Ναι αλλα θα ηθελα να μου πείτε τον λογο για να μην το αγοράσω.
Καταρχην το AlienWare Alpha εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την διαφορα εχει Windows και οχι SteamOS
Intel® Core™ i3-4170T Processor Dual-Core (3MB Cache, up to 3.2 GHz)
4GB Ram
NVIDIA® GeForce® GTX GPU 2GB GDDR5
Λεει ότι η καρτα γραφικων είναι καλυτερη από την NVidia GeForce GTX 860M GPU8
Στα εστειλα εδώ τα χαρακτηριστικα. Ποσα χρονια πιστευετε ότι θα κρατησει εστω και στα low γραφικα? Χωρις αναβαθμιση
Myrmidon wrote:
efane wrote: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC
Δεν τα έχεις υπολογίσει καθόλου καλά. Στην τελική δίνεις περισσότερα χρήματα. Όλα τα παιχνίδια είναι ποιο φτηνά στην έκδοση για PC και αν δεν παίζεις το έχεις και για τις υπόλοιπες δουλείες σου. Γιατί μην μου πεις ότι βλέπεις email και σερφάρεις με την κονσόλα θα είσε μαζόχας. Άσε που οι περισσότερες προσφορές σε παιχνίδια (βλ STEAM GOG Desura κλπ) είναι στις PC εκδόσεις.
Εισαι εμπειρος με το PC? Γιατι εμεις που ειχαμε pc gaming αλλιως τα ξερουμε. Περαν του οτι σε καποια χρονια θα θελουν ολα αλλαγμα μαζι με την μητρικη. Ασε τα ξερω.
Καταρχην, εχεις βρει pc με 300-400 ευρω που να κρατησει 8 χρονια? Χωρις καμια αναβαθμιση?
Λες οτι κανει κι αλλα πραγματα το PC. Ναι αλλα εγω εχω το λαπτοπ μου για τα αλλα πραγματα που λες και δεν χρειαζεται να το αντικαταστησω γιατι τρεχει μια χαρα. Θα παρω κι αλλο PC που ειναι για παιχνιδια και για αλλα πραγματα με παραπανω ευρω, να το κανω τι? Το PC ειναι λογικο να ειναι πιο ακριβο γιατι ειναι πολυμηχανηνα, δεν ειναι παιχνιδομηχανη. Γιατι να πληρωσει καποιος PC οταν εχει ηδη ενα?
Και τελος αλλο να πληρωνεις 300 ευρω και να πληρωνεις τα παιχνιδια λιγα λιγα και αλλο να πληρωνεις φθηνα τα παιχνιδια αλλα 600 ευρω μονο το PC και ολα κατευθειαν. Δεν ειναι ευκολο να δωσεις 600 ευρω κατευεθειαν.