Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Feb 2015 23:29 #156904 by Grigoris

Manos wrote: Παιδια το γνωρίζουμε και πιθανόν να χρειαστούμε ακόμα και upgrade στο hardware. Το site έχει φτάσει σε σημείο που ο όγκος δεδομένων είναι τεράστιος. Οπότε υπομονή.

Αυτο σημαινει οτι το φορουμ/site παει καλα μιας και εχει τοσο πολυ κοσμο ωστε να κρασαρουν οι σερβερς.

Οκ περιμενουμε ενημερωση λοιπον και συνεχιστε την καλη δουλεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2015 00:03 - 18 Feb 2015 00:05 #156905 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, ισχύει ότι η κίνηση έχει ανέβει πάρα πολύ ειδικά από το Game of the Year και μετά. Ευχαριστούμε.
Προς το παρόν μόλις κάναμε κάποιες ρυθμίσεις στον server και θα δούμε πως θα πάει. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση να μην κρεμάει το site. Επίσης ψάχνουμε να βρούμε για ποιο λόγο εμφανίζονται κάποια σφάλματα στη mysql όποτε κάνουμε reset μήπως και αυτό βοηθήσει, τουλάχιστον μέχρι να γίνει hardware upgrade.

Shallow wrote: reboot reboot :P παντως όντως ώρες και φορές τρώει σκαλώματα

Πως με καταλαβαίνεις... :dry:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 18 Feb 2015 00:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Feb 2015 18:09 - 18 Feb 2015 18:13 #156926 by Grigoris
Και μιας που κανετε εργασιες δεν κοιτατε να φτιαξετε και την αναζητηση γιατι τα αποτελεσματα της δεν θα ελεγα οτι ειναι και τα καλυτερα.

Π.χ. το εβαλα να ψαξει το παιχνιδι "trine" και μου εβγαλε οτι να 'ναι αποτελεσματα και οχι κατι σχετικο με το παιχνιδι ή οτι το βαλω να ψααξει.

Πηγα στην αναζητηση που εχει πανω πανω δεξια απο το profile μου.
Last edit: 18 Feb 2015 18:13 by Grigoris.

More
18 Feb 2015 18:42 #156931 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν αναφέρεσαι στο search που έχει το site, εμένα λειτούργησε μια χαρά με το Trine, μιας και μου έβγαλε και το πρώτο και το δεύτερο στα αποτελέσματα. Αν αναφέρεσαι στο search του forum, μου έβγαλε μεν άκυρα topics με το Trine, αλλά τα έβγαλε αυτά γιατί η λέξη "trine" εμπεριεχόταν στα ονόματα ή στο περιεχόμενο των topics (π.χ. Natural DocTRINE, topics όπου αναφέρεται το Trine ή το Natural DocTRINE). Όπως κατάλαβες, το search του site είναι μια χαρά. Αν έχεις πρόβλημα να βρεις το Trine ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ή θέμα στο forum, μπορείς να μπεις στο advanced search και να βάλεις συγκεκριμένες παραμέτρους για να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Feb 2015 19:31 - 18 Feb 2015 19:33 #156933 by Grigoris
Με μπερδεψες.
Ποιο ειναι το search του forum και ποιο του site?

To δεξια απο το προφιλ ειναι για το site και το δεξια απο το private messages ειναι του φορουμ?

Και αν για εσενα τα ακυρα τοπικς που εβγαλε ειναι σωστη αναζητηση τι να πω δεν ξερω μαλλον εσυ εχεις εντελως αλλη λογικη απο εμενα στο ζητημα αναζητηση για κατι συγκεκριμένο.
Last edit: 18 Feb 2015 19:33 by Grigoris.

More
18 Feb 2015 20:07 #156937 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
σήμερα παρατήρησα ότι η φόρτωση του site διαρκεί τραγικά πολύ σε σχέση με το κανονικό. Νομίζω επείγει ένα upgrade πλέον.

More
19 Feb 2015 00:13 #156951 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Με μπερδεψες.
Ποιο ειναι το search του forum και ποιο του site?

To δεξια απο το προφιλ ειναι για το site και το δεξια απο το private messages ειναι του φορουμ?

Και αν για εσενα τα ακυρα τοπικς που εβγαλε ειναι σωστη αναζητηση τι να πω δεν ξερω μαλλον εσυ εχεις εντελως αλλη λογικη απο εμενα στο ζητημα αναζητηση για κατι συγκεκριμένο.

Το search του site βρίσκεται δεξιά από το εικονίδιο του YouTube, στην πάνω δεξιά γωνία. Σου εμφανίζεται όπου και αν βρίσκεσαι (site ή forum). Το search του forum σου εμφανίζεται μόνο αν βρίσκεσαι στο forum και εντοπίζεται κάτω από το search του site (μέσα στην μπάρα αναζήτησης γράφει: Forum Search)
Επίσης, όπως σου ανέλυσα λεπτομερώς, αν εσύ έψαξες στο search του forum γράφοντας απλά "Trine" τότε τα topics που θα σου βγήκαν (σίγουρα, θα ήταν τα ίδια με αυτά που βγήκαν και με εμένα, όπως τα έγραψα παραπάνω) είναι απολύτως λογικά, διότι το forum search σού έβγαλε αποτελέσματα με τη λέξη "Trine". Δε μπορώ να σου ξαναγράψω ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, το έκανα παραπάνω. Δοκίμασε το Advanced Research και θα σου λυθούν οι απορίες.

Υ.Γ. Ο όρος "άκυρα topics" πρέπει να σε μπέρδεψε. Λέγοντας άκυρα topics, εννοούσα άκυρα με αυτό που θέλεις εσύ, όχι με αυτό που έψαξε το search. Τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης ήταν σωστότατα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
20 Feb 2015 15:06 #156998 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα βελτιώθηκε κατά πολύ η ταχύτητα του site.

Περισσότερα εδώ

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Feb 2015 01:04 - 26 Feb 2015 01:25 #157250 by Μάνος Γρυπάρης
Login patch
Διορθώσαμε το πρόβλημα του Invalid Token.

Επόμενο patch
- Διόρθωση όταν κατά το συνεχόμενο Login/Logout, εμφανίζεται λευκή οθόνη με ένα κατεβατό από γράμματα και ασταμάτητο loading.
- Διόρθωση των Likes σε άρθρα και της εμφάνισης τεσσάρων share buttons.
- Διόρθωση στην εμφάνιση των ειδήσεων όταν δεν είστε logged in.
- Responsive εφαρμογή για τα smartphones.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 26 Feb 2015 01:25 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Feb 2015 01:19 #157251 by A
πολύ καλά!!! Συνεχίστε έτσι παιδιά, έχουμε υπομονή όταν το site έχει κάνει αρκετές βελτιώσεις, και επειδή μας κάνετε παρέα και στη δουλεία, θέλουμε & βελτιώσεις στην εμφάνιση για smartphones :-)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.