Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
06 Feb 2015 13:52 #156413 by Grigoris
Καλα εγω δεν εχω vdsl αλλα adsl 2+ αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο.
Οκ για να κανεις ενα ποστ ειναι σιγουρο οτι δεν θελει τοσο καλη γραμμη ακομα και με απλη/αρχαια 56kbps γραμμη παλι στιγμιαια θα επρεπε να ποσταρεις.

Μηπως παιζει ρολο το οτι το φορουμ θελει μια ανασυγκρότηση οπως κι εσυ ο ιδιος ειπες πριν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2015 14:49 - 16 Apr 2017 02:53 #156450 by Grigoris
Δεν ξερω αν συνεχιζονται οι εργασιες που λογικα θα συνεχιζωνται γιατι το φορουμ συνεχιζει και σερνετε και πριν κανα 5λεπτο δεν εμπαινε καν ουτε απο κινητο, αλλα ουτε απο υπολογιστη και εννοειτε δεδομενα απο κινητο και wifi απο υπολογιστη κοινως 2 διαφορετικες συνδεσεις ετσι.

Ακομα και πριν λιγο μου εβγαλε το παρακατω μήνυμα:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster [ατ] gameworld.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Last edit: 16 Apr 2017 02:53 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Feb 2015 20:56 #156456 by Vasilis stathoulopoulos
καλησπέρα όποιος είναι τρελαμένος με το GW και έχει συσκευη με windows 8.1 μπορεί να κατεβάσει αυτό για smartphones

www.windowsphone.com/el-gr/store/app/gameworld-gr/38366a92-aa11-419c-935f-6a1979917048

και αυτό για tablet , υπολογιστή

apps.microsoft.com/windows/el-gr/app/gameworld-gr/5f57a0b7-6a12-49bb-9d51-33832d64aa1c

:)

More
07 Feb 2015 21:53 #156461 by Grigoris
Τι εννοεις θα πρεπει να κατεβασουμε προγραμμα για να μπορουμε να πλοηγουμαστε στο φορουμ?

Ή απλα αυτο ειναι μια προσωρινη λυση μεχρι να διορθωθούν τα προβληματα που εχει το φορουμ?

More
07 Feb 2015 22:32 #156462 by Donnie Darko
Λογικά Συνεχίζετε.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
07 Feb 2015 22:37 #156464 by Grigoris
Η συντηρηση εννοεις?

More
07 Feb 2015 23:06 #156465 by Donnie Darko
Ναι.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
09 Feb 2015 03:54 #156488 by Μάνος Γρυπάρης
Θέματα με το Forum
Διαπιστώσαμε ότι όντως το Forum έχει προβλήματα και εκτός της διαδικασίας συντήρησης και καθυστερεί να φορτώσει.

Μόλις ολοκληρωθεί το upgrade του site στο 100% (λογικά αυτή την εβδομάδα καθώς έχει μείνει μόνο η συμβατότητα με mobiles) θα εξετάσουμε εκτενέστερα το θέμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Feb 2015 13:36 #156504 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα αδειάσαμε όλα τα sessions.

Λογικά το πρόβλημα με το Forum θα διορθωθεί. Αν θέλετε τσεκάρετέ το και επιβεβαιώστε.

Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Feb 2015 15:11 #156509 by Grigoris
Οτι διορθωθηκε κατα ενα μερος ισχυει αλλα παλι αργει το site/forum εννοειτε οχι τοσο οσο πριν 2 μερες δεν το συζηταω αλλα παλι αργει αφου για να παει σε ενα τοπικ κανει απο 5-10 δευτερα ενω πολυ παλιοτερα το πολυ σε 3 δευτερα ειχε παει ετσι.

Και επειδη θα ρωτησεις δοκιμασα ακομα και χωρις να κατεβαζω και απο 2 διαφορετικες συνδεσεις και υπολογιστες.