- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Εγω δεν εχω λαβει ακομα απαντηση πως μπορω να παω σε ολα τα favorites & subscribed topic που εχω κανει.
Στο παλιο forum πριν μερικες μερες μπορουσα να το κανω αυτο(Οσο αφορα τα favorites) με αυτον τον συνδεσμο πλεον δεν μπορω γιατι?
Ναι αυτό είναι κάτι που λογικά θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον όπως και διάφορα άλλα πάνω στο φόρουμ . Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση μόλις γίνει ανάλογο update .fits79 wrote: Δεν εχεις καταλαβει τι εννοω φιλε.
Δεν μιλησα ποτε για ειδοποιησεις απλα δεν βλεπω οτι υπαρχει λινκ που να σε πηγαινει μονο στα τοπικς που εχεις στα αγαπημενα ή σε αυτα που παρακολουθεις.
Ποιο πανω αναφερω και το λινκ που στο παλιο φορουμ σε πηγαινε μια χαρα στα αγαπημενα σου τοπικς κατι που σε αυτο το φορουμ ΔΕΝ γινεται.
Μέχρι στιγμής δεν γίνεται αλλά μέσα στην εβδομάδα θα το διορθώσουν οι developers μας.snikefriend wrote: Έχω μια απορία πως γίνεται να αλλάξω την υπογραφή μου;
Υπάρχει ήδη το forum Walkthroughs. Δες αναλυτικά όλα τα subforums και τις περιγραφές τους.GremlorD wrote: Προτείνω να κάνουμε ενα χωρο οπου θα μεταφραζουμε τα τροπαια απο διαφορα παιχνιδια και θα τα δημοσιευουμε.