mordred wrote: Τα υπόλοιπα ποια είναι. Το pro και τα platform?
Το PC όπως και να το κανουμε εχει παντα καλυτερες αποδόσεις στα video games. Τωρα ομως περα απο αυτό δεν πρεπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν καποιες αποκλειστικότητες στις κονσολες που σε αναγκάζουν να αγοράσεις την κονσόλα. Metal Gear Solid, Heavy Rain, God of War, Infamous, Killzone .... κτλ κτλ.
Αν θυμασαι πριν αλλάξω το name λεγομουν
IloveCONSOLES
. Ο μονος λογος που μου αρεσουν ειναι οι αποκλειστικότητες που εχουν και κανενας αλλος λογος. Εξαλου τα παιχνιδια που μου αρεσουν περισσοτερο ειναι τα FPS τα οποια δεν βολευουν καθολου με το controller των κονσολων και θελω mouse οπως και δηποτε! Αν υπήρχαν αυτα τα παιχνιδια που ανεφερα πριν στα PC θα βλέπαμε πως οι πωλησεις κονσολων θα επεφταν κατακόρυφα!
Θα μου πει κανεις, keyboard και mouse για το GoW3; Ελεος! Τι ελεος; Ενα joystick συνδεεις (το οποιο το αγοραζεις με 20€ και οχι 45€ που κανουν στις κονσολες) και εισαι εντάξει!
Αυτο μου θυμισε επισης αυτο που λενε, το PC gaming ειναι ακριβο λόγω των συνεχων αναβιθμησεων που απαιτει. ΜΑΛ****Σ! Αν υπολογισουμε το ποσα δινουμε στα παιχνιδια του PS3 και ποσα στου PC θα καταλάβετε τι εννοω! Παραδειγμα (με 2 καινουριους τιτλους):
God of War 3
59€
Napoleon Total War
30€
Ας θεωρησουμε πως καποιος αγοράζει 10 games το χρονο:
Αυτος που παιζει σε κονσολα: 10*59=590€ (καποιες φορες τα games στο ps3 κοστίζουν και 70 €)
Αυτος που παιζει σε PC: 10*30=300€ (Ενω στο PC οι τιμες πεφτουν και στα 20€ αν περασει κανα διμηνο απο την ημερομηνια κυκολοφοριας)
Συμπερασμα: Στον PCα περισσεύουν τα 290€ που θα χαλαγε για να αγορασει τον ιδιο αριθμο παιχνιδιων στο PS3 ή στο XBOX360 και μπορει να τα χρησιμοποιησει για καποια αναβαθμιση στον H/Y που θα του εκτινάξει τις αποδοσεις του και ουσιαστικα θα εχει καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο αυτο της κονσολας.
Ακομα ειναι ακριβο το PC Gaming;
Ας συνεχισουμε και για τους αλλους τομεις:
Multiplayer:
Λεει ο κονσολας στον PCα: Καλο το κομπιουτερ σου δεν λεω αλλα πως θα παιξουμε κανα PRO όλοι μαζι;
PCας: **Συνδεει το HDMI του στην τηλεοραση, φερνει και 2 ασυρματα controllers** Ετσι θα παιξουμε.
Τελος και για αυτο το θεμα.
Motion Sensing & 3D
Ανετα μπορει καποιος με ενα bluetooth να συνδεσει το PC του με το Wii Remote και να κανει οτι θα εκανε και με ενα Wii.
3D: Ερχεται το 3D στο PS3. Ναι και; Στο PC ειχε ερθει απο πιο πριν....
Και μην ξεχναμε πως το PC δεν παιζει μονο games αλλα κανει 1002 αλλα πραγματα... Browsing με browsers της προκοπης, βλεπεις, μεταφερεις μετατρεπεις και αντιγραφεις ταινιες τραγουδια εικονες κτλ. Και γενικα κανεις γρηγοροτερα οποιαδηποτε δουλεια απο την κονσολα λογω της επεξεργαστικης δυναμης αλλα και του multitasking που ειναι ανυπαρκτο στις κονσολες.
Νομιζω καλυψα ολους τους τομεις...