Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
23 Aug 2014 02:51 #148315 by Αποστόλης Αναστασίου
Τέλεια :D Παιδιά κάνετε τέλεια δουλειά και συνεχίστε έτσι , μέχρι το site να φτάσει στην εντέλεια !
Και ήδη παρατηρώ τις απίστευτες βελτιώσεις και την πολύ καλή διαχείριση των μηνυμάτων , της ταχύτητας και των replies ... :D

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2014 07:52 - 23 Aug 2014 07:55 #148322 by Grigoris
Εγω δεν εχω λαβει ακομα απαντηση πως μπορω να παω σε ολα τα favorites & subscribed topic που εχω κανει.

Στο παλιο forum πριν μερικες μερες μπορουσα να το κανω αυτο(Οσο αφορα τα favorites) με αυτον τον συνδεσμο πλεον δεν μπορω γιατι?
Last edit: 23 Aug 2014 07:55 by Grigoris.

More
23 Aug 2014 09:46 #148327 by Αποστόλης Αναστασίου

fits79 wrote: Εγω δεν εχω λαβει ακομα απαντηση πως μπορω να παω σε ολα τα favorites & subscribed topic που εχω κανει.

Στο παλιο forum πριν μερικες μερες μπορουσα να το κανω αυτο(Οσο αφορα τα favorites) με αυτον τον συνδεσμο πλεον δεν μπορω γιατι?

Αυτά τα Buttons τα έχεις ;

More
23 Aug 2014 10:19 #148329 by Grigoris
Ναι τα εχω.
Δεν ειπα οτι δεν μπορω να δηλωσω ενα topic σαν favorite ή subscribed ειπα οτι ΔΕΝ μπορω να εχω ενα λινκ που να δειχνει μονο τα αγαπημενα ή αυτα που παρακολουθω και κανενα αλλο τοπικ οπως γινοτανε παλιοτερα και σε οποιο τοπικ υπηρχε νεο ποστ στο ελεγε.

More
23 Aug 2014 10:24 #148330 by Αποστόλης Αναστασίου
Σε εμένα προσωπικά μου στέλνει περισσότερα και από το προηγούμενο forum , και πάνε όλα στο προσωπικό μου e-mail . Όποιο topic έχεις κάνει συνδρομή , σου το στέλνει στο e-mail σου με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή .

More
23 Aug 2014 10:31 - 23 Aug 2014 13:00 #148331 by Grigoris
Δεν εχεις καταλαβες τι εννοω φιλε.

Δεν μιλησα ποτε για ειδοποιησεις απλα δεν βλεπω οτι υπαρχει λινκ που να σε πηγαινει μονο στα τοπικς που εχεις στα αγαπημενα ή σε αυτα που παρακολουθεις.

Ποιο πανω αναφερω και το λινκ που στο παλιο φορουμ σε πηγαινε μια χαρα στα αγαπημενα σου τοπικς κατι που σε αυτο το φορουμ ΔΕΝ γινεται.
Last edit: 23 Aug 2014 13:00 by Grigoris.

More
23 Aug 2014 10:33 #148332 by Αποστόλης Αναστασίου

fits79 wrote: Δεν εχεις καταλαβει τι εννοω φιλε.

Δεν μιλησα ποτε για ειδοποιησεις απλα δεν βλεπω οτι υπαρχει λινκ που να σε πηγαινει μονο στα τοπικς που εχεις στα αγαπημενα ή σε αυτα που παρακολουθεις.

Ποιο πανω αναφερω και το λινκ που στο παλιο φορουμ σε πηγαινε μια χαρα στα αγαπημενα σου τοπικς κατι που σε αυτο το φορουμ ΔΕΝ γινεται.

Ναι αυτό είναι κάτι που λογικά θα δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον όπως και διάφορα άλλα πάνω στο φόρουμ . Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση μόλις γίνει ανάλογο update .

More
23 Aug 2014 13:01 #148343 by Grigoris
Οκ αυτο ακριβως λεω γιατι πριν μερικες μερες το ειχε σαν δυνατοτητα.

More
23 Aug 2014 16:23 #148355 by Μάνος Γρυπάρης

snikefriend wrote: Έχω μια απορία πως γίνεται να αλλάξω την υπογραφή μου;

Μέχρι στιγμής δεν γίνεται αλλά μέσα στην εβδομάδα θα το διορθώσουν οι developers μας.

GremlorD wrote: Προτείνω να κάνουμε ενα χωρο οπου θα μεταφραζουμε τα τροπαια απο διαφορα παιχνιδια και θα τα δημοσιευουμε.

Υπάρχει ήδη το forum Walkthroughs. Δες αναλυτικά όλα τα subforums και τις περιγραφές τους.

Για την εφαρμογή Android κατεγράφη. Priority C για εμάς καθώς προέχουν άλλα πιο σημαντικά, αλλά θα γίνει. Σε πρώτη φάση ενδέχεται να βάλουμε Tapatalk.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Aug 2014 21:34 #148398 by Βασίλης Φρίγκας
Ευχομαι καλο ξεκινημα στο νεο forum του site και με το καλο να μας ερθει και το upgrade με το καινουριο site του gameworld.