Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
23 Nov 2016 11:36 #189650 by Καλλινίκη
Για το gaming laptop θέλει να δαπανήσεις πολλά λεφτά για να παίζεις και εκτός σπιτιού τα παιχνίδια που θέλεις. Με τα ίδια λεφτά και λιγότερα θα έπαιρνες ένα σταθερό pc για να παίζεις games για πολλά χρόνια. Και μιλάω εκ πείρας.
Αφού εσύ το laptop το θέλεις για πολύ απλή χρήση πάρα ένα φθηνό για να κάνεις την δουλειά σου και PS4 για να παίζεις τα παιχνίδια που θέλεις θα σου βγει πιο οικονομικά.
Και αν είσαι εκτός σπιτιού και θέλεις να περάσει η ώρα κατέβασε κάνα παιχνίδι από το Windows Store αλλά πρέπει να αγοράσεις laptop με Windows 10. Έχει απλά παιχνίδια και μοιάζουν με του playstore που είναι στα android.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Nov 2016 13:27 #189653 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Κι εγώ προτείνω με διαφορά laptop και PS4. Για τους λόγους με κάλυψαν οι προαναφερθέντες.

More
23 Nov 2016 16:29 #189656 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν επειδή και εγώ τα είχα σκασει τα λεφτά πριν 2.5 χρόνια για λάπτοπ με παρεμφερή χαρακτηριστικά (860m, 16 gb Ram,), παίρνεις λάπτοπ και κονσόλα. Καταρχάς το λάπτοπ που θες το βρίσκεις με 1100-1300 euro. Αν αντί για τόσο ακριβό λάπτοπ πάρεις ένα με 800 ευρώ, τα παιχνίδια που ανέφερες τύπου FIFA, θα τα φορτώνεις κανονικότατα. Και σου μένουν και 300 να πάρεις ένα PS4 (ή Xbox που είναι και πιο φθηνό νομίζω), και χαίρεσαι τα games στην 32αρα σου και αράζεις φίλε.
Και γενικά το gaming στο λάπτοπ είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Πέρα από τις περιορισμένες δυνατότητες της κάρτας γραφικών (αν περιμένεις να τα παίζεις όλα ultra, 1080 60p, ξανα σκέψου το), πέρα από την υπερθέρμανση καμιά φορά με τα ανεμιστηράκια στο φουλ, θα έχεις και προβλήματα που δε θα σου αναγνωρίζουν τα games την κάρτα γραφικών και θα τρέχουν με την Intel, και γενικά φίλε, επειδή είδα είναι και 15,6 ίντσες, τι game θα χαρείς σε 15 ίντσες πέρα από Manager, LoL και ναρκαλιευτή; Και για να σε προλάβω που θα πεις θα το συνδέσεις με HDMI στην τηλεόραση, φίλε αν δεν είναι καθαρό μόνιτορ, το ένα τρίτο των παιχνιδιών θα στο πετάει 1080i, ειδικά αυτά της Ubisoft (κακά ports), κάποια της Blizzard και πάει λέγοντας. Ετοιμάσου να παλεύεις με τα .ini αρχεία ώρες.
TL:DR το λάπτοπ δεν κάνει για games.

PC user forever !!!

More
23 Nov 2016 19:43 #189658 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ λέω να κοιτάξει τώρα με τις προσφορές Black Friday μήπως βρει καμιά ευκαιρία. Προσωπικά ελπίζω να έχει καμιά καλή προσφορά με PS4 Pro.Θα έλεγα και για Scorpio, αλλά αργεί :P Αν ξέρει κανείς, ας στείλει και σε ΡΜ.

More
23 Nov 2016 22:20 #189664 by Panosmek Madridista
Το λαπτοπ θα το εχω συνεχεια σπιτι, συνδεδεμενο με τηλεοραση κτλπ. Αυτο που εννοουσα με το εξω ειναι οτι πχ αμα χρειαστει να παω διακοπες θα πρεπει να παρω και το λαπτοπ και το ps4 ενω αν εχω μονο λαπτοπ παιρνω μονο αυτο κατευθειαν και εχω και το fifa που θελω να παιζω. Το ps4 θα το επαιρνα με χιλια αν επαιζα διαφορα games αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο καθως δεν θελω να αφιερνωνω πολυ χρονο στο gaming καθως το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παιζω fifa 2-3 ωριτσες τις μερες που εχω ελευθερο χρονο και με την παρεα οταν μαζευομαστε. Δεν θελω κατι παραπανω ουτε να παιζω διαφορα games (το πολυ κανα αλλο καλο game που θα μ'αρεσει) για αυτο και νομιζω το λαπτοπ ειναι καλυτερη λυση.

More
24 Nov 2016 00:25 - 24 Nov 2016 00:38 #189672 by Panosmek Madridista
www.e-lenovo.gr/index.php?route=product/product&path=197_151_166&product_id=488
Βρηκα αυτο εδω σε ευκαιρια λογω black friday. Μπορει να μου πεις κανεις αν αξιζει; Λετε να το τσιμπησω;

* Βρηκα και ατο εδω: www.mediamarkt.gr/el/search.html?query=laptop-tablet-computi...%3D25&searchProfile=onlineshop
Last edit: 24 Nov 2016 00:38 by Panosmek Madridista.

More
24 Nov 2016 00:33 #189673 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PC VS Κονσόλες

panosmek2 wrote: Το λαπτοπ θα το εχω συνεχεια σπιτι, συνδεδεμενο με τηλεοραση κτλπ. Αυτο που εννοουσα με το εξω ειναι οτι πχ αμα χρειαστει να παω διακοπες θα πρεπει να παρω και το λαπτοπ και το ps4 ενω αν εχω μονο λαπτοπ παιρνω μονο αυτο κατευθειαν και εχω και το fifa που θελω να παιζω. Το ps4 θα το επαιρνα με χιλια αν επαιζα διαφορα games αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο καθως δεν θελω να αφιερνωνω πολυ χρονο στο gaming καθως το μονο που με ενδιαφερει ειναι να παιζω fifa 2-3 ωριτσες τις μερες που εχω ελευθερο χρονο και με την παρεα οταν μαζευομαστε. Δεν θελω κατι παραπανω ουτε να παιζω διαφορα games (το πολυ κανα αλλο καλο game που θα μ'αρεσει) για αυτο και νομιζω το λαπτοπ ειναι καλυτερη λυση.

Για να παίζεις games όπως το fifa,μπορείς να αγοράσεις laptop πολύ πιο φτηνό απο 1100 €.Δεν είναι ανάγκη να έχεις 16 G.B Ram για να παίξεις fifa.

Οσο για τις διακοπές παίρνεις ένα φτηνό laptop και παίζεις και fifa.Σε τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζεται να έχεις απαιτητικό μηχάνημα.

Τώρα για το τι θα κουβαλάς,δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα. Ετσι και αλλιώς ένα ps4 δεν σου προσθέτει μεγάλο βάρος αλλά εξαρτάται που θες να πας διακοπές.

Δηλαδή αν θες να πας μονοήμερη με τους φίλους σου σε παραλία είναι διαφορετικά απο το να πας πέντε μέρες και θα κουβαλάς πράγματα όπως και να έχει.

By the way ο ιδανικός τρόπος να ξοδέψεις 1100 € για ικανοποιητικό gaming είναι ps4 και laptop απλά για τις εργασίες σου.

Αλλιώς πάρε ένα Laptop στα 500 € και παίζεις fifa άνετα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Jul 2018 11:59 #215876 by Gianna
Replied by Gianna on topic PC VS Κονσόλες
εγώ προσωπικά ψηφίζω pc, αν και μερικά παιχνίδια είναι πιο εύκολο να τα παίξεις σε κονσόλα στο pc έχεις την ελευθερία να παίζεις το παιχνιδάκι σου να κάνεις alt tab να βάζεις τη μουσικούλα σου, να μπεις λίγο facebook, να ψάξεις τίποτα στο google, γενικά δεν μένεις κολλημένος με το παιχνίδι χαχα
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
25 Jul 2018 23:19 #215901 by Δημητρης Τοπαλης
Εγώ ψηφίζω κονσόλα

More
26 Jul 2018 13:08 #215914 by Grigoris
Κι εγω γιατι με πολυ λιγοτερα λεφτα παιζεις παιχνιδαρες.