Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Για πες μου σε παρακαλω πολυ τι λαθος καταλαβα?DoUzOs wrote: Αν έχεις προσωπικό μήνυμα, μπορείς να το δεις μέσω της αρχικής ή στο Community. Δε νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξουμε το "Private Messages" εδώ (στο forum).
fits79 wrote: Δηλαδη πιστευεις οτι το "private messages" εδω στο φορουμ ειναι καθαρα για ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ λογο ετσι και οχι για πρακτικο επομενως δεν χρειαζεται να μπορεις να δεις αν εχεις νεα προσωπικα μυνηματα αν δεν πας στην κεντρικη σελιδα ετσι.
Αν το βλεπεις ετσι τοτε να μου επιτρεψεις να σου πω οτι εισαι παντελως λαθος γιατι μονο για ομορφια δεν ειναι εδω το "private messages"
Επισης να σου πω οτι σε ολα μα ολα τα φορουμ μπορεις να δεις αν εχεις προσωπικο μυνημα στο φορουμ δεν ειναι καθαρα για ομορφια εκει το φακελακι ή η λεξεις προσωπικο μυνημα κ.τ.λ.
Rasmo wrote:
Το screenshot (στο παρακάτω λίνκ για να μην γεμίσει το πόστ με τεράστια φώτο):Manos wrote: Στειλε μας συγκεκριμενα screenshots με ολα αυτα για να το αντιληφθουμε καλυτερα.
i57.tinypic.com/2817knb.png
Πχ, εσύ Μάνο ή o Douzos κάτω απο το κάρμα σας όταν ποστάρετε, έχετε μερικά icons(συγκεκριμένα location, gender, website). Αυτά εμφανίζονται σε όλους μας όταν τα έχουμε συμπληρώσει αυτά τα στοιχεία στο προφίλ μας? Διότι εγώ που τα έχω συμπληρώσει(συγκεκριμένα για αυτά τα 3) δεν μου τα εμφανίζει εδώ σε icons.