Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
24 Jun 2007 04:15 #33752 by Chiotelis
Replied by Chiotelis on topic PC VS Κονσόλες
-Δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις καλο υπολογιστή για να παίξεις counter e?
-

οι χρηστες pc ανω των 20-25 ετων που γνωριζω εχουν απεξαρτητοποιηθει τελειως απο το θεμα γραφικα

τι???
-Αυτό με την τιμη δεν κατάλαβα....
-Δεν είπα πως το pc δέν είναι για παιχνίδια..αλλα δεν είναι ΜΟΝΟ για παιχνίδια. Οπότε

Lobby Δευτέρα εως Πέμπτη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2007 09:34 #33755 by Αντώνης Κατρής
Κακά τα ψέματα πλέον υπάρχουν παιχνίδια για κοσνόλες που δεν υπάρχουν στα PC αλλά το αντίστροφο σιγά σιγά εκλείπει... Χαρακτηριστικό παράδειγμα το C&C 3 που υπάρχει για Xbox 360 και σας πληροφορώ ότι είναι φανταστικό και μόλις το συνηθίσεις δε σου λείπει καθόλου το mouse. Και κακά τα ψέματα αλλά αν θες να παίξεις κάτι σαν το Oblivion χρειάζεσαι πολύ χρήμα για πάρεις ένα δυνατό PC ενώ με την κονσόλα σου είσαι κύριος... Κακά τα ψέματα οι απαιτήσεις

More
24 Jun 2007 12:12 #33760 by Πάτροκλος Κόντος

The_godfather\ wrote: -Δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις καλο υπολογιστή για να παίξεις counter e?
-

οι χρηστες pc ανω των 20-25 ετων που γνωριζω εχουν απεξαρτητοποιηθει τελειως απο το θεμα γραφικα

τι???
-Αυτό με την τιμη δεν κατάλαβα....
-Δεν είπα πως το pc δέν είναι για παιχνίδια..αλλα δεν είναι ΜΟΝΟ για παιχνίδια. Οπότε

ναι θες καλο υπολογιστη τριετιας+ για counter.

αυτο που λεω για την τιμη ειναι οτι αν παρεις τελευταια τεχνολογια θα πληρωσεις τα διπλασια για βελτιωση αποδοσης 5% , ετσι ευκολα φτιαχνεις pc 1500ε.

και οι κονσολες σε λιγο δεν θα ειναι μονο για παιχνιδια αυτο μας απαγορευει τις συγκρισεις?
πρεπει να μπεις στο πνευμα , το θεμα εγινε για να πλακωθουν οι πισαδες με τους κονσολαδες οχι για να βγαλουμε συμπερασμα :mrgreen:

More
24 Jun 2007 17:48 #33768 by Ανδρέας Γρυπάρης
Ψηφίζω κονσόλες γιατί το PC μου έχει ξεριζώσει την τσέπη, πριν λίγες μέρες πήρα και άλλες μνήμες για να έχω 4GB στο σύνολο (ECC αμερικάνικες Micron D9DQT), μόνο οι μνήμες μου κόστισαν 390E!!! Η κάρτα γραφικών μου κάθε 6 μήνες που αλλάζω μου στοιχίζει από 300E μέχρι 500E και κάθε χρόνο αλλάζω και mobo+CPU+ κάνα σκληρό Sata 3 η ότι άλλο βγει. :evil:

More
24 Jun 2007 20:41 #33772 by Χριστόφορος
Τουλάχιστον θα παίζεις το crysis και θα έχεις και μνήμη για κάνα downloader...

PSN: personGR

More
25 Jun 2007 13:16 #33796 by Πάτροκλος Κόντος

Pokemon\ wrote: Ψηφίζω κονσόλες γιατί το PC μου έχει ξεριζώσει την τσέπη, πριν λίγες μέρες πήρα και άλλες μνήμες για να έχω 4GB στο σύνολο (ECC αμερικάνικες Micron D9DQT), μόνο οι μνήμες μου κόστισαν 390E!!! Η κάρτα γραφικών μου κάθε 6 μήνες που αλλάζω μου στοιχίζει από 300E μέχρι 500E και κάθε χρόνο αλλάζω και mobo+CPU+ κάνα σκληρό Sata 3 η ότι άλλο βγει. :evil:

τι λεγαμε? :roll:

More
25 Jun 2007 13:35 #33797 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παιδια τωρα μην κοροιδευεστε...............FPS που θα βγουν στα PC δυσκολα θα βγουν σε κονσολες.Μπορει το ΗΑLO,KILLZONE να γαμουνε αλλα Crysis δεν θα ειναι σε καμια περιπτωση........Ετσι ειναι δυστυχως,τα PC μπορουν να κανουν επιδειξη δυναμης ανα πασα ωρα και στιγμη....οι κονσολες ομως 1 στα 6 χρονια........Δεν λεω οτι σε λιγο καιρο δεν θα βελτιωθουν κατα πολυ τα γραφικα στο ps3 αλλα το pc εχει τη δυνατοτητα να κανει οσο μεγαλο αλμα θελει (εξαιτιας του hardware ου ειναι modded) ανα πασα ωρα και στιγμη.........
Αυτα...

More
16 Jul 2007 11:10 #35298 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Grand_lethal\ wrote: egw psifizw consola giati:

-exei poloi perissotera games apo to pc
-sto pc leei na pezeis mono manager,fps kai strategy
-pleon kai me tin consola mporeis na pezeis online
-gia na mporeis na paizeis kainoirgia paixnidia sto pc prepei kathe 3 kai ligo na kaneis anavathmisi
-ta fighting games bgainoun mono stis consoles

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Jul 2007 21:35 #35367 by Petros
Replied by Petros on topic PC VS Κονσόλες
Παιδιά

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
17 Jul 2007 13:36 #35394 by nickos
Replied by nickos on topic PC VS Κονσόλες
Εμενα που δεν μου αρεσουν τα fps (ναι αληθεια λεω...) δεν μου αρεσει να παιζω στον Η/Υ. Τον εχω για αλλα πραγματα. Απο την στιγμη που εχω συσκευη αποκλειστηκα αφιερωμενη στα παιχνιδια γιατι να παιζω με το πληκτρολογιο και το ποντικι(που σε περιοριζουν) και να εκνευριζομαι με τις αναβαθμισεις. Κονσολες και παλι κονσολες.