Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
17 Jul 2007 14:33 #35399 by Petros
Replied by Petros on topic PC VS Κονσόλες

azazel\ wrote: Εμενα που δεν μου αρεσουν τα fps (ναι αληθεια λεω...) δεν μου αρεσει να παιζω στον Η/Υ. Τον εχω για αλλα πραγματα. Απο την στιγμη που εχω συσκευη αποκλειστηκα αφιερωμενη στα παιχνιδια γιατι να παιζω με το πληκτρολογιο και το ποντικι(που σε περιοριζουν) και να εκνευριζομαι με τις αναβαθμισεις. Κονσολες και παλι κονσολες.

Χμ... όπως είπα και πριν αν δεν σου αρέσουν το PC τότε η κονσόλα είναι για σένα. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν σε περιορίζουν... τέλος πάντων πάντως , ποια κονσόλα έχεις;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2007 18:07 #35412 by Κωνσταντής Νικολάου
Το pc δεν είναι παιχνιδομηχανή. Οποτε δεν είναι για παιχνίδια. Εκτος από :

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
18 Jul 2007 12:41 #35443 by nickos
Replied by nickos on topic PC VS Κονσόλες
εννοω οτι περιοριζουν τις κινησεις σου στον χωρο. ειναι αναγκαστηκα πανω στο γραφειο ή εστω στα ποδια σου.
εχω το ps2 και αμεσα το wii

More
18 Jul 2007 13:55 #35447 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Sacri";p="35412\n

Το pc δεν είναι παιχνιδομηχανή. Οποτε δεν είναι για παιχνίδια. Εκτος από :

1)Fps [Λόγο του mouse]
     2)Strategy [ >> ]
     3) MMORPG, RPG [ >>]

Και το Wii πλεον πιστευω πως κανει για αυτο το ειδος Gaming... :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 May 2009 05:11 #52995 by Νίκος
Replied by Νίκος on topic PC VS Κονσόλες
Κονσόλα ψήφισα...Νομίζω οτι είναι πιο ευχάριστο το παιχνίδι στην κονσόλα παρά στον υπολογιστή σου και ειδικότερα αν μιλάμε για action games

More
20 May 2009 15:03 #53027 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Valefor wrote: Κονσόλα ψήφισα...Νομίζω οτι είναι πιο ευχάριστο το παιχνίδι στην κονσόλα παρά στον υπολογιστή σου και ειδικότερα αν μιλάμε για action games

+10000

Ειναι πιο ευχαριστο οντως εχει παντα περισσοτερα παιχνιδια αλλα, ΔΕΝ κανει γι απαιχνίδια τυπου call of duty με εξαιρεση το Wii.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 May 2009 18:02 #53185 by Γεράσιμος Βαγγής
Δεν έχει metal gear.. ΤΕΛΟΣ!

More
06 Jun 2009 19:06 #53844 by Γιώργος Σουβατζίδης
PC: Είναι απλά ανώτερο. Οι κονσόλες κοστίζουν, τα δισκάκια τους χαλάνε, θέλουν τσιπάρισμα και αν τις τσιπάρεις χαλάνε κ.ο.κ. Μπορείς να παίξεις Adventure σε κονσόλα. Όχι φυσικά, RPG, ούτε. First Person Shooter. Χωρίς ποντίκι σου βγαίνει η πίστη! Για μένα οι κονσόλες απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες και μη ψαγμένους gamers. PC RULES

Syberia και ξερό ψωμί!

More
07 Jun 2009 22:56 #53894 by Μπάμπης Χαραλάμπους

geosouv wrote: PC: Είναι απλά ανώτερο. Οι κονσόλες κοστίζουν

Ενώ ενα PC δεν κοστιζει; Ενας καλος πολογιστης που θα μπορει να παίζει games τελευταίας τεχνολογιας κοστίζει περιπου 1000ευρω αντιθετα το PS3 και το XBOX360 κοστίζουν περιπου 350ευρω.

geosouv wrote: τα δισκάκια τους χαλάνε

Ναι χαλανε.... Λογω κακης χρησης...

geosouv wrote: θέλουν τσιπάρισμα

γιατι θελουν τσιαπάρισμα; Εχουν κατι που τους λείπει;

geosouv wrote: αν τις τσιπάρεις χαλάνε κ.ο.κ.

λογικο ειναι! Δηλαδη αν εσυ βάλεις ενα δικό σου τσιπ στην motherboard του PC σου δεν θα χαλασει;

geosouv wrote: Μπορείς να παίξεις Adventure σε κονσόλα. Όχι φυσικά

Γιατι;

geosouv wrote: RPG, ούτε.

Εδω θα διαφωνισω ΤΕΛΕΙΩΣ με εσενα! Δεν μπορω να με φαντασστω να παιζω RPG σε PC. Επισης το PC δεν εχει Final Fantasy VS13!!

geosouv wrote: First Person Shooter. Χωρίς ποντίκι σου βγαίνει η πίστη!

Ναι οντως. Ομως στο PS3 μπορεις να συνδεσεις ποντικι χρησιμοποιοντας ενα εξαρτημα τωρα δεν ξερω ποσο σωστα λειτουργει. Αλλα υπαρχει και το Wii με το οπιο μπορεις να εχεις πολυ καλο στοχο, μην σου πω καλυτερο και απο το ποντικι... Οσο για τα strategy θα βγεί στο PS3 controller που οπως φαίνεται θα βολεύει στα strategy...

More
17 Jun 2009 21:33 #54385 by Stevepredator
Το pc δεν παίρνει όμως ούτε το madden nfl της EA ούτε το Fight night round 4 ούτε MLB 09 The Show, ούτε WWE ούτε Dead man redemption της rockstar, ούτε dj hero.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι casual gamers που θέλουν όλα τα games θα στραφούν στο ps3 ή στο 360 γιατί έχουν απλό χειρισμό και τα περισσότερα games

Cause the only real predator is Stevepredator