mordred wrote: 1)250-300 ευρώ κάρτα... Την καρτούλα μου 4870 1Gb (DDR5 μμμ για δείτε τι έχει το ps3) την πήρα 180€...Απορώ αν μπορεί αν υπάρχει κονσόλα με τέτοια απόδοση... Και gaming σε αναλύσεις 1920Χ1200... Όσον αφορά το υπόλοιπο (cpu - RAM etc...) εφόσον δεν έχεις προϊόν δεκαετίας πολύ λίγο ρόλο παίζει... Ακόμα και το παλιό μου μηχάνημα (AthlonX2 και 1900xtx) καλύτερα θα πήγαινε... Και μην ξεχνάς ότι όταν ξοδεύεις λεφτά για το pc δεν τα ξοδεύεις μόνο για το gaming...
Το PC δεν είνια μόνο μια καρτα γραφικών! Θελεις επεξεργαστη, μητρικη, μνήμες κτλ κτλ... Η ανάλυση που αναφέρεις μπορει να επιτευθει στο PS3 νομιζω και σε XBOX360. Επίσης το PS3 δέχεται λειτουργικό linux, Επισημα εχει συμβατότητα με το Yellow Dog Linux αλλα ανεπίσημα τα δέχεται ολα
mordred wrote: 2)Ακόμα και αυθεντικό να το έχω πάρει το game πάλι δεν θα έβαζα cd να παίξω...
Με κανενα crack φαντάζομαι πως εννοεις!
Παντως το PS3 κάνει install μερικα παιχνιδια στον σκληρο δισκο απο οσο ξερω.. Τωρα δεν είμαι και σιγουρος τελείως γι αυτο δεν θα το αναλυσω παραπάνω.
mordred wrote: 3)Όσον αφορά το δίκτυο εννοώ multiplayer.
Γι ατο lag λες... Δεν εχω εμπειρια, αλλα πολλοι το λενε αρα πρεπει να εχεις δικιο! (Στο PSP δεν εχω lag...)
mordred wrote: 4) Δεν θυμάμαι το Diablo 2 να βγαίνει σε κονσόλα... Για το 3 θα δείξει (αλλά μάλλον οι κονσολάδες θα κλαίνε γι ακόμη μια φορά.
Ωραιο το diablo! Εία παίξει το 1 σε PSX
. Αν και πολλους τους νοιαζει το D3 εμενα οχι και τοσο γιατι δεν είμια και πολυ του ειδους, αλλα ναι είναι παιχνιδαρα που λείπει απο τις κονσόλες!
mordred wrote: 5) <!-- l --><a class="postlink-local" href="
www.gameworld.gr/community/viewtopic.php?f=27&t=6063
">viewtopic.php?f=27&t=6063 μμμμ εσύ τα έγραψες BigBoss όχι εγώ... Crysis στο medium ε; Με μία 8600gt υπεράνετα (κολλητός με αυτήν έπαιζε με όλα full και shadows στο medium)... 42€ στο e-shop...
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514249
.
Μιλάμε τώρα για την πιο καινούρια engine σε κονσόλα!
Η CE3 είναι μια διαμορφωμένη εκδοση της CΕ2 για κονσόλες! Ναι εγω το είπα, αλλα δεν συμαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης! Εγω όπως είδα στο βιντεο, τα μονα προβλήμματα ήταν οι σκιάσεις και το Draw Distance...
mordred wrote: 6) Αν οι εταιρείες βγάζουν κάποια games μόνο για κονσόλα για να αποφύγουν την πειρατεία κακό δικό τους... Δεν θα πέσω στην λούμπα τους
Χάνεις όμως παιχνίδια που μπορει να αγάπησες παλιότερα....
mordred wrote: 7) Δεν είμαι εναντίων των consoles απλά πιστεύω πως είναι μηχανήματα με ημερομηνία λήξης (και όταν λέω ημερομηνία λήξης εννοώ ή πέταμα ή διακοσμητικό στο σαλόνι)... Στο Pc δεν ισχύει αυτό (τουλάχιστον σε τέτοιο μεγάλο βαθμό)... Αν θέλεις κάτι μόνο για να παίζεις πήγαινε πάρε μια κονσόλα... Αν σου χρειάζεται κι ένα PC αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω να παίζεις κιόλας.
Οι κονσόλες λήγουν νωρίτερα οντως.
Μην νομίζεις οτι είμαι εναντια στα PC. Οχι με τίποτα! Τα PC δουλεύουν το ίδιο καλα σε όλες τις εργασιες. Οι consoles είναι επικέντρομένες στο gaming αν και σιγα σιγα βλεπουμε πως γίνονται σιγα σιγα multimedia centers...
Φιλικά