Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
31 Aug 2014 12:35 #148889 by Μάνος Γρυπάρης
Υπαρχει κανονικα, τίποτα δεν χάνεται.
www.gameworld.gr/community/blogs?start=70

Απλα δεν δινει ακριβες link για καποιο λογο. Θα το στειλω για διερεύνηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2014 12:52 #148892 by Γιάννης Πετρόχειλος

More
31 Aug 2014 22:59 #148903 by Grigoris
Αν ειναι δυνατον να προστεθει και ειδικο λινκ με το οποιο να μπορουμε να πηγαινουμε κατευθειαν στα αγαπημενα μας τοπικς.

Ειδα οτι πλεον προσθεσατε και τα subscription και απο εκει πας και στα αγαπημενα τοπικς αλλα δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις στους σελιδοδεικτες το λινκ γιατι σε πηγαινει στα subscribed topics και οχι στα αγαπημενα.

More
01 Sep 2014 00:14 #148905 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλαγές στο forum: 30/8/14
1)Προσθήκη των υπομενού στο βασικό μενού "Forum"
2)Όταν είστε μέσα σε subforum ή topic και κάνετε κλικ στην επιλογή "Forum" τώρα παραπέμπεστε απευθείας στην κεντρική σελίδα του Forum κι όχι στα νέα μηνύματα.
3)Όταν κάνετε κλικ στο post ID στα δεξιά ενός post, η σελίδα κάνει navigate στο post και όχι στην κεντρική του GameWorld.gr

Επόμενες αλλαγές στο Forum
1)Σωστή λειτουργία του Forum profile menu
2)Τα forum topic links στο GameWorld.gr/Community θα παραπέμπουν απευθείας στο τελευταίο post που γράφτηκε.
3)Διόρθωση στα image attachments του παλιού forum που δεν εμφανιζόταν.
4)Τα μη αναγνωσμένα forum topics θα παραμένουν συνεχώς μη αναγνωσμένα μέχρι να τα διαβάσετε (εντός φθινοπώρου 2014)

fits79 wrote: Αν ειναι δυνατον να προστεθει και ειδικο λινκ με το οποιο να μπορουμε να πηγαινουμε κατευθειαν στα αγαπημενα μας τοπικς.

Ειδα οτι πλεον προσθεσατε και τα subscription και απο εκει πας και στα αγαπημενα τοπικς αλλα δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις στους σελιδοδεικτες το λινκ γιατι σε πηγαινει στα subscribed topics και οχι στα αγαπημενα.

Σε πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του προφίλ σου όπου μπορείς να δεις, τόσο Subscribed topics όσο και Αγαπημένα.

Εσύ εννοείς να μπουν ξεχωριστά menu links όπου στο ένα να υπάρχουν τα Subscribed topics και στο άλλο τα Αγαπημένα?

Ουσιαστικά ένα κλικ θέλεις να γλιτώσεις αν το κατάλαβα σωστά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Sep 2014 09:23 #148944 by Grigoris
Υπαρχει ενα θεμα οτι σε οποιο τοπικ και να ποσταρω κανει αυτοματα subscribed και δεν πρεπει να γινεται κατι τετοιο.

More
05 Sep 2014 21:52 #149106 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειναι πολυ καλη κινηση πραγματικα..Δεν σας φοβαμαι εγω..Πιστευω οτι το game community(και ο απαντησας το σχολιο φυσικα) θα σας στηριξει σε οτι και να κανετε..Ο καθενας με τον τροπο του και οπως μπορει...Πιστευω οτι ολοι θα θελαμε να δουμε την χωρα μας να προχωρησει ενα βημα μπροστα στον χωρο των games και δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω σιγα σιγα με αργα βεβαια βηματα να προχωραμε προς αυτον τον τομεα..Περιμενουμε εννοειται καθε σας κινηση..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
05 Sep 2014 21:56 #149107 by Αγησίλαος Σιντόρης

deratop wrote:

Agisilaosss wrote:

NoGood! wrote:

deratop wrote: Ενα game cafe με συμμετοχή και των users?(Ο καθένας να πληρώνει τον καφέ του παρακαλώ) :twisted:

Καλό θα ήταν να συμμετέχουν και users στο Game Cafe.Να γίνεται η επιλογή με κάποια κλήρωση ή κάτι παρόμοιο και να συμμετέχουν και αυτοί στην παντομίμα ή και σε άλλα παιχνίδια που μπορείτε να κάνετε στην πορεία.Για να μην βαρεθεί το κοινό βλέποντας τους ίδιους και τους ίδιους(χωρίς παρεξήγηση,σας πάω όλους με χίλια). :D :D

Συμφωνω απολυτως και το Battle και το Game maniacs αμα ειναι με κληρωση να τα παρουσιαζουμε εμεις...Παρατειστε το το αθλημα αθρογραφοι του Gameworld..Αναλαμβανουμε εμεις.... \:D/ \:D/

A βρε Agisilae σε πάω γιατί έχεις χιούμορ λοιπόν εγώ στα reviews εσύ στις ειδήσεις ε θα βρούμε 2 3 άτομα ακόμα ποιός μας φτάνει. :cool:

Το εχουμε ανετα πιστευω φιλε μου..!!Δεν το λεω φυσικα για να υποβαθμησω τους συντακτες του gameworld οι οποιο φυσικα τα σπανε..Απλα θα μπορεσουν να ξεκουραστουν κι αυτοι..Να πανε να αραξουν την κορμαρα τους σε καμια παραλια..Αναλαμβανουμε εμεις απο εδω και περα...Το γιαπι το πιλοφορι,το μυστρι..! B) :cheer:

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
06 Sep 2014 20:17 #149176 by Μάνος Γρυπάρης
Οπως εχουμε ηδη ανακοινώσει, Πέμπτη 18/9 από τις 18:00 και μετά στο Alea in Style στο Αιγάλεω έχουμε Open Game Cafe με την συμμετοχή σας.

Σας περιμένουμε. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Donnie Darko, Πιέρρος Φουστέρης

More
21 Sep 2014 17:27 #149730 by Grigoris
Γιατι σε καθε τοπικ που απανταω(κανω reply) μου εχει αυτοματα τσεκαρισμενο το subscribe?

Εγω ΔΕΝ θελω να το εχει ενεργο απο μονο του γιατι πολλες φορες ξεχνιεσαι και δεν το ξετικαρεις με αποτελεσμα σε οποιο τοπικ κανεις reply να γινετε subscribed.

Μπορειτε να το διορθωσετε σας παρακαλω πολυ?

More
21 Sep 2014 21:00 - 21 Sep 2014 21:02 #149744 by Πιέρρος Φουστέρης
Ακριβώς πάνω από το submit, υπάρχει ένα κουτάκι που σου λέει subscribe. Αν το ξετικάρεις, τότε δεν θα κάνεις subscribe σε κάθε topic που απαντάς. Αν δεν μπορείς να ξετικάρεις το κουτάκι, πριν πατήσεις το sumbit, τότε θα το κανονίσουμε.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 21 Sep 2014 21:02 by Πιέρρος Φουστέρης.