Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
23 Sep 2014 23:23 - 24 Sep 2014 00:10 #149811 by Kίμωνας Κάργατζης
Υπάρχει ένα θεματάκι με το profile page του community,
Με το που κάνω login και μπαίνω στο profile, δεν μου έχει τα 3 βασικά κουμπιά ( ειδοποιήσεις, friend requests, log out) και δεν μου δείχνει τπτ στο wall πέρα από ένα προσφατο status που έγραψα...Ακόμη αν κ αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, η σελίδα δεν σώζει το reposition που κάνω στο banner και αν προσπαθήσω να διαγράψω κάτι από τον "τοίχο" , με πετάει στην αρχική σελίδα του gameworld.gr..

Είχα στείλει inbox στη facebook page αλλά με παρέπεμψαν εδώ
Ευχαριστώ για το χρόνο παιδιά!
Last edit: 24 Sep 2014 00:10 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2014 00:12 #149812 by Μάνος Γρυπάρης

Siriuskim wrote: Υπάρχει ένα θεματάκι με το profile page του community,
Με το που κάνω login και μπαίνω στο profile, δεν μου έχει τα 3 βασικά κουμπιά ( ειδοποιήσεις, friend requests, log out) και δεν μου δείχνει τπτ στο wall πέρα από ένα προσφατο status που έγραψα...Ακόμη αν κ αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, η σελίδα δεν σώζει το reposition που κάνω στο banner και αν προσπαθήσω να διαγράψω κάτι από τον "τοίχο" , με πετάει στην αρχική σελίδα του gameworld.gr..

Είχα στείλει inbox στη facebook page αλλά με παρέπεμψαν εδώ
Ευχαριστώ για το χρόνο παιδιά!

Το ιστορικό μας δυστυχώς έχει διαγραφεί λόγω του upgrade.
Οταν λες "Η σελίδα δεν σώζει το reposition" εννοεις στο avatar ή στο cover photo? Αν ειναι κατεβασε το OBS (βρες το απο Google) , κανε μια καταγραφη οθονης και στειλε εδω το βιντεο μεσω οποιουδηποτε share network (οπως www.4shared.com ή οποιο αλλο θες). Θα σου παρει κανα τεταρτο το πολύ αλλά μας βοηθάς έτσι να το διορθώσουμε.

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Sep 2014 03:03 #149815 by Grigoris

DoUzOs wrote: Ακριβώς πάνω από το submit, υπάρχει ένα κουτάκι που σου λέει subscribe. Αν το ξετικάρεις, τότε δεν θα κάνεις subscribe σε κάθε topic που απαντάς. Αν δεν μπορείς να ξετικάρεις το κουτάκι, πριν πατήσεις το sumbit, τότε θα το κανονίσουμε.

Μαλλον δεν σου εδωσα να καταλαβεις τι εννοω.
Καθε φορα που κανω ενα ποστ πρεπει να ΞΕΤΙΚΑΡΩ αυτο το κουτακι γιατι παντα μα παντα απο προεπιλογη ειναι τικαρισμενο.
Αυτο εννοω γιατι δεν φτιαχνετε αυτο το bug που εχει σαν προεπιλογη να κανουμε subscribe οποιο topic κανουμε post.

More
24 Sep 2014 13:16 - 24 Sep 2014 13:19 #149828 by Donnie Darko
Το νέο UPDATE του GAMEWORLD είναι εδώ και ανακοινώθηκε.Εδώ περισσότερα
www.gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&i...catid=175:site-news/#fieldsTab

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 24 Sep 2014 13:19 by Donnie Darko.

More
24 Sep 2014 15:57 #149835 by Kίμωνας Κάργατζης
Στο Cover Photo αναφερόμουν...
Οκ θα το κατεβάσω το προγραμματάκι δεν είναι κόπος , άσε που είδα και ένα δυο bugs με τα notifications τώρα. Ίσως στείλω το share και σήμερα το βράδυ, καλύτερα να μιλάμε με χειροπιαστά πράγματα ώστε να διορθώσετε κάτι αν φταίει ή να με καθοδηγείσετε αν κάνω εγώ κάτι λάθος ( που δε νομίζω :P )

Ευχαριστώ.

More
24 Sep 2014 23:44 #149847 by Grigoris

fits79 wrote:

DoUzOs wrote: Ακριβώς πάνω από το submit, υπάρχει ένα κουτάκι που σου λέει subscribe. Αν το ξετικάρεις, τότε δεν θα κάνεις subscribe σε κάθε topic που απαντάς. Αν δεν μπορείς να ξετικάρεις το κουτάκι, πριν πατήσεις το sumbit, τότε θα το κανονίσουμε.

Καθε φορα που κανω ενα ποστ πρεπει να ΞΕΤΙΚΑΡΩ αυτο το κουτακι γιατι παντα μα παντα απο προεπιλογη ειναι τικαρισμενο.
Αυτο εννοω γιατι δεν φτιαχνετε αυτο το bug που εχει σαν προεπιλογη να κανουμε subscribe οποιο topic κανουμε post.

Το κοιταξατε καθολου αυτο γιατι απ' οτι βλεπω ακομα συμβαινει.

More
25 Sep 2014 00:55 #149851 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote:

fits79 wrote:

Το κοιταξατε καθολου αυτο γιατι απ' οτι βλεπω ακομα συμβαινει.

Αυτό γίνεται επίτηδες για αρχή ώστε να ειδοποιηθούν με email όλα τα παλιά μέλη του Forum ότι υπάρχουν απαντήσεις.
By default δηλαδή όσοι έχουν γράψει κάτι κάπου, αν λάβουν απάντηση τότε τους έρχεται email. Κοινώς είμαστε subscribers σε όλα τα topics που έχουμε γράψει κάτι. Αυτή την δυνατότητα δεν την είχαμε ποτέ και τώρα την αξιοποιούμε για να έρθει κόσμος πίσω στο site και να δει επιτέλους ότι έχει μια όμορφη εικόνα σε αντίθεση με το πανάρχαιο phpbb forum.

Τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη θα απενεργοποιηθεί.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
25 Sep 2014 03:33 #149855 by Grigoris
Ok thanks εφοδον δεν ειναι μονιμο και απο αρχες Οκτώβρη θα απενεργοποιηθεί και οποιος θελει απλα θα το επιλεγει ολα καλα.
Αυτο οφειλω να ομολογησω δεν το ηξερα.

More
25 Sep 2014 18:54 #149871 by Kίμωνας Κάργατζης
Ορίστε!Νομίζω πως θα βγάλετε άκρη , αν και πρώτη προσπάθεια πρέπει να έγινε η δουλειά ! Σόρρυ για τον ήχο αλλά δεν έχω εύκαιρο στο desktop κάποιο μικρόφωνο ή ακουσττικά με ενσωματομένο sound output... ελπίζω να βοηθήσει κ το βίντεο
www.4shared.com/video/RgAqNjboce/2014-09-25-1840-40.html

More
01 Oct 2014 15:03 #150051 by Μάνος Γρυπάρης
Σας ενημερώνουμε ότι πλέον όταν απαντάτε σε ένα topic δεν λαμβάνετε αυτόματα subscription όπως πριν.

Κίμωνα το θέμα με το History λύθηκε και όλα τα ιστορικά έχουν επιστρέψει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Kίμωνας Κάργατζης