Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
26 Mar 2013 22:08 #122095 by Μιχάλης Κοδήμας
Εγώ παίζω σε Xbox 360

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jun 2013 15:44 #125078 by Γεώργιος Μανταφούνης
PC δαγκωτό!

More
15 Jul 2013 20:50 #128366 by Than0sGamer
Replied by Than0sGamer on topic PC VS Κονσόλες
Σε θεμα gaming ψηφιζω κονσολα αλλα σε ολα τα αλλα PC αλλα μου αρεσουν και α δυο

More
31 Jul 2013 23:34 #129699 by Bobby
Replied by Bobby on topic PC VS Κονσόλες
Εμενα μ´αρεσουν και τα δυο για διαφορετικους λογους αλλα επειδη τα ποιο πολλα games τα παιζω σε κονσολα ψηφισα κονσολα

More
01 Aug 2013 00:17 #129704 by Tolis Tepenis
Σαφώς και τα PC είναι μακράν καλύτερα από τις κονσόλες.Στο PC μπορείς να παίξεις τα πάντα (απο MMORPG έως Racing ). Πώς θα παίξω σωστό Starcraft σε κονσόλα??

More
01 Aug 2013 00:32 #129711 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic PC VS Κονσόλες
Αφού μπορώ να κοτσάρω το μοχλό του Xbox 360 στο πισί, τι ανάγκη έχω; Άμα μπορούσα μόνο να τον κουβαλήσω και μαζί μου (χμ που μάλλον μπορώ αν είναι λάπτοπ) δε θα υπήρχε καν ανάγκη για κονσόλα. Α και μερικά exclusive.
Πάντως ότι βγαίνει multiplatform το παίρνω πάντα μόνο για πισι.

More
01 Aug 2013 00:57 #129720 by Δημήτρης Κάτσης
PC χωρίς δεύτερη σκέψη! Καλύτερες τιμές παιχνιδιών, δυνατότητα να παίξεις και με πληκτρολόγιο και με ποντίκι όλα τα παιχνίδια (αναλόγως με το τι σε βολεύει) και πολλά online games για όλα τα γούστα!

More
01 Aug 2013 01:39 #129740 by Γιωργος
Πιστευω οτι τοσο τα pc οσο και οι κονσολες εχουν ισαξια προτερηματα και μειονεκτηματα.Για παραδειγμα τα pc ναι μεν μπορεις να αναβαθμιζεις αλλα παντα θα παιζεις με τον ιδιο τροπο(keyboard kai mouse).Οι κονσολες απο την αλλη,παντα θα εχουν να παρουσιασουν νεους τροπους να παιζεις αλλα παραμενουν στασιμες απο αποψη αναβαθμισης.Τελος απο αποψη παιχνιδιων το καθε ενα εχει τα δικα του(πχ ναι,mmorpg εκτος του dc universe online δν θα μπορεις να παιξεις σε κονσολα,αλλα απο την αλλη,παιχνιδαρες οπως το red dead redemption,last of us,uncharted,halo,forza,god of war,jak and daxter δν βγαινουν τουλαχιστον με νομιμο τροπο).Τελος απο αποψη χρηματων,ειτε εχεις το ενα η το αλλο θα δωσεις στο τελος τα ιδια χρηματα για να αποκτησεις ενα νομιμο παντα library.Αυτο που θελω να καταληξω,παρα την πιθανη μπουρδολογια μου,θεωρω και τα δυο το ιδιο πραγμα

What if a child dreamed of becoming something other than what society had intended? What if a child aspired to something greater?

More
01 Aug 2013 03:42 #129749 by Γιώργος Λόλας
Και τα PC και οι κονσόλες έχουν τα δυνατά τους σημεία. Προτιμώ τα PC όμως λόγω των MMORPG και των Racing Simulators. Ναι, μπορείς να παίξεις Forza και Gran Turismo στις κονσόλες, αλλά μόνο στα PC θα βρεις iRacing, Rfactor κλπ.

More
06 Sep 2013 23:39 #131780 by Γεώργιος Μανταφούνης
Οι ψήφοι δείχνουν από μόνοι τους την αλήθεια. PC με τα ντούνια!