Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
07 Jun 2015 12:31 - 07 Jun 2015 12:31 #162360 by Άκης Ζαχαριάδης

Apope1999 wrote: Καλημέρα. Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον bug στο forum στο οποίο κάποιος μπορεί να διαγράψει όλα τα thank you σε κάποιο post από οποιοδήποτε χρήστη. Είχα κάνει ένα thank you πρόσφατα και το είχα κάνει ένα post παρακάτω, πήγα να το σβήσω και κατα λάθος πάτησα "x" σε ένα άλλο thank you από άλλο χρήστη! Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι ένα τέτοιο bug δεν είχε βρεθεί ποτέ. Έκανα reload το page μπας και δεν ήταν κάτι μόνιμο απλά ένα script που δεν επηρέαζε αργότερα το site παρόλα αυτά ακόμα και μετά το reload ήταν διαγραμμένο. Βάζω και ένα screenshot από το bug. (Το screenshot είναι μάλιστα και από το post που διέγραψα κατά λάθος ένα thank you)

Αυτο στο κανει σε ολο το forum? θα μας στείλεις ενα λινκ σε παρακαλώ για το που στο κάνει?
Last edit: 07 Jun 2015 12:31 by Άκης Ζαχαριάδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2015 13:24 #162361 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ισχύει αυτό, εδώ και τρεις - τέσσερις μέρες έχω διαπιστώσει ακριβώς το ίδιο. Συμβαίνει ή από την Πέμπτη το βράδυ ή από την Παρασκευή και εξής. Απέφυγα να πατήσω οτιδήποτε, γιατί δεν ήξερα αν ήταν όντως αυτό που υποψιαζόμουν, αλλά, πράγματι, σε οποιοδήποτε post οποιουδήποτε topic κι αν πας, στο οποίο κάποιος έχει πατήσει "thank you", υπάρχει δίπλα το "Χ". Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μόνο για εκεί που έχω κάνει εγώ "thank you", αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι αφορά το σύνολό τους.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

More
07 Jun 2015 14:36 #162364 by Apostolos

akiszax wrote:

Apope1999 wrote: Καλημέρα. Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον bug στο forum στο οποίο κάποιος μπορεί να διαγράψει όλα τα thank you σε κάποιο post από οποιοδήποτε χρήστη. Είχα κάνει ένα thank you πρόσφατα και το είχα κάνει ένα post παρακάτω, πήγα να το σβήσω και κατα λάθος πάτησα "x" σε ένα άλλο thank you από άλλο χρήστη! Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι ένα τέτοιο bug δεν είχε βρεθεί ποτέ. Έκανα reload το page μπας και δεν ήταν κάτι μόνιμο απλά ένα script που δεν επηρέαζε αργότερα το site παρόλα αυτά ακόμα και μετά το reload ήταν διαγραμμένο. Βάζω και ένα screenshot από το bug. (Το screenshot είναι μάλιστα και από το post που διέγραψα κατά λάθος ένα thank you)

Αυτο στο κανει σε ολο το forum? θα μας στείλεις ενα λινκ σε παρακαλώ για το που στο κάνει?

Όπως είπε και ο Snape γίνεται σε κάθε ποστ σε οποιοδήποτε topic. Καλά θα κάνετε να το φτιάξετε γρήγορα διότι αυτά τα καταραμένα trolls υπάρχουν παντού και ποτέ δεν ξες πότε θα χτυπήσουν!

More
08 Jun 2015 17:03 - 08 Jun 2015 17:54 #162366 by Πιέρρος Φουστέρης
GameWorld Back Online 8/6/2015

Αγαπητοί Users, το GameWorld.gr μόλις επέστρεψε. Το site βγήκε offline από χθες, στις 03:00, διότι είχε γεμίσει το μικρό partition του server μεγέθους 20 GB. Μεταφέραμε την mysql βάση σε νέα τοποθεσία, αλλά, δυστυχώς, χάθηκαν οι χθεσινές ειδήσεις και τα σχόλιά σας. Οι ειδήσεις θα ανέβουν σταδιακά, ενώ, όσο για τα σχόλιά σας που χάθηκαν, θα μπορείτε να τα αναδημοσιεύσετε.
Όσο για το πρόβλημα χωρητικότητας του μικρού partition, το site, κάποια στιγμή, σε πολύ πρωινή ή βραδινή ώρα, θα βγει offline για μία με δύο ώρες, ώστε να αυξήσουμε το partition στα 500 GB, ώστε να μην ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 08 Jun 2015 17:54 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
08 Jun 2015 20:43 - 16 Apr 2017 02:48 #162375 by Μάνος Γρυπάρης
Forum v4
Ανακοινώνουμε ότι εγκαταστάθηκε εδω και μερικές ημέρες η έκδοση v4 Beta του Forum, η οποία επιλύει τα εξής σημαντικά θέματα:
1)Όσες φορές κι αν κάνετε Login/Logout τα μηνύματα που δεν έχετε διαβάσει παραμένουν unread και μπορείτε να τα διαβάσετε. Έτσι δεν χάνετε κανένα μήνυμα.
2)Υπάρχουν περισσότερα έτοιμα templates κάτι που σημαίνει ότι σύντομα η εμφάνιση του Forum θα αναβαθμιστεί πλήρως και θα το κάνει πολύ πιο όμορφο και εύχρηστο.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, υπάρχει το bug με το Thank you, όπως και το ότι όταν κάνετε κλικ σε αυτό το topic, πάνω πάνω στο Path δεν το αναφέρει με το όνομά του αλλά ως "Topic". Θεωρούμε πως τα θέματα αυτά είναι πολύ μικρά μπροστά στο γεγονός ότι πλέον επιτέλους δεν χάνουμε κανένα Forum post και μπορούμε να διαμορφώσουμε το Forum οπως θέλουμε με το νέο template που ετοιμάζεται τις προσεχείς εβδομάδες.

Θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα troll που θα σβήνει "Thank you" καθότι τα μέλη που μπαίνουν στο GameWorld.gr είναι πολύ πιο ώριμα σε νοοτροπία από τα μέλη που συχνάζουν μόνο YouTube ή Twitch. Παρόλα αυτά, προστατευτείτε κάνοντας τα εξής:
- Σημειώστε ο καθένας τα Thank you του προφίλ του και όσοι δείτε μείωση στείλτε email στο info [ατ] gameworld.gr για να σας προσθέσουμε οτιδήποτε χάθηκε.
- Όποτε σας βοηθάει κάποιος ή γράφει μια χρήσιμη πληροφορία δώστε του πάντοτε Thank you. Έτσι όχι απλά αναπληρώνουμε το οποιοδήποτε χαμένο έδαφος, αλλά κερδίζουμε περισσότερο όσο συμμετέχουμε αυτές τις ημέρες.

Επίσης τα 10 τελευταία posts στο Forum θα επιστρέψουν πολύ σύντομα. Edit: Προς το παρόν χρησιμοποιήστε το κουμπί "Νέα Θέματα" στο πάνω μέρος του Forum.

Το πρόβλημα έχει σταλεί προς διόρθωση επομένως μην ανησυχείτε. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2017 02:48 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
09 Jun 2015 13:30 - 09 Jun 2015 16:01 #162414 by Alexandr0s
Υπάρχουν κάποιοι που χρησιμοποιούν την εικόνα προφίλ μου. Μήπως γίνεται κάτι;
Last edit: 09 Jun 2015 16:01 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Jun 2015 16:01 #162418 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλησπέρα. Ο λόγος που βλέπεις άλλα profiles να χρησιμοποιούν την εικόνα σου είναι απλούστατος: επειδή ορισμένοι έχουν ζητήσει να διαγραφούν τα accounts τους από το site μας, ένα bug εμφανίζει την φωτογραφία σου και την φωτογραφία του καθένα (όταν μπαίνει στο profile του) στη θέση αυτών των profiles. Δηλαδή, δε χρησιμοποιούν άλλοι την φωτογραφία σου. Απλά, πρόκειται για ένα bug του forum που οι developers το ψάχνουν για να το λύσουν. Δεν υπάρχει κάποιος φόβος.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Jun 2015 22:54 #162439 by Alexandr0s
οκ σε ευχαριστώ και συγνώμη σε όλους για την κατάσταση που δημιούργησα

More
15 Jun 2015 09:57 #162651 by Μάνος Γρυπάρης
Fixes
- Μπήκαν ξανά τα subfroum icons του GameWorld.
- Στην Αναζήτηση προστέθηκε by default αναζήτηση με βάση οποιαδήποτε χρονολογία.

Πλέον είμαστε κομπλέ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jun 2015 11:29 #162657 by Αγησίλαος Σιντόρης
To θεματακι με το X στο thank you απλα το αναφερω οτι το εχω και εγω,οπως ολοι βεβαια...! Και απλα αργω καποια δευτερα γενικα να μπω στο site.Εχω μπει απο τρεις διαφορετικους υπολογιστες και δυο διαφορετικους browser(mozilla,google chrome). Δεν ειναι κατι απλα το αναφερω..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller