fits79 wrote: Λες στον sephi οτι φασκει και αντιφασκει ενω κανεις κι εσυ το ιδιο ακριβως.
Για πες μου λοιπον σε παρακαλω πολυ για να τρεξει ενα pc-game "8K ultra-high-definition στα 60 frames per second σε fast-paced space combat simulator (Star Citizen)" ποσο κοστιζει αυτο το pc?
Δεν νομιζω να κοστιζει ουτε μια στο εκατομμύριο 300 ευρω. Ετσι δεν ειναι?
Είδες πουθενά να γράφω ότι θα κοστίσει 300 ευρώ;
Είναι παράλογο να γνωρίζεις ότι το Ps4 έχει περιορισμένη GPU. Και συνάμα να να θέτεις το ερώτημα αν μπορεί ένας υπολογιστής να ξεπεράσει τα γραφικά του Driverclub. Εδώ ακριβώς είναι η αντίφαση. Μαθε να διαβάζεις προσεκτικά πριν σχολιάσεις ..
Υ.Γ. Εγώ είμαι ο Sephi ...
Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι. Όταν θα σκάσεις λεφτά για μια παιχνιδομηχανή, θα πάρεις ακριβώς αυτό που πληρώνεις. Ένα μηχάνημα για να παίζεις παιχνίδια. Όταν θα σκάσεις λεφτά για να αγοράσεις έναν υπολογιστή, ακόμα και αν ο κύριος σκοπός σου είναι να παίζεις παιχνίδια, πέρνεις ένα πολυεργαλείο.
Το να τα βάλω σε σύγκριση το θεωρώ χαζό και ανούσιο ..
Είναι σαν να συγκρίνω ένα ανοιχτήρι με ένα ελβετικό σουγιά.
Ναι οκ το ανοιχτήρι κοστίζει λιγότερο. Αλλά το μόνο που κάνει είναι να ανοίγει μπουκάλια ..
Αν μόνο αυτό θέλεις, fine by me!
Το πόσα λεφτά θα δώσει ο καθένας είναι υποκειμενικό.
Αυτό όμως δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι ένας υπολογιστής θα έχει πάντα μεγαλύτερες δυνατότητες απο μια παιχνιδομηχανή. Και αυτό είναι αντικειμενικό.
Ώς gamer θέλω να μπορώ να παίζω τα καλύτερα παιχνίδια και απο τα δύο format.
Αγοράσα υπολογιστή και κονσόλα και είμαι ευχαριστημένος και απο τα δύο.