Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
30 Oct 2009 20:30 #63708 by BilLyGaTe7
Replied by BilLyGaTe7 on topic PC VS Κονσόλες
κατα την γνωμη μου η συγκριση ειναι αδικη αφου το ενα ειναι καθαρα παιχνιδομηχανη κ το αλλο στο κατω κατω δν εχει φτιαχτει για να παιζει μονο Video games αλλα μπορει να κανει πολλα αλλα πραγματα γι' αυτο εγω ειμαι με τις κονσολες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2009 21:13 #64707 by panos20
Replied by panos20 on topic PC VS Κονσόλες
pc και παλι pc .δε συγκρινονται αυτα τα 2 .το pc ειναι μακραν καλυτερο αν εξαιρεσουμε τη διαφορα χρηματων ως προς την αγορα του οι αναλυσεις του δε παιζονται

More
12 Nov 2009 13:59 #64749 by hawk82
Replied by hawk82 on topic PC VS Κονσόλες
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι λιγάκι άκυρο...Από ποια άποψη; Ότι και οι δύο πλατφόρμες έχουν να προσφέρουν αρκετά πράγματα. Συμφωνώ ότι το pc είναι ένα μηχάνημα που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και γενικά σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα. Αλλά και οι κονσόλες τώρα πλέον αρχίζουν να ενσωματώνουν κάποιες λειτουργίες που ήταν αποκλειστικό προνόμιο των pc. Για παράδειγμα το διαδικτυακό παιχνίδι. Όπως κι αν έχει, νομίζω ότι η επιλογή έχει να κάνει με το τι ζητά ο καθένας. Εγώ πάντως ψηφίζω και τα δύο!

More
12 Nov 2009 14:47 #64755 by Αντώνης Μπιθούλκας
Εγώ ψηφίζω PC, γιατί μπορείς να παίξεις ΌΛΑ ΤΑ GAMES με άνεση και με FULL ΓΡΑΦΙΚΑ που στη κονσόλα δε γίνεται. Και επίσης στο PC βγαίνουν σχεδόν όλα τα games που στις κονσόλες αποκλείονται γιατί δε γίνεται να τα χειριστείς! Π.χ Strategy, Manager κ.λ.π!

Με λίγα λόγια:

PC Games --> :cup:
Console Games --> :asshole:

More
12 Nov 2009 16:42 #64796 by stormare
Replied by stormare on topic PC VS Κονσόλες

Tony_Layjel wrote: Εγώ ψηφίζω PC, γιατί μπορείς να παίξεις ΌΛΑ ΤΑ GAMES με άνεση και με FULL ΓΡΑΦΙΚΑ που στη κονσόλα δε γίνεται. Και επίσης στο PC βγαίνουν σχεδόν όλα τα games που στις κονσόλες αποκλείονται γιατί δε γίνεται να τα χειριστείς! Π.χ Strategy, Manager κ.λ.π!

Με λίγα λόγια:

PC Games --> :cup:
Console Games --> :asshole:

δεν μπορεις να παιξεις ολα τα παιχνιδια μιας και οι κονσολες εχουν καθε χρονο exclusives.για full γραφικα σε περιπτωσεις θα πρεπει να σκασεις οσα φραγκα θα εσκαγες για 4-5 κονσολες μαζι για να παιξεις κατι πολυ δυνατο στο ultra high και σκεψου ποσο συντομα μπορει να χρειαστεις αναβαθμιση.τελος και manager και strategy βγαινουν στις κονσολες μιας και το ανεφερες.α και μη ξεχναμε επισης το θεμα hdmi/hdtv(ποσοι παιζουν τα pc games τους σε 40' hd οθονες; :p )

στηριζω το pc για λογους χειρισμου ειδικα στα shooter οπου το keyboard/mouse combo ειναι αξεπεραστο οπως και για τα rpg/manager.αλλα για θεμα hardware-τιμης,exclusives,support,διαρκειας,οι κονσολες ειναι πολυ πανω.

More
12 Nov 2009 16:56 #64808 by Μάνος Αλιμπέρτης

mordred wrote: Μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπορεί μία αυθεντική κόπια να μπαίνει σε περισσότερα μηχανήματα... Δεν νομίζω να συμφέρει τις εταιρείες των games... Αλλά anyway...

Έχεις κάνει benchmark σε ps3;... Νομίζεις ότι η cpu του ps3 είναι πιο γρήγορη από τον πιο αργό διπύρηνο; Νομίζεις οτι η gpu του είναι πιο γρήγορη από μια 3850; Δεν νομίζω... Δες οποιοδήποτε παιχνίδι σε κονσόλα και σε pc (ενδεικτικά ψάξε δες για το fallout 3 παράδειγματικα, είδες και για το crysis).

Το θέμα ειναι αυτό οτι ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση οταν αφορά την τιμη γιατι το pc δεν είναι μόνο για gaming και κοστολογικά δεν το συμφέρει η σύγκριση (που πάλι δε νομίζω)... Το pc δεν το συμφέρει η σύγκριση όχι την κονσόλα...

Μιας και αναφέρεσε στις επιδόσεις του πολυδιαφημισμένου πολυπύρηνου επεξεργαστή του PS3 ας σας πω τι μας είχε αναφέρει ενας καθηγητής μας στο Πολυτεχνείο που κάποιος φοιτητής του είχε κάνει κάτι δοκιμές με τον επεξεργαστή Cell. Πάνω κάτω επιβεβαιώνει ότι λέει ο mordred

Ο Cell έχει σχεδιαστεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για games πράγμα που σημαίνει ότι χειρίζεται κάποια πράγματα εσωτερικά πολύ διαφορετικά απ' ότι ένας επεξεργαστής γενικου σκοπού για PC. Οπότε σε προγράμματα που τρέχουμε σε υπολογιστές η απόδοση του Cell είναι μετριότατη. Ακόμη και ένας Pentium 4 τον κάνει γιο-γιο.

Θα συμφωνήσω βέβαια ότι δεν μπορώ τον εαυτό μου να παίζει FPS ή κάποιο manager ή strategy σε κονσόλα. Πιστεύω πως ένα συνδυασμός και ενος PC και μίας κονσόλας είναι το καλύτερο απ' όλα!

Everything that has a beginning has an end...

More
12 Nov 2009 16:58 #64810 by stormare
Replied by stormare on topic PC VS Κονσόλες
βασικα μακαρι να χαμε φραγκα και να τα ειχαμε ολα τα platforms.δεν ειναι θεμα fanboyσμου δλδ.

More
27 Nov 2009 15:23 #65727 by Γιάννης Ρέμας
φυσικα pc και σχετικα με τα games παιζεις καλυτερα με το ποντικι αντι με τα αναλογικα και αμα παθει κατι δεν το αλαζεις ολο οπως στις κονσολες αλλα μονο αυτο που χαλασε

More
27 Nov 2009 21:33 #65744 by Βασίλης
Eννοειται κονσολες!αλλη φαση!
αλλα κ το pc gaming εχει την φαση του...

More
28 Nov 2009 00:59 #65760 by knut
Replied by knut on topic PC VS Κονσόλες
Η αλήθεια είναι πως είναι κυρίως θέμα συνήθειας, πράγμα που προσπαθεί ο καθένας να δικαιολογήσει με τον τρόπο του. Πχ. εγώ είχα χρόνια μόνο κονσόλες, αλλά εδώ και 3 χρόνια περίπου, τo PC μου έχει λύσει τα χέρια. Εκεί κάνω τα πάντα, παιχνίδια, εφαρμογές, ίντερνετ, ταινίες και το έχω συνηθίσει τόσο πολύ πλέον που βαριέμαι να πάω μέσα να ανοίξω το ps... Γεωικά, γουστάρω το όλο πακέτο που σου προσφέρει το PC και που με λίγες γνώσεις το κάνειςότι γουστάρεις.