την προτροπή μας αυτή κάποιου είδους "μποϊκοτάζ" αλλά το site δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν users που στο παρελθόν είχαν κερδίσει σε διαγωνισμό και δεν έλαβαν ποτέ email. Χρησιμοποιούμε μέχρι και τα προσωπικά Gmail accounts μας, μοιράζοντας τα μηνύματα που πρέπει να στείλουμε σε εσάς που έχετε Hotmail, ώστε να αλλάξετε το email σας. Ευτυχώς έχετε ανταποκριθεί κι έτσι τα error messages από Hotmail accounts έχουν πέσει σε λιγότερα από 100/ημέρα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση αλλά έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας. Όσοι χρήστες έχουν κάνει εγγραφή με Hotmail και θέλουν να επαληθευτούν, μπορούν να στείλουν email στο games [ατ] gameworld.gr .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2017 03:01 by Μάνος Γρυπάρης.

More
12 Oct 2014 22:21 #150373 by Αγησίλαος Σιντόρης
Παιδιά έχω ένα θέμα,μπήκα χθες στο site από το iphone(δεν ξέρω αν έχει σημασία ) και στην κεντρική σελίδα όταν μπαίνω μέσα στις ειδήσεις δεν μου δείχνει τα σχόλια που έχουν γράφει και μου γράφει: no review. Write your review..κάτι τέτοιο..ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;;;;;

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
14 Oct 2014 22:58 #150420 by Αγησίλαος Σιντόρης
Oταν το δειτε αυτο Μανο ριξτε μια ματια σε αυτο που λεω,γιατι απο το κινητο μου δεν μπορω να γραψω σχολιο στις ειδησεις?? εγραψα τελικα ενα review στην ουσια για το σημερινο stream και αν δεις στο προφιλ μου γραφει οτι εγραψα review και μαλλον πηρα exp που δεν τα δικαιουμουν οποτε βγαλτε τα..

Thomas Fuller

More
14 Oct 2014 23:15 #150421 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ. Το εχουμε ηδη στειλει για διορθωση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Oct 2014 23:42 #150461 by Αγησίλαος Σιντόρης
Τελικά το πρόβλημα το έχει ο Safari Μανό γιατί μπήκα από το ίδιο κινητό από τον chrome και είμαι κομπλέ και μπορώ να δω τα μηνύματα και να γράψω κανονικά σχόλια ..όποτε δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ..μόνο δείτε το θέμα με τα παραπανίσια exp που πηρα..

Thomas Fuller

More
23 Oct 2014 10:07 #150685 by Αγησίλαος Σιντόρης
Δεν ξέρω αν το σύστημα των πόντων είναι τόσο αξιοκρατικό..και κυρίως στο ότι αν μπεις και μιλήσεις στο mumble chat περνεις 100 πόντους..εγώ δηλαδή μπορεί να μπαίνω κάθε μέρα να ασχολούμαι και ο άλλος να μπει τρεις Τετάρτες να παίξει Fifa και να είναι πιο ενεργός από εμένα...απλά το λέω...

Thomas Fuller

More
23 Oct 2014 19:43 #150706 by Αγησίλαος Σιντόρης

Manos wrote:

Agisilaosss wrote: Δεν ξέρω αν το σύστημα των πόντων είναι τόσο αξιοκρατικό..και κυρίως στο ότι αν μπεις και μιλήσεις στο mumble chat περνεις 100 πόντους..εγώ δηλαδή μπορεί να μπαίνω κάθε μέρα να ασχολούμαι και ο άλλος να μπει τρεις Τετάρτες να παίξει Fifa και να είναι πιο ενεργός από εμένα...απλά το λέω...

Έβλεπες το παλιό σύστημα πόντων στον παλιό editor. Διορθώσαμε το link και μπορείς να δεις τα σωστά User Points κάνοντας κλικ εδώ . Αυτό που ανέφερες δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί είχαμε δυσκολία να προσθέσουμε τους πόντους μετά από κάθε live.

Από μία και μόνο παρατήρηση δεν μπορώ να καταλάβω πως αμφιβάλλεις για το αν είναι αξιοκρατικό το σύστημα πόντων ή όχι. Το σύστημα έχει προκύψει μετά από συννενόηση Συντακτών-Community Support.

Όποιος συμμετείχε τότε στο Mumble έδινε και νόημα στα YouTube video μας. Αν δεν υπήρχε το σύστημα πόντων τότε πως θα βγάζαμε π.χ. Live video 16 ατόμων με Tribes: Ascend? Αντίστοιχα όποιος φτιάχνει Blog post ή User review παίρνει πάρα πολλούς πόντους γιατί πολύ απλά είναι κάτι που θέλει πολύ χρόνο, ψάξιμο και ανάλυση ενώ οφελεί τα μέγιστα στην κατανόηση των αναγνωστών για την αξία ενός game. Γι' αυτό και υπερτερεί από π.χ. ένα σχόλιο σε άρθρο ή την δημιουργία μιας ομάδας, κάτι που γίνεται σύντομα. Αν υπάρχουν κι άλλα σημεία που διαφωνείς τότε τα γράφεις αναλυτικά.

Για το live διαφωνουσα Μανο μονο αλλα ειδα το λινκ.Εννοειται οτι δεν διαφωνω για τα αλλα..Μην τρελαθουμε κιολας. Αυτο ηταν το μονο σημειο διαφωνιας μου αλλα λογικο μου φαινεται τα προηγουμενα χρονια να γινοταν αυτο.Τωρα δεν θα μου φαινοταν λογικο γιατι 100 ποντοι ειναι πολλοι..Προς θεου δεν ειπα κατι για τα αλλα σημεια.Συμφωνω με ολα..Μην παρεξηγηθω κιολας. :unsure:

Thomas Fuller