Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
29 Dec 2015 01:00 #174291 by Μπάμπης Χαραλάμπους
PS4 ή Xbox One

Αγοράζεις και μια συνδρομη και σου δίνουν καθε μηνα απο ενα game.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2015 01:12 #174293 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PC VS Κονσόλες
Μην ξεχνάμε κ οτι οι devs δεν δίνουν κ πολύ σημασία στο PC με αποτέλεσμα το port να είναι κακό.Εγω έφαγα μεγάλη ξενερα με το black ops 3 .Προτιμώ να εχω λίγο κατωτερα γραφικά αλλά το κεφάλι μου ήσυχο παρα να περιμένω πότε θα βγει patch να φτιαχτεί το παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
29 Dec 2015 01:40 - 29 May 2016 19:40 #174298 by wavee
Replied by wavee on topic PC VS Κονσόλες
Ναι αλλα θα ηθελα να μου πείτε τον λογο για να μην το αγοράσω.

Καταρχην το AlienWare Alpha εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την διαφορα εχει Windows και οχι SteamOS

Intel® Core™ i3-4170T Processor Dual-Core (3MB Cache, up to 3.2 GHz)
4GB Ram
NVIDIA® GeForce® GTX GPU 2GB GDDR5
Λεει ότι η καρτα γραφικων είναι καλυτερη από την NVidia GeForce GTX 860M GPU8

Στα εστειλα εδώ τα χαρακτηριστικα. Ποσα χρονια πιστευετε ότι θα κρατησει εστω και στα low γραφικα? Χωρις αναβαθμιση

Myrmidon wrote:

efane wrote: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC

Δεν τα έχεις υπολογίσει καθόλου καλά. Στην τελική δίνεις περισσότερα χρήματα. Όλα τα παιχνίδια είναι ποιο φτηνά στην έκδοση για PC και αν δεν παίζεις το έχεις και για τις υπόλοιπες δουλείες σου. Γιατί μην μου πεις ότι βλέπεις email και σερφάρεις με την κονσόλα θα είσε μαζόχας. Άσε που οι περισσότερες προσφορές σε παιχνίδια (βλ STEAM GOG Desura κλπ) είναι στις PC εκδόσεις.

Εισαι εμπειρος με το PC? Γιατι εμεις που ειχαμε pc gaming αλλιως τα ξερουμε. Περαν του οτι σε καποια χρονια θα θελουν ολα αλλαγμα μαζι με την μητρικη. Ασε τα ξερω.

Καταρχην, εχεις βρει pc με 300-400 ευρω που να κρατησει 8 χρονια? Χωρις καμια αναβαθμιση?

Λες οτι κανει κι αλλα πραγματα το PC. Ναι αλλα εγω εχω το λαπτοπ μου για τα αλλα πραγματα που λες και δεν χρειαζεται να το αντικαταστησω γιατι τρεχει μια χαρα. Θα παρω κι αλλο PC που ειναι για παιχνιδια και για αλλα πραγματα με παραπανω ευρω, να το κανω τι? Το PC ειναι λογικο να ειναι πιο ακριβο γιατι ειναι πολυμηχανηνα, δεν ειναι παιχνιδομηχανη. Γιατι να πληρωσει καποιος PC οταν εχει ηδη ενα?

Και τελος αλλο να πληρωνεις 300 ευρω και να πληρωνεις τα παιχνιδια λιγα λιγα και αλλο να πληρωνεις φθηνα τα παιχνιδια αλλα 600 ευρω μονο το PC και ολα κατευθειαν. Δεν ειναι ευκολο να δωσεις 600 ευρω κατευεθειαν.
Last edit: 29 May 2016 19:40 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Dec 2015 03:01 #174303 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Ναι γιατι τα 400 ευρώ είναι λίγα και αργότερα τα 60-70αρια... Αυτό το παραμύθι για το ποιος είναι πιο κάλος δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα το ξαναπώ και οι PCακιδες και οι Consolακιδες είναι στην ίδια μοίρα ,όταν μιλάμε για κάποιον που παίζει 2-3 παιχνίδια τον μήνα και δεν αρκείτε σε 2-3 παιχνίδια το χρόνο(που σε αυτή την περίπτωση μπορεί με μια κονσολα να είναι καλύτερη λύση,βάζεις και μια συνδρομή και μπορεί να σου δώσουν κανένα παιχνίδι που μπορεί να σου αρέσει). Όταν παίρνεις pc θα το πληρώσεις πιο πολλά και θα έχεις μετά τα παιχνίδια πιο οικονομικά ,όταν θα πάρεις την κονσολα είναι το αντίθετο .

More
29 Dec 2015 05:01 #174304 by Δημήτρης Κάτσης
Όταν θες να είσαι gamer επιβάλλεται και καλό pc και κονσόλα. Ωστόσο το χρήμα δεν ρέει άφθονο (ειδικά τώρα) οπότε δικαίως συντηρείτε αυτή κόντρα και δικαίως θα συνεχιστεί. Όμως όσοι είναι καταφατικοί χωρίς να έχουν δοκιμάσει και τις 2 πλευρές και συγκρίνουν οπαδικά κυρίως κακό στον εαυτό τους κάνουν. Ξέρεις εσύ κονσολάκια τι ωραίες τιμές μπορείς να πετύχεις ακόμα και σε καινούργια games online μέσω steam και ειδικά σε περιόδο εκπτώσεων όπου οι τιμές είναι καλύτερες και από μεταχειρισμένα σε νέες κονσόλες, πως δεν χρειάζεται να νοιάζεσαι για το πως σε βολεύει το game καθώς μπορείς να παίξεις και με χειριστήριο και με πληκτρολόγιο\ποντίκι, πως δεν περιμένεις sony και microsoft backwards compality και να μπορείς να παίξεις games ακόμα και dos? Εσύ pcακια που δεν έχεις αγγίξει ποτέ κονσόλα ξέρεις πόσο ωραία είναι να ξέρεις πως το παιχνίδι σου είναι 100% συμβατό με το συστημά σου χωρίς να έχει ανωμαλίες με τον επεξεργαστή η την κάρτα γραφικών που έχεις και χωρίς να φοβάσαι κακό optimazion και να περιμένεις day one patch για να σωθεί η κατάσταση, πως με 300-400€ έχεις σύστημα 7ετίας και πως με τέτοια πόσα σε pc το καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις είναι ελαφρύ game και καθόλου λαγκάρισμα στο ίντερνετ, την ευκολία που μπορείς να ξεφορτωθείς τα παιχνίδια που δεν θα ξαναασχοληθείς η τα παιχνίδια που δεν θέλεις ως μεταχειρισμένα? Όταν κάποιος δεν έχει βρεθεί έστω προσωρινά σε κάποιο στρατόπεδο και δεν έχει δει και τις 2 όψεις του νομίσματος τότε δύσκολα μπορεί να εκτιμήσει\καταλάβει τα πλεονεκτήματα του ενός. Εγώ ως pc gamer είμαι απογοητευμένος από τα κακά port που όλο ένα και αυξάνονται στο pc, από την κατακόρυφη αύξηση των απαιτήσεων όπου το αποτέλεσμα δεν διαφέρει και πολύ από όσα ζητούσαν παλάιότερα και ως κονσολάκιας που δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να κάνει την διαφορά από αποκλειστικότητες και γενικότερα στην νέα γένια (τα περισσότερα είναι remasted και ξαναπαιγμένες συνταγές) και φυσικά από τις πολύ αυθαίρετες και άκρως μίκρες εγγυήσεις του ενός έτους για ένα μηχάνημα που σου κοστίζει 3 με 4 εκατοστάρικα... Εγώ ως gamer είμαι ελαφρώς υπερ των pc όμως αν τα αρνητικά που είπα συνεχίζουν να εδραιώνονται τότε ίσως και μετά από πολλά χρόνια αλλάξω στρατόπεδο...
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
29 Dec 2015 20:01 - 29 Dec 2015 20:01 #174326 by Κατερίνα Μαρίνου
Πολυ σωστα τα αναφερει ο Δημητρης παραπανω. Να προσθεσω κατι που θελω ομως. Μπορει στον pc να βγαινουν πολυ περισσοτερα παιχνιδια σε σχεση με τις κονσολες αλλα η πλειοψηφια αυτων ειναι για πεταμα τελειως. Ενω αντιθετα στις κονσολες παρατηρω μια ποιοτητα διαφορετικη και οχι τοσο προχειροφτιαγμενα οσο τα αντιστοιχα του pc μας. Καλυτερα δηλαδη να παιρνω 5 παιχνιδια τον χρονο σε ποιοτητα Tomb Raider, Redident Evil, Final Fantasy παρα καμμια 30αρια απο τα οποια τα 27 ειναι για μια ωριτσα μονο και μετα στα σκουπιδια. Συν το οτι το ωραιο μας pc κοστιζει ενα χιλιαρικο συν τα games που μπορει να κανουν απο 5 εως 50 ευρω. Με ενα χιλιαρικο αγοραζεις ενα ωραιοτατο ps4 η xbox1 συν μερικες δεκαδες ΑΑΑ games για να σου κρατησουν συντροφια 2-3 χρονια αναλογα το ποσο χρονο τους αφιερωνεις. ;)
Last edit: 29 Dec 2015 20:01 by Κατερίνα Μαρίνου.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Grigoris

More
29 Dec 2015 23:42 #174355 by Grigoris

wavee wrote: Ναι αλλα θα ηθελα να μου πεις τον λογο

Καταρχην το AlienWare Alpha εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την διαφορα εχει Windows και οχι SteamOS

4Gb ram
Στα εστειλα εδώ τα χαρακτηριτικα
Ποσα χρονια πιστευςι ότι θα κρατησει εστω και στα low γραφικα?
Χωρις αναβαθμιση

Πες μου εναν οχι πολλους αλλα ενα λογο για τον οποιο να προτημησεις ενα gaming-pc αν ειναι να παιζεις τα παιχνιδια στο low και οχι μια κονσολα που θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια στο medium αν ηταν σε pc και πολυ περισσοτερα χρονια και φτηνοτερα απο ενα gaming-pc.

More
29 Dec 2015 23:46 #174357 by Grigoris

BigBoss wrote: PS4 ή Xbox One

Αγοράζεις και μια συνδρομη και σου δίνουν καθε μηνα απο ενα game.

Xbox one 2 παιχνιδια καθε μηνα
Ps4 3 παιχνιδια καθε μηνα και το ενα απο αυτα απο επιλογη του κοινου απο ψηφοφορια αναμεσα σε 3.

More
29 Dec 2015 23:51 #174360 by Σταύρος Δήμου
Εγώ προτιμώ τον υπολογιστή, λόγο άνεσης και συνήθειας κυρίως.

Ούτως ή άλλως, και gamer να μην ήμουν, θα τον χρησιμοποιούσα για άλλα πράγματα. Από κει και πέρα απλά βολεύει άμα μου τη δώσει να παίξω κάτι απλά να κάνω κλικ με το ποντίκι και από κει που έκανα κάτι άλλο να παίξω. Αντί να σηκώνομαι, να αλλάζω θέση, να πατάω κουμπιά... Και μπορώ και με ευκολία πχ πατώντας alt-tab να κάνω και άλλα πράγματα ενώ παίζω. Πχ να βρω στο ίντερνετ κονσόλες εντολών ή cheats, ή κάποιο lets play για να περάσω ένα σημείο που έχω κολλήσει και δε μπορώ να περάσω, κτλπ...

Δεύτερο είναι το ότι μπορώ να παίζω και παλαιότερα παιχνίδια στο ίδιο μηχάνημα... Χωρίς να τα αγοράζω ξανά. Στον ίδιο υπολογιστή που παίζω WITCHER 3, παίζω και DUKE NUKEM 3D, και ABE'S ODDYSSEY. Παιχνίδια που έχουν κλείσει 20ετία. Συν του ότι με emulators και χειριστήριο μπορώ να παίξω και ένα σωρό παιχνίδια παλιών κονσολών...

Τρίτο είναι το έξτρα περιεχόμενο και η κοινότητα. Mods, patches κοινότητας, και πολύ σημαντικό το ότι τα καλά multiplayer στο pc δεν πεθαίνουν ποτέ. Ακόμα βρίσκω servers του Enemy Territory, το οποίο βγήκε το 2003.

Τέταρτο είναι τα γραφικά και το frame rate, τα οποία ενίοτε είναι κάπως έως πολύ καλύτερα απ των κονσολών.

Πέμπτο είναι οι τιμές των παιχνιδιών. Τα παιχνίδια στον υπολογιστή, τουλάχιστον μετά από λίγο καιρό είναι φθηνότερα. Θυμάμαι pc gamer έγινα το 2009. Παλιότερα ήμουν console gamer. Και μου έχει μείνει να θυμάμαι τιμές στα ράφια από τη πρώτη φορά που πήγα να αγοράσω παιχνίδι για pc, που ήταν σε κατάστημα. Το Fallout 3: GOTY είχε 75 στο xbox360, 60 στο ps3, και 30 στο pc! Τι να λέμε τώρα...

Και έκτο είναι ένα άλλο θέμα. Δεν έχω hdtv / ψηφιακή. Τηλεόραση την έχω κόψει εδώ και 6 χρόνια περίπου, και ακόμα και αν έπαιρνα κονσόλα, δεν θα είχα που να τη συνδέσω. Και θα έπρεπε να έσκαγα άλλα 2 κατοστάρικα για νέα τηλεόραση. Συν του ότι επειδή έχω μετακομίσει σε μικρότερο διαμέρισμα πλέον δεν έχω και χώρο για να βάλω νέα τηλεόραση με το έπιπλό της...

More
29 Dec 2015 23:58 #174364 by wavee

fits79 wrote:

wavee wrote: Ναι αλλα θα ηθελα να μου πεις τον λογο

4Gb ram
Στα εστειλα εδώ τα χαρακτηριτικα
Ποσα χρονια πιστευςι ότι θα κρατησει εστω και στα low γραφικα?
Χωρις αναβαθμιση

Πες μου εναν οχι πολλους αλλα ενα λογο για τον οποιο να προτημησεις ενα gaming-pc αν ειναι να παιζεις τα παιχνιδια στο low και οχι μια κονσολα που θα μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια στο medium αν ηταν σε pc και πολυ περισσοτερα χρονια και φτηνοτερα απο ενα gaming-pc.

Για να παιζω παλια παιχνιδια. Αλλα αν ειναι να παιζω στα low αστο. Εγω νομιζ οτι αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι καλα