panosmek2 wrote: Το λαπτοπ θα το εχω συνεχεια σπιτι, συνδεδεμενο με τηλεοραση κτλπ. Αυτο που εννοουσα με το εξω ειναι οτι πχ αμα χρειαστει να παω διακοπες θα πρεπει να παρω και το λαπτοπ και το ps4 ενω αν εχω μονο λαπτοπ παιρνω μονο αυτο κατευθειαν και εχω και το fifa που θελω να παιζω. Το ps4 θα το επαιρνα με χιλια αν επαιζα διαφορα games αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο καθως δεν θελω να αφιερνωνω πολυ χρονο στο gaming καθως το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παιζω fifa 2-3 ωριτσες τις μερες που εχω ελευθερο χρονο και με την παρεα οταν μαζευομαστε. Δεν θελω κατι παραπανω ουτε να παιζω διαφορα games (το πολυ κανα αλλο καλο game που θα μ'αρεσει) για αυτο και νομιζω το λαπτοπ ειναι καλυτερη λυση.
Για να παίζεις games όπως το fifa,μπορείς να αγοράσεις laptop πολύ πιο φτηνό απο 1100 €.Δεν είναι ανάγκη να έχεις 16 G.B Ram για να παίξεις fifa.
Οσο για τις διακοπές παίρνεις ένα φτηνό laptop και παίζεις και fifa.Σε τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζεται να έχεις απαιτητικό μηχάνημα.
Τώρα για το τι θα κουβαλάς,δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα. Ετσι και αλλιώς ένα ps4 δεν σου προσθέτει μεγάλο βάρος αλλά εξαρτάται που θες να πας διακοπές.
Δηλαδή αν θες να πας μονοήμερη με τους φίλους σου σε παραλία είναι διαφορετικά απο το να πας πέντε μέρες και θα κουβαλάς πράγματα όπως και να έχει.
By the way ο ιδανικός τρόπος να ξοδέψεις 1100 € για ικανοποιητικό gaming είναι ps4 και laptop απλά για τις εργασίες σου.
Αλλιώς πάρε ένα Laptop στα 500 € και παίζεις fifa άνετα.