Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
09 Feb 2015 15:22 #156512 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, και εγώ έχω lag, όχι όπως τις προηγούμενες μέρες, αλλά συνεχίζει να υπάρχει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2015 16:45 #156514 by Georgios Manolis
Κανένα πρόβλημα σε μένα.Αργούσε λίγο τις προηγούμενες μέρες όμως σπάνια.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
09 Feb 2015 19:44 - 16 Apr 2017 02:52 #156526 by Grigoris
Παιδια πραγματικα κατι πρεπει να κανετε με το site/forum μου εβγαλε το προβλημα οτι δεν συνδεεται και πριν 5 λεπτα.

Και οπως προειπα δοκιμαζω με 2 διαφορετικες συνδεσεις και 2-3 διαφορετικους υπολογιστες.

Και τελικα η ταχυτητα του forum/site ενω το πρωι/μεσημερι ειχε αλλαξει καπως τωρα ειναι στα ιδια θεοαργα επιπεδα που ειναι τις 2 τελευταιες μερες.

Τσεκαρετε το σας παρακαλω πολυ γιατι εχει αρχησει και γινεται δυσχρηστο το site/forum.

Εννοω το παρακατω προβλημα:

fits79 wrote: Δεν ξερω αν συνεχιζονται οι εργασιες που λογικα θα συνεχιζωνται γιατι το φορουμ συνεχιζει και σερνετε και πριν κανα 5λεπτο δεν εμπαινε καν ουτε απο κινητο, αλλα ουτε απο υπολογιστη και εννοειτε δεδομενα απο κινητο και wifi απο υπολογιστη κοινως 2 διαφορετικες συνδεσεις ετσι.

Ακομα και πριν λιγο μου εβγαλε το παρακατω μήνυμα:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster [ατ] gameworld.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Last edit: 16 Apr 2017 02:52 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Feb 2015 21:55 #156531 by Μάνος Γρυπάρης
GameWorld patch: 9/2/2015
- Ταχύτητα site: Το θέμα της ταχύτητας διορθώθηκε καθώς μειώσαμε τον χρόνο παραμονής κάποιου στα 30 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι το account σας γίνεται Logout μόνο αν είστε ανενεργοί. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και οι ίδιοι.
- Top Games: Το μενού που υπάρχει στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας εμφανίζει πλέον σωστά τις ειδήσεις κάθε review και τα σχόλια κάθε είδησης.
- Comments στο slideshow: Ο αριθμός των σχολίων εμφανίζεται και στις ειδήσεις του Slideshow (δεν εμφανίζεται σωστός αριθμός για όλες τις ειδήσεις αλλά το θέμα θα διορθωθεί αύριο).
- Νέα Blogs: Τώρα βλέπετε σωστά τα νέα blogs και στην εφαρμογή EasyBlog κάτω δεξιά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Feb 2015 13:28 #156552 by Grigoris
Δεν ξερω τι ακριβως κανατε μα τωρα πραγμαρικα πεταει οπως παλιοτερα.
Μακαρι να συνεχισει ετσι.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
The following user(s) said Thank You: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

More
17 Feb 2015 18:46 - 16 Apr 2017 02:52 #156882 by Grigoris
Δεν ξερω τι γινεται με το φορουμ αλλα ενω δουλευε μια χαρα και γρηγορα παλι εχει αρχίσει και σέρνεται και μια φορα μου εβγαλε παλι το προβλημα που ειχα αναφερει παλιοτερα.

Μαλλον κατι συμβαινει με τη λειτουργια ή αναβαθμηση του φορουμ/site.

Λεγοντας προβλημα εννοω το παρακατω(που μου το εκανε και 1 λεπτο πριν):

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster [ατ] gameworld.gr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Last edit: 16 Apr 2017 02:52 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Feb 2015 18:55 #156883 by Νικολής Ασημάκης
Και εμένα μου πέταξε νωρίτερα το ίδιο πρόβλημα και έχει αρχίσει να σέρνεται, ακόμα και στην αρχική σελίδα.

More
17 Feb 2015 18:58 - 17 Feb 2015 19:03 #156884 by Grigoris

Zaratoth wrote: Και εμένα μου πέταξε νωρίτερα το ίδιο πρόβλημα και έχει αρχίσει να σέρνεται, ακόμα και στην αρχική σελίδα.

ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτο λεω κι εγω.
Κατι γινεται με το φορουμ γενικως τον τελευταιο καιρο και δεν ξερουμε το λογο.
Last edit: 17 Feb 2015 19:03 by Grigoris.

More
17 Feb 2015 20:24 #156889 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδια το γνωρίζουμε και πιθανόν να χρειαστούμε ακόμα και upgrade στο hardware. Το site έχει φτάσει σε σημείο που ο όγκος δεδομένων είναι τεράστιος. Οπότε υπομονή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Feb 2015 20:49 #156892 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
reboot reboot :P παντως όντως ώρες και φορές τρώει σκαλώματα