Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
15 May 2007 20:25 #31481 by Πάτροκλος Κόντος

JRIXM8\ wrote:

georgios78\ wrote: Αν παίζεις με καποιον που έχει εξοτερικί κάμερα είσαι χαμενός από χέρι.

Δεν νομίζω...

ναι μαλλον το αντιθετο συμβαινει ,στο pc μαλλον δεν μπορεις να κερδισεις με εξωτερικη καμερα :cool: .
επισης το ps δεν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2007 22:05 #31489 by Dimitris Kapeleris
Δοκίμασε και το FAB CAR mod για το rfactor.

Πολύ καλό και το gallardo. Γενικά το rfactor μεταμορφώνετε κυριολεκτικά με τα mods!!!

More
16 May 2007 00:50 - 16 May 2007 17:44 #31502 by Χριστόφορος

αυτα που λετε για τα γραφικα ρε παιδια δε τα καταλαβαινω
, δηλαδη πως γινεται να εχει μια κονσολα καλυτερα γραφικα οταν μου δειχνει 640χ480?

Σε ποιά εποχή ζεις?To 1080p του ps3 σου λέει κάτι?

επισης το ps δεν  εχει τηλεμετρια!

Έχει το forza 2.

γενικα πιστευω οτι οι κονσολες ειναι για παιχνιδια χωρις τρελο "βαθος" οπως ξυλο , ποδοσφαιρακι , ραλακια, κανα RPG κ.λ.π.

Ασχολίαστο...

PSN: personGR
Last edit: 16 May 2007 17:44 by Χριστόφορος.

More
16 May 2007 14:00 #31519 by Σπύρος Κλαουδάτος

patrox\ wrote:

JRIXM8\ wrote:

georgios78\ wrote: Αν παίζεις με καποιον που έχει εξοτερικί κάμερα είσαι χαμενός από χέρι.

Δεν νομίζω...

ναι μαλλον το αντιθετο συμβαινει ,στο pc μαλλον δεν μπορεις να κερδισεις με εξωτερικη καμερα :cool: .
επισης το ps δεν

More
16 May 2007 16:48 #31523 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ακου patrox αν ηταν ετσι τα πραγματα τοτε δεν θα εβγαιναν ps3,360 κ δεν θα εκαναν 600ευρω,Αντιθετα θα ειχες κατι PC super BUFFED θα κοστιζαν 3000 ευρω κ θα σου λεγαν 'οσοι θελετε να παιζετε παιχνιδια με ΤΡΕΛΟ ΒΑΘΟΣ,αλλα κ τα υπολοιπα που αναφερεις οπως ποδοσφαιρακια τοτε ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ'
Ουτε να σου περναει απ το μυαλο αυτο που μολις ειπες.Αλλωστε μπορεις να κανεις μια συγκριση του Crysis που ειναι για PC με το Killzone 2 που θαρεθει για ps3 καθως κ με την εκδοση του Unreal tour. 3 για το 360.Εστι για να παρεις μια γευση κ απο τις 2 κονσολες.
Περιμενω να μου πεις αν θα αναθεωρησεις........

More
17 May 2007 16:05 #31562 by Πάτροκλος Κόντος

Terminator\ wrote:
πως φαινεται οτι δεν ασχολησαι με κονσολες...

εννοειται οτι φαινεται :mrgreen:
θα ηθελα να μου εξηγησεις σε ποια σημεια διαφωνεις.

Forza 2 εχει τηλεμετρια , αρκετα καλη και υπεραρκετη αποτι καταλαβα ΑΛΛΑ με μικροτερες δυνατοτητες απο τηλεμετρια που υπαρχει απο τα τελη του 90 σε υπολογιστες.

για την αναλυση... δε χρειαζομαι τηλεοραση 1080+ για να δουλεψει?

Γενικα αυτο που συμβαινει ειναι οτι κονσολες και Υ/Η ερχονται καθε μερα και ποιο κοντα.στο κατω κατω τι ειναι μια κονσολα που κανει παπαδες? φορητος υπολογιστης χωρις λειτουργικο. σε λιγο θα εχουν και MS office.

Το αλλο που πιστευω οτι ισχυει ειναι πως οι κονσολες "κλεβουν" απο τους υπολογιστες αναπτυξη στα παιχνιδια.Αυτο βεβαια γινεται γιατι τα κερδη απο τις κονσολες ειναι μεγαλυτερα.
το λεω γιατι , πολλα παιχνιδια βγαινουν πρωτα για κονσολα και μετα για PC

More
23 May 2007 12:57 #32013 by Kostas
Replied by Kostas on topic PC VS Κονσόλες
PC fanatic :mrgreen:

"Μάνος" θα πρέπει να κάνεις κάποιο διαγωνισμό με τα Xtrema PC που διαφημίζεις :) )))

More
23 May 2007 13:15 #32016 by John
Replied by John on topic PC VS Κονσόλες
PC και μόνο PC :)
Εντάξει είναι πιο ακριβο από το κονσόλα αλλά οι δυνατότητες στο gaming είναι και περισσότερες αλλά και καλύτερες. Και εδώ που τα λεμε δεν παίζονται όλα τα παιχνίδια με joypad :P

ΒΤW το pc μου σύμφωνα με το banner απόκτησε και site xtremapc.gr

<b>Xtrema PC HARDCORE</b>
Intel Core2 Duo E6600
NVIDIA Geforce 8800 GTX 768MB
2 GB RAM
574GB WD/HD

More
23 Jun 2007 19:25 #33733 by Chiotelis
Replied by Chiotelis on topic PC VS Κονσόλες
Ελεος! Αυτο το poll δεν έχει απλά νόημα! Το PC δεν το παίρνει κάποιος για να παίξει games. Ενα καλό σύστημα κάνει στα 1500 ευρώ. Με 1500 μπορείς να παρεις PS3 ,wii kai xbox 360!

Lobby Δευτέρα εως Πέμπτη

More
24 Jun 2007 02:58 #33750 by Πάτροκλος Κόντος
θες την αποψη μου? ενα καλο pc για θυματα ή για ματσομενους μπορει να κανει οχι μονο 1500 αλλα και 2500 ε .

αυτο καμια σχεση δεν εχει με τον υπολογιστη ενος ψαγμενου λογικου χρηστη , γιατι φυσικα οταν θα πας να παρεις την αιχμη της τεχνολογιας για 200mhz μιλαω , δηλαδη περιπου χμ... 4% καθαρη αποδοση παραπανω θα σκασεις τα 200ε παραπανω, αν δεν ειναι μαλακια αυτο τι ειναι?

και στο κατω κατω εγω θελω να παιξω games που δεν υπαρχουν στη κονσολα , το γραφει πουθενα οτι θα τρεχω στο pc μονο SQL server και Office?
γιατι οταν υπηρχε το falcon 4 , το F1RS και λοιπα ..... υπηρχε και το Ace Top Combat Gun with napalm and supernova sailormoon. οχι οτι πιθανοτατα δε μπορει να ισχυει και το αντιθετο.
συμπερασμα=> αφορισμοι σαν αυτο που λες ειναι λαθος.

τελος , οι χρηστες pc ανω των 20-25 ετων που γνωριζω εχουν απεξαρτητοποιηθει τελειως απο το θεμα γραφικα.φυσικα οταν παιζεις diablo 2 επειδη και μονο ειναι γαματο παιχνιδι ή παιζεις counter ή unreal (το κλασικο) εχεις μαθει να τα γραφεις τα γραφικα οπως και τις σουπερ ντουπερ GPU. (αυτο δικο μου δειγμα και δεν υπονοω οτι ισχυει γενικα ή οτι ειναι παραλογο να ισχυει το αντιθετο).