Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
03 Apr 2015 19:25 #158944 by Νικολής Ασημάκης

Manos wrote:

Zaratoth wrote: Ενώ κόντευα να φτάσω στα 5020 post, παρατηρώ πως έπεσα στα 5000. Έγινε κάποια αλλαγή και μου ακυρώθηκαν/σβήστηκαν post;

Εγινε ένα ξεκαθάρισμα στο Chat και σβήστηκαν 2 πολύ παλιά posts με ειδήσεις Ραδιο Αρβύλα. Θυμάσαι κάτι "Κινέζους που τρώγανε μωράκια"? Ε, φαντάζεσαι. :)

Ωραίος. Άντε τώρα να τα ξαναφτάσω. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2015 21:25 #159727 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά μπορείτε να κάνετε άλλη μια εβδομαδιαία στήλη με android games και εφαρμογές, δεν είναι ανάγκη να είναι καινούριες αλλά μπορούν να είναι και παλιές το θέμα είναι μας δείχνετε και να μαθαίνουμε τις καλές εφαρμογές πχ μπορείτε να κάνετε ένα μικρο review για το real racing 3 η για τα angry birds που είναι πιο παλιά (αν και νομίζω έχετε κάνει για τα πουλιά review)

More
24 Apr 2015 00:12 #159733 by Μάνος Γρυπάρης

legend10 wrote: παιδιά μπορείτε να κάνετε άλλη μια εβδομαδιαία στήλη με android games και εφαρμογές, δεν είναι ανάγκη να είναι καινούριες αλλά μπορούν να είναι και παλιές το θέμα είναι μας δείχνετε και να μαθαίνουμε τις καλές εφαρμογές πχ μπορείτε να κάνετε ένα μικρο review για το real racing 3 η για τα angry birds που είναι πιο παλιά (αν και νομίζω έχετε κάνει για τα πουλιά review)

Για τα Angry Birds εχουμε γραψει reviews για ολα. Μπορεις να τα ψαξεις στο www.gameworld.gr/games
Για το Real Racing, μόλις το βάλαμε στη λίστα με τα reviews και θα δούμε αν αξίζουν κάποιες εκδόσεις.
Η στήλη που λες θα ενσωματωθεί στην μόνιμη στήλη Tech, μόλις βρεθεί συντάκτης.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 May 2015 17:05 - 07 May 2015 17:06 #160534 by Μάνος Γρυπάρης
Αποστόλης Καραβίας και Αντώνης Μπαλαδήμας στο GameWorld.gr

Σήμερα στο GameWorld είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ένα ακόμη...διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Ο Αποστόλης Καραβίας, τεχνολογικός συντάκτης του PC Master και ο Αντώνης Μπαλαδήμας, αρχισυντάκτης του Pentakill.gr βρίσκονται στην συντακτική ομάδα του GameWorld.gr!

Στήλες Tech και e-Sports
Ο Αποστόλης Καραβίας θα αναλάβει την στήλη Tech του GameWorld.gr η οποία πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη εδώ και αρκετό καιρό από συχνή ανανέωση. Ο Αντώνης Μπαλαδήμας αναλαμβάνει μια νέα στήλη για τα e-Sports (μετά από πρόταση του Αριστοτέλη Ζησιμόπουλου)

Η στήλη Tech θα σας κρατάει συντροφιά κάθε Δευτέρα, ξεκινώντας ευχάριστα την εβδομάδα σας (μαζί με την στήλη Press Start) με τεχνολογικές προτάσεις. Η στήλη των e-Sports που δημιουργείται από σήμερα θα βρίσκεται κοντά σας κάθε Πέμπτη.

Καλώς ήρθατε παίδες. :)

Η Mobile version αφαιρέθηκε - Αναμένεται αντικατάσταση
Η mobile έκδοση του site έχει αφαιρεθεί.

Σύντομα θα αντικατασταθεί από μία έκδοση πολύ πιο responsive, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε το site σωστά χωρίς να μπλέκετε με περίπλοκα μενού.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 07 May 2015 17:06 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 May 2015 20:22 #160549 by Τάσος Μαραγκός
Παααααρα πολυ καλη κινηση...
Το tech κομματι οντως χρειαζοντα κατι δυναμικο...
Οπως και να εχει καλως ηρθατε μαγκες και περιμενουμε τα πρωτα δειγματα...

More
13 May 2015 13:41 #160812 by Grigoris
Χτες το βραδυ ειχε προβλημα το site?
Δεν εμαινε καθολου.

More
13 May 2015 17:43 #160828 by Άκης Ζαχαριάδης
@fits79 χτες ναι όντως είχε πρόβλημα με τον server. πράγμα του το θέμα αποκατασταθηκε. αν προσεξες και τής δημοσιεύσεις που έκανε ο (Μανος γρυπαρης) στο Facebook για λεπτομερειες το προβλήματος ((Αγαπητοί Users,
Από σήμερα το GameWorld.gr λόγω της αυξημένης κίνησης των τελευταίων ημερών μεταφέρεται σε ακόμη μεγαλύτερο server που έχει Intel Xeon E3 1225v2, 32GB RAM, 250ΜMbps bandwidth και 1ΤΒ σκληρό δίσκο! Η υποστήριξή σας μας αναγκάζει να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο και σας ευχαριστούμε για αυτό!
Σας ενημερώνουμε ότι η μεταφορά των αρχείων ξεκίνησε πριν από 15 λεπτά συνεπώς όσα σχόλια γράφετε αυτή τη στιγμή στα άρθρα του site ή στο Forum θα παραμείνουν στον παλιό server, άρα θα πρέπει να τα σημειώσετε κάπου για να τα ξανα-postάρετε. Όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά τότε θα σας ενημερώσουμε.
Στον νέο μας server θα υπάρχει 24ωρη τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση επομένως η μεταφορά αυτή θα είναι οριστική για πολλά χρόνια ακόμη.))

More
13 May 2015 21:38 #160842 by Grigoris
Δεν εχω facebook ή για να το θεσω καλυτερα δεν μπαινω στο facebook.

More
14 May 2015 02:42 #160854 by Μάνος Γρυπάρης
Έχουμε προβλήματα με την παλιά εταιρεία web hosting. Συγκεκριμένα η εξυπηρέτησή τους ήταν πολύ αργή. Ο ένας σκληρός δίσκος είχε βγει εκτός συνδεσμολογίας κι ο μοναδικός που είχε μείνει υπολειτουργούσε. Κρατούσα πάντοτε backup στο PC μου αλλά το θέμα είναι ότι οι τύποι απαντούσαν στα μηνύματα μετά από μέρες.

Οπότε επειδή θέλω πάντοτε να έχω ασφάλεια και να μην ανησυχώ για οτιδήποτε μπορεί να μου κάνει μια εταιρεία στο site, έχω την τακτική να φεύγω στα κρυφά. Έτσι και τώρα. Μετακομίσαμε σε μια εταιρεία που έχει 24ωρη υποστήριξη, εκπληκτικές τιμές και ακόμη πιο ισχυρό μηχάνημα από πριν. Για να καταλάβετε την διαφορά είναι η μόνη που απαντάει άμεσα στους πελάτες της μέσω Skype κάτι που δεν κάνει κανένας άλλος!

Το site πλέον δεν θα ξαναπέσει ποτέ. Κι όπως είδατε ακόμα και με την προηγούμενη (μέχρι χθες) εταιρεία δούλευε 364 ημέρες το χρόνο. Οπότε υπομονή γιατί η ανακοίνωση με τον νέο μας server θα σας αφήσει άφωνους. Ετσι κι αλλιως χρειαζόμασταν καλύτερο μηχάνημα γιατί πολλαπλασιάζεστε. Φτάσατε αισίως 34.000 μέλη. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 May 2015 03:20 #160895 by Μάνος Γρυπάρης
Μεταφορά σε νέο server
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την μεταφορά του GameWorld.gr σε νέο server σε συνεργασία με την ΤHCServers.com.

Πρόκειται για μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες Web Hosting του εξωτερικού, με 24ωρη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι τιμές για ένα απλό site ξεκινούν από...3,5€ το μήνα! Εκτός αυτού, όποιο site κι αν παραγγείλετε, τα μέλη του GameWorld.gr θα έχετε 50% έκπτωση στην παραγγελία σας αν γράψετε στο πεδίο "Promotional code" τον κωδικό Gameworld.

Τι περιέχει ο νέο μας Server
Όπως θα παρατηρήσατε, το site είχε βγει offline το βράδυ της Τρίτης προς το πρωί της Τετάρτης. Ο λόγος ήταν προβλήματα στον σκληρό δίσκο του site και αργή ανταπόκριση από την προηγούμενη εταιρεία Web Hosting. Ότι είδατε πολύ απλά στο εξής δεν θα ξανασυμβεί. Η ΤHCServers.com αγκαλιάζει από σήμερα την προσπάθεια του GameWorld προσφέροντας τον παρακάτω server:
CPU: Intel Xeon E3 1225v2 Quad Core στα 3.2 GHz
RAM: 32GB
Αποθηκευτικός χώρος: 2TB
Bandwidth: 250 Mbps

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολύ απλά καλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερη αξιοπιστία ώστε να υπάρχει εγγύηση ότι κάτι ανάλογο δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον. Ο server έχει μεγαλύτερο bandwidth, συνεπώς σηκώνει περισσότερα άτομα ταυτόχρονα.

Κάντε Like στην Facebook Page της THCServers και Join στο Community group Web Hosting . Δημιουργήστε το δικό σας site σήμερα από 3,5 ευρώ/μήνα κάντε κλικ εδώ . Τα μέλη του GameWorld έχετε έκπτωση 50% αν πατώντας "Checkout" και μετά στο "Promotional Code" εισάγετε την λέξη GameWorld.

Αλλαγές στο site
- Το site είναι πλέον πολύ πιο γρήγορο από ποτέ.
- Διορθώθηκε το θέμα με το User Score και την ένδειξη "Το Θέλω" που υπήρχε στα reviews τα πρώτα λεπτά.
- Σε λίγη ώρα θα διορθωθεί ένα επίσης μικρό θέμα με το ανέβασμα εικόνων στα προφίλ σας (όχι του avatar αλλά των εικόνων). Μέχρι να διαβάσετε αυτό το μήνυμα ενδέχεται να έχει διορθωθεί.

Ευχαριστούμε. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)