Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
11 May 2007 14:36 #31245 by Georgios Liatopoulos
Ωραία όλα τα φτιαξίματα. Όλα αυτά τα racing έχουν πολυ λεπτομέρεια σε αυτά. Εγώ όμως θέλω να οδηγώ και όχι να κάνω τον μηχανικό. Αν το παιχνίδι σε αφίνει να τα κάνεις auto αυτά δεν ασχολούμε.

Πιστεύω, αυτό που μετράει είναι πως παίζει μέσα στο παιχνίδι. Πόσο κόντα νιώθεις στο να οδηγείς πραγματικό αμάξι. Την καλήτερη αίσθηση

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2007 16:03 #31250 by Σπύρος Κλαουδάτος
Γιωργη το F1 το παιζω αυτον τον καιρο και οντως ειναι οπως το λες. Η τηλεοπτικη καμερα δειχνει ανατριχιαστικα πραγματικη.

More
11 May 2007 18:04 #31256 by Dimitris Kapeleris
Όταν μιλάμε για racing simulation, συνεπάγεται ότι είναι καλύτερο αυτό που προσεγγίζει καλύτερα την πραγματικότητα. Αλλιώς είναι arcade. Για arcade είναι πολύ καλύτερο το Grand Tourismo.

Την Formula 1 στο ps2 δεν την έχω παίξει. Αλλά έχω δει να παίζουν. Ξαναλέω έχεις παίξει LFS? Έχει Formula V8 και την περσινή BMW SAUBER. Αν δεν σου άρεσε αυτή η προσομοίωση, θα σε συμβούλευα να παίξεις και το rfactor με το formula 1 2006 mod. Απλά κορυφαίο.

Αν θέλεις, ή όποιος θέλει να δοκιμάσει το LFS, διοργανώνουμε ένα πρωταθληματάκι. Δεν είναι ανάγκη να το έχετε αγοράσει, το πρωτάθλημα είναι για demo users. Είναι το δεύτερο πρωταθληματάκι που διοργανώνουμε. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ κατά τις 10:30. Περισσότερες πληροφορίες στο forum της GVR

More
12 May 2007 00:20 #31275 by Σπύρος Κλαουδάτος
Μη λες racade το GT...Εκτιθεσαι.

More
12 May 2007 01:30 #31278 by Kostas Giagias

JRIXM8\ wrote: Όταν μιλάμε για racing simulation, συνεπάγεται ότι είναι καλύτερο αυτό που προσεγγίζει καλύτερα την πραγματικότητα. Αλλιώς είναι arcade. Για arcade είναι πολύ καλύτερο το Grand Tourismo.

Την Formula 1 στο ps2 δεν την έχω παίξει. Αλλά έχω δει να παίζουν. Ξαναλέω έχεις παίξει LFS? Έχει Formula V8 και την περσινή BMW SAUBER. Αν δεν σου άρεσε αυτή η προσομοίωση, θα σε συμβούλευα να παίξεις και το rfactor με το formula 1 2006 mod. Απλά κορυφαίο.

Αν θέλεις, ή όποιος θέλει να δοκιμάσει το LFS, διοργανώνουμε ένα πρωταθληματάκι. Δεν είναι ανάγκη να το έχετε αγοράσει, το πρωτάθλημα είναι για demo users. Είναι το δεύτερο πρωταθληματάκι που διοργανώνουμε. Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ κατά τις 10:30. Περισσότερες πληροφορίες στο forum της GVR

Θα ήθελα πολύ να παίξω δυκτιακά το παιχνίδι αλλά δυστυχώς ΔΕΝ έχω τιμόνι στο PC και μετά το DrivingForcePro του PS2 απλά ΔΕΝ μπορώ

WRC με το Logitech και πάντα από μέσα...
F1 απλά εκπληκτικό!!!!

το θέμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια είναι να μην χρησιμοποιούνται
1. βοηθήματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα
2. να μην παίζεις με "εξωτερικές" κάμερες όπου βλέπεις το αυυτοκίνητο από πίσω...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
12 May 2007 01:59 #31279 by Dimitris Kapeleris

Terminator\ wrote: Μη λες racade το GT...Εκτιθεσαι.

Σίγουρα δεν είναι arcade το GT αλλά δεν είναι και ο καλύτερος simulator που γνωρίζω. Στο pc υπάρχουν πολύ καλύτεροι, αυτό εννοώ.

beastie\ wrote: Θα ήθελα πολύ να παίξω δυκτιακά το παιχνίδι αλλά δυστυχώς ΔΕΝ έχω τιμόνι στο PC και μετά το DrivingForcePro του PS2 απλά ΔΕΝ μπορώ

Έχεις το DFP στο PS2 και δεν έχεις τιμόνι για το pc? Και εγώ το DFP έχω και παίζει κανονικά στο pc. Κατεβάζεις τους drivers από το site της logitech και παίζει κανονικά.

More
14 May 2007 00:44 #31367 by Georgios Liatopoulos
Παρόλα αυτά, για να πάιξεις ένα σύγχρονο racing στο pc και να βλέπεις καλά framerate πρέπει να έχεις πολύ καλό pc ή να κατεβάσεις πολύ το detail. Αυτό λοίπόν είναι και το πιο σπαστικό στα pc. Κάθε ένας παίζει διαφορετικό game. Δεν είμαι διατεθιμένος ούτε να παίζω με γράφικα που μιάζουν με κίβους που έχουν ρόδες. Ούτε είμαι διατεθιμένος να σκάσω λεφτά στα κονσερβοκούτια που λέγοντε Pc. Και αυτό το λέω εγώ, που είμαι προγραμματιστής και τα pc είναι η δουλειά μου

beastie\ wrote: 2. να μην παίζεις με "εξωτερικές" κάμερες όπου βλέπεις το αυυτοκίνητο από πίσω...

Στα περισοτερα racing η εσοτερική κάμερα είναι πολύ χάλια. Δεν είναι δυνατόν να νιώσεις την αίσθηση πραγματικού αυτοκινήτου. Τα γραφικά της καμπίνας είναι χάλια συνηθως και η άισθηση των διαστάσεων του αυτοκινήτου έιναι τελίως εξοπραγματική. Επίσης έιναι πολυ δύσκολο απο την καμπίνα να νιώσεις την υπερστροφή ή υποστροφή. Εγώ το θεωρώ ακατόρθοτο να βγεί racing game που να σου δίνει τέτια πραγματίκή άισθηση. Έτσι λοιπόν όχι απλά δεν ειναι ρεαλιστικο, αλλά είναι και πιο δύσκολο απο την πραγματικότητα. Το F1 έιναι απο τα λίγα παίχνίδια που πλησιάζουν τόσο και αυτο γιατί έχουμε να κάνουμε με φόρμουλες.

More
14 May 2007 13:06 #31382 by Dimitris Kapeleris
Με την βοήθεια του Force Feedback, ενός καλού τιμονιού και ενός καλού εξομοιωτή (LFS), η εξωτερική κάμερα είναι αχρείαστη.
Το FF του LFS σε συνδυασμό με την driving force pro, σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι από τον δρόμο και καταλαβαίνεις ακαριαία πότε τείνει το αυτοκίνητο να υπερστρέψει ή να υποστρέψει.

georgios78\ wrote: Εγώ το θεωρώ ακατόρθοτο να βγεί racing game που να σου δίνει τέτια πραγματίκή άισθηση.

Έχουν βγει. Στον υπολογιστή ξέρω τουλάχιστον 6. (LFS, GTR 1, GTR 2, GTL, rfactor, Richard Burns Rally)

georgios78\ wrote: Παρόλα αυτά, για να πάιξεις ένα σύγχρονο racing στο pc και να βλέπεις καλά framerate πρέπει να έχεις πολύ καλό pc ή να κατεβάσεις πολύ το detail.

Tο LFS μπορεί να μην έχει τα τέλεια γραφικά, αντανακλάσεις και σκιές αλλά οι απαιτήσεις του είναι ενός μέτριου laptop ενός χρόνου για να το παίξει όλα full.

More
14 May 2007 13:18 #31385 by Georgios Liatopoulos

JRIXM8\ wrote: Με την βοήθεια του Force Feedback, ενός καλού τιμονιού και ενός καλού εξομοιωτή (LFS), η εξωτερική κάμερα είναι αχρείαστη.
Το FF του LFS σε συνδυασμό με την driving force pro, σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι από τον δρόμο και καταλαβαίνεις ακαριαία πότε τείνει το αυτοκίνητο να υπερστρέψει ή να υποστρέψει.

Και εγώ το logitech το τιμόνι έχω. Το έχω δοκιμάσει σε πολά παιχνίδια. Το οτι υπάρχει τρόπος να το δείς ότι υποστρέφει δεν σημαινει οτι είναι έυχριστο και σου δίνει αλιθινή άισθηση. Δεν είδα να πείς τίποτα για τα γραφικά στις

More
15 May 2007 01:43 #31433 by Dimitris Kapeleris

georgios78\ wrote: Το οτι υπάρχει τρόπος να το δείς ότι υποστρέφει δεν σημαινει οτι είναι έυχριστο και σου δίνει αλιθινή άισθηση.

Η αίσθηση που σου δίνει είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Καταλαβαίνεις πολύ εύκολα πότε υποστρέφει/υπερστρέφει και νιώθεις την κάθε ανωμαλία στην πίστα.

georgios78\ wrote: Δεν είδα να πείς τίποτα για τα γραφικά στις