- Thank you received: 33
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Προφανώς και πρέπει να υπάρχουν και δύο και τρείς και δεκατρείς τύποι ανθρώπων. Αυτό έλειπε να είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν θα έχει και ομορφιά έτσι. Το θέμα είναι ο καθένας να γνωρίζει τον ρόλο του και όχι να προσπαθεί να γίνει κάτι το οποιό δεν είναι (αναφέρομαι πάντα για το θέμα κονσόλας και pc)Pankar94 wrote: Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων.Οι κονσολακιδες και οι πισακιδες.
Αναφέρομαι και σε εσένα. Δεν κάνω καμία σύγκριση δίοτι δεν υφίσταται σύγκριση του pc με μια κονσόλα, ειναι φυσικά αδύνατον απλά έχεις βαλθεί να βγάλεις τις μονομερές κονσόλες κάτι παραπάνω απο αυτό που είναι, μπροστά στο πολυμηχάνημα που λέγεται pc.fits79 wrote: Μιας και αναφερεσαι σε εμενα να σου απαντησω οτι εχω αναφερει τις αποψεις μου σε προηγουμενα ποστ.
Η συγκριση pc vs console εξ' αρχης εχω πει παμπολες φορες οτι δεν υφιστατε γιατι συγκρινεις δυο παντελως ανομοια πραγματα και σε τιμη και σε δυνατοτητες ειναι σαν να συγκρινεις πεπονια με καρπουζια.
Δεν μπορείς να μου λες σύγκρινε μου ένα pc των 400Ε με μια κονσόλα των 400Ε γιατί δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αλλίως φτιάχνουν το πολυμηχάνημα pc και αλλιως μια κονσόλα αναπαραγωγής παιχνιδίων με λιγότερο κόστος που απλά κάνει ένα πράγμα.fits79 wrote: και για να το παω στο θεωρητικο επιπεδο του τοπικ συγκρινε μου ενα gaming-pc των 400 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω και ελα πες μου μετα ποιο απο τα δυο θα δειχνει καλυτερα τα παιχνιδια και ποια απο τα δυο θα παιζει τα παιχνιδια για τουλαχιστον 7 χρονια χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα.
Οσο αφορα τα παιχνιδια που λες οσο τα αγοραζει ενας κονσολακιας τοσο τα αγοραζει και ενας pcakias εννοειτε δεν μιλαω για αντιγραφες αλλα για αυθεντικα ετσι.
Και δεν μιλαω για παιχνιδια day one αλλα για μερικους μηνες μετα.
Ποιά έξτρα συνδρομή θές για να παίξεις multi στο pc? Εκτός αν αναφέρεσαι τα λάθη στο marketing που κάνουν κάποιες εταιρείες και στην αρχή τα βάζουν με κόστος και μετά free. Δεν πολυπαίζω online όποτε δεν γνωρίζω και πολλά επί του θέματος.fits79 wrote: Οσο για τη συνδρομη που λετε οτι εχουν οι κονσολες για να παιξεις multiplayer(Γιατι στην ουσια μονο γι' αυτο χρειαζεται η συνδρομη, αφου αν θες να παιξεις single δεν χρειαζεται να πληρωσεις καμια συνδρομη σε καμια κονσολα) και μερικα pc games θελουν εξτρα συνδρομη για να μπορεις να τα παιξεις multiplayer(Εχω αδικο?).
Θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που γράφω. Δεν είπα πουθενά ότι έπαιζα ultra high τα games μου, αυτό που ανέφερα ήταν για το κόλημα να κάνει κάποιος αναβάθμιση αν θέλει να τα έχει όλα ultra high. Είμαι πολύ ευχαριστιμένος στα νορμάλ και στα high γραφικά μου, δεν έχω καμία ανάγκη να βγάλω απο την μύγα ξύγκη. Εσείς οι κονσολάκιδες έχετε την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης με τα γραφικά(γιατί άραγε?), ασχέτως ότι σας πουλάνε την καραμέλα next gen ενώ δεν είναι.fits79 wrote: Τωρα αυτο που λες οτι ειχες φτιαξει gaming-pc πριν μια εφταετια και σου επαιζε ολα τα παιχνιδια στο ultra high settings χωρις κανενα προβλημα να μου επιτρεψεις να μην το πιστευω αυτο που λες γιατι πολυ απλα δεν υφιστατε καν.
Π.χ. μπορουσες να παιξεις ακομα και παιχνιδια σαν τα crysis 1(Παρολο που ειναι αρχαιο παιχνιδι ειναι απο τα ποιο βαρια ακομα και σημερα), battlefield 4, metro 2033 κ.τ.λ.) δεν νομιζω μπορει να τα επαιζες αλλα σε medium settings ή στη καλυτερη σε high settings.
Ότι πληρώνεις πέρνεις. Έτσι πάει και μάθε ότι δεν παίζετε σε next gen γραφικά. Ήμαρτον.fits79 wrote: Οπως ειπα και σε προηγουμενα ποστ μου παντα μα παντα τα παιχνιδια στα pc θα ειναι πολυ ανωτερα αλλα τι κοστολογιο χρειαζεσαι για να βγαλεις αυτο το αποτελεσμα ετσι????
Όπως σου ξαναείπα πριν, διάβαζε προσεκτικότερα αυτά που γράφω και μην βάζεις κουβέντες τις οποίες δεν έχω πεί. Όταν απο την αρχή έχεις φτιάξει ένα τουμπανάκι κοιτάς μελλοντικά και όχι το παρόν. Άρα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνεις στο μέλλον πιό οικονομικό upgrade(βέβαια αυτό εξαρτάται πάντα τι κόλημα έχει ο καθένας με τα γραφικά).fits79 wrote: Λοιπον το οτι εσυ πιστευεις οτι θα παρεις εναν gaming-pc πριν 7 χρονια και θα μπορει να παιζει ακομα και σημερινα παιχνιδια χωρις προβλημα ειναι καθαρα αποψη σου που πιστεψε πρεπει να εισαι ο μονος που το πιστευει.
Μα όταν κάθε 6 χρόνια θα σκάς 400Ε για νέα κονσόλα και με 800 ευρώ pc(που ένα τέτοιο pc ξεπερνάει την κονσόλα) θα κάνεις αναβάθμιση μίνιμουμ στα 5-6 χρόνια(ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις), προφανώς οικονομικότερο είναι το pc και όταν όλα τα games θα τα παίζεις παλιά και νέα και δεν θα πάνε κουβά όπως στις κονσόλες τις παλιές. Πεταμένα λεφτά ΔΕΝ θα έχεις στο pc, όλο θα ανεβένεις σκαλοπάτια με upgrades. Εσύ πούλα παλιά games και κονσόλες για να πέρνεις νέες με δήθεν next gen γραφικα και νόμιζε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν πετάς λεφτά.fits79 wrote: Να σε παω τωρα στις κονσολες.
Εχω πει παμπολες φορες αλλα θα το πω ακομα μια οτι ναι το ξερουμε οτι τα console games αποκλειστικα ή οχι ειναι χαμηλοτερα ποιοτικα απο τα ιδια παιχνιδια στο pc αλλα στο ξαναλεω ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ετσι......
Αλλο να πληρωνεις 800 και ανω για να μπορεις να παιζεις σωστα τα παιχνιδια και αλλο να πληρωνεις 400 ετσι....
Σου το ξαναλέω για τελευταία φορά, lead platform δεν γίνεται να είναι κάτι το οποιο αναπαράγει και δεν παράγει. Πώς να στο πώ αλλιώς? Το ότι οι εταιρείες έχουν στραφεί στις κονσόλες δεν τις κάνει lead, αυτό γίνεται γιατί όλο αυτό λεγεταί εμπόριο και marketing και γίνεται ακριβώς τι θέλουν να προωθήσουν αυτην την περίοδο περισσότερο. Αυτό λοιπόν δεν τις κάνει lead, τις κάνει προιόν. Όπως ακριβώς γίνεται και στα pc με τις κάρτες γραφικών για παράδειγμα. Κάποια games σου λένε ότι θές αυτή την κάρτα γραφικών για να το παίξεις (που στην πραγματικότητα δεν ισχύει) μόνο και μόνο γιατι έχουν κάνει συμφωνία οι εταιρείες μεταξυ τους για αλληλοπροώθηση των προιόντων τους. Αυτό πχ δεν θα κάνει στην ουσία lead εκείνη την κάρτα γραφικών. Αυτό λέγεται marketing και εσύ τρώς τον παπά αμάσητο. Σόρρυ κιόλας.fits79 wrote: Και κατι τελευταιο τα console games μπορει να ειναι κατωτερα απο τα pc αλλα το οτι γινονται οσο customize τα παιρνει για 2 και μονο υλοποιησεις(Ps4 & xbox one) και οχι για απειρε(Gaming-pc's) σημαινει πολλα.
Και οσο για το lead platform που εχεις πει θα σου πω μονο ενα batman arkham knight.
Αφου οπως λες ολα τα νεα παιχνιδια εχουν σαν lead platforn τα pc πως αυτο το παιχνιδι παιζει ανετα και κανονικα στις κονσολες και οχι στα pc?Και μην μου πεις οτι ειναι μεμονομενη περιπτωση γιατι πλεον πολλες εταιριες εχουν ανακοινωσει οτι lead platform θα ειναι μια απο τις δυο κονσολες και μετα θα κανουν πορτ το παιχνιδι για τα pc.
Ποίες δύο κονσόλες? Για που αναφέρεσαι?fits79 wrote: Και ποιος σου ειπε οτι η πλειοψηφια των console gamers εχουν και τις δυο κονσολες???
Μαλλον κανεις τεραστιο μα τεραστιο λαθος εδω.
Καμια σχεση ομως. Οι περισσοτεροι console gamers εχουν τη μια εκ των δυο κονσολων και οχι και τις δυο και αυτο κυριως λογο του οικονομικου θεματος.
Προφανώς και διαφωνούμε, αυτό έλειπε να πρέπει να συμφωνούμε με όλους. Δεν θα είχε νόημα αλλιώς.fits79 wrote: Λοιπον αυτα ειχα να πω απο μεριας μου και αυτες ειναι οι αποψεις μου που εχω αναφερει χιλιαδες φορες σε αυτο το φορουμ.
Εσυ εχεις αλλες δεκτο αν και δεν συμφωνω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Οπως μου ζητας να μην αλλαζω τα λεγομενα σου ακριβως το ιδιο σου λεω κι εγω γιατι σε προκαλω να μου πεις που ειπαRasmo wrote:
Προφανώς και πρέπει να υπάρχουν και δύο και τρείς και δεκατρείς τύποι ανθρώπων. Αυτό έλειπε να είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν θα έχει και ομορφιά έτσι. Το θέμα είναι ο καθένας να γνωρίζει τον ρόλο του και όχι να προσπαθεί να γίνει κάτι το οποιό δεν είναι (αναφέρομαι πάντα για το θέμα κονσόλας και pc)Pankar94 wrote: Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων.Οι κονσολακιδες και οι πισακιδες.
Αναφέρομαι ΚΑΙ σε σένα. Δεν κάνω καμία σύγκριση δίοτι δεν υφίσταται σύγκριση του pc με μια κονσόλα, ειναι φυσικά αδύνατον απλά έχεις βαλθεί να βγάλεις τις μονομερές κονσόλες κάτι παραπάνω απο αυτό που είναι, μπροστά στο πολυμηχάνημα που λέγεται pc.fits79 wrote: Μιας και αναφερεσαι σε εμενα να σου απαντησω οτι εχω αναφερει τις αποψεις μου σε προηγουμενα ποστ.
Η συγκριση pc vs console εξ' αρχης εχω πει παμπολες φορες οτι δεν υφιστατε γιατι συγκρινεις δυο παντελως ανομοια πραγματα και σε τιμη και σε δυνατοτητες ειναι σαν να συγκρινεις πεπονια με καρπουζια.
Δεν μπορείς να μου λες σύγκρινε μου ένα pc των 400Ε με μια κονσόλα των 400Ε γιατί δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αλλίως φτιάχνουν το πολυμηχάνημα pc και αλλιως μια κονσόλα αναπαραγωγής παιχνιδίων με λιγότερο κόστος που απλά κάνει ένα πράγμα.fits79 wrote: και για να το παω στο θεωρητικο επιπεδο του τοπικ συγκρινε μου ενα gaming-pc των 400 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω και ελα πες μου μετα ποιο απο τα δυο θα δειχνει καλυτερα τα παιχνιδια και ποια απο τα δυο θα παιζει τα παιχνιδια για τουλαχιστον 7 χρονια χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα.
Οσο αφορα τα παιχνιδια που λες οσο τα αγοραζει ενας κονσολακιας τοσο τα αγοραζει και ενας pcakias εννοειτε δεν μιλαω για αντιγραφες αλλα για αυθεντικα ετσι.
Και δεν μιλαω για παιχνιδια day one αλλα για μερικους μηνες μετα.
Ο κονσολάκιας θα τα παίρνει πάντα πιο ακριβά τα games απο τον pc-ακια με μία λέξη και μόνο, STEAM. Τα πειρατικά τα ανέφερα έτσι απλά για να σου δείξω τις πολλές επιλογές (είτε λάθος είτε σωστές) του pc-ακια στο πιο οικονομικό. Άρα είσαι φάουλ.
Ποιά έξτρα συνδρομή θές για να παίξεις multi στο pc? Εκτός αν αναφέρεσαι τα λάθη στο marketing που κάνουν κάποιες εταιρείες και στην αρχή τα βάζουν με κόστος και μετά free. Δεν πολυπαίζω online όποτε δεν γνωρίζω και πολλά επί του θέματος.fits79 wrote: Οσο για τη συνδρομη που λετε οτι εχουν οι κονσολες για να παιξεις multiplayer(Γιατι στην ουσια μονο γι' αυτο χρειαζεται η συνδρομη, αφου αν θες να παιξεις single δεν χρειαζεται να πληρωσεις καμια συνδρομη σε καμια κονσολα) και μερικα pc games θελουν εξτρα συνδρομη για να μπορεις να τα παιξεις multiplayer(Εχω αδικο?).
Θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά αυτά που γράφω. Δεν είπα πουθενά ότι έπαιζα ultra high τα games μου, αυτό που ανέφερα ήταν για το κόλημα να κάνει κάποιος αναβάθμιση αν θέλει να τα έχει όλα ultra high. Είμαι πολύ ευχαριστιμένος στα νορμάλ και στα high γραφικά μου, δεν έχω καμία ανάγκη να βγάλω απο την μύγα ξύγκη. Εσείς οι κονσολάκιδες έχετε την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης με τα γραφικά(γιατί άραγε?), ασχέτως ότι σας πουλάνε την καραμέλα next gen ενώ δεν είναι.fits79 wrote: Τωρα αυτο που λες οτι ειχες φτιαξει gaming-pc πριν μια εφταετια και σου επαιζε ολα τα παιχνιδια στο ultra high settings χωρις κανενα προβλημα να μου επιτρεψεις να μην το πιστευω αυτο που λες γιατι πολυ απλα δεν υφιστατε καν.
Π.χ. μπορουσες να παιξεις ακομα και παιχνιδια σαν τα crysis 1(Παρολο που ειναι αρχαιο παιχνιδι ειναι απο τα ποιο βαρια ακομα και σημερα), battlefield 4, metro 2033 κ.τ.λ.) δεν νομιζω μπορει να τα επαιζες αλλα σε medium settings ή στη καλυτερη σε high settings.
Ότι πληρώνεις πέρνεις. Έτσι πάει και μάθε ότι δεν παίζετε σε next gen γραφικά. Ήμαρτον.fits79 wrote: Οπως ειπα και σε προηγουμενα ποστ μου παντα μα παντα τα παιχνιδια στα pc θα ειναι πολυ ανωτερα αλλα τι κοστολογιο χρειαζεσαι για να βγαλεις αυτο το αποτελεσμα ετσι????
Όπως σου ξαναείπα πριν, διάβαζε προσεκτικότερα αυτά που γράφω και μην βάζεις κουβέντες τις οποίες δεν έχω πεί. Όταν απο την αρχή έχεις φτιάξει ένα τουμπανάκι κοιτάς μελλοντικά και όχι το παρόν. Άρα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνεις στο μέλλον πιό οικονομικό upgrade(βέβαια αυτό εξαρτάται πάντα τι κόλημα έχει ο καθένας με τα γραφικά).fits79 wrote: Λοιπον το οτι εσυ πιστευεις οτι θα παρεις εναν gaming-pc πριν 7 χρονια και θα μπορει να παιζει ακομα και σημερινα παιχνιδια χωρις προβλημα ειναι καθαρα αποψη σου που πιστεψε πρεπει να εισαι ο μονος που το πιστευει.
Μα όταν κάθε 6 χρόνια θα σκάς 400Ε για νέα κονσόλα και με 800 ευρώ pc(που ένα τέτοιο pc ξεπερνάει την κονσόλα) θα κάνεις αναβάθμιση μίνιμουμ στα 5-6 χρόνια(ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις), προφανώς οικονομικότερο είναι το pc και όταν όλα τα games θα τα παίζεις παλιά και νέα και δεν θα πάνε κουβά όπως στις κονσόλες τις παλιές. Πεταμένα λεφτά ΔΕΝ θα έχεις στο pc, όλο θα ανεβένεις σκαλοπάτια με upgrades. Εσύ πούλα παλιά games και κονσόλες για να πέρνεις νέες με δήθεν next gen γραφικα και νόμιζε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν πετάς λεφτά.fits79 wrote: Να σε παω τωρα στις κονσολες.
Εχω πει παμπολες φορες αλλα θα το πω ακομα μια οτι ναι το ξερουμε οτι τα console games αποκλειστικα ή οχι ειναι χαμηλοτερα ποιοτικα απο τα ιδια παιχνιδια στο pc αλλα στο ξαναλεω ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ετσι......
Αλλο να πληρωνεις 800 και ανω για να μπορεις να παιζεις σωστα τα παιχνιδια και αλλο να πληρωνεις 400 ετσι....
Σου το ξαναλέω για τελευταία φορά, lead platform δεν γίνεται να είναι κάτι το οποιο αναπαράγει και δεν παράγει. Πώς να στο πώ αλλιώς? Το ότι οι εταιρείες έχουν στραφεί στις κονσόλες δεν τις κάνει lead, αυτό γίνεται γιατί όλο αυτό λεγεταί ΕΜΠΟΡΙΟ και MARKETING και γίνεται ακριβώς τι θέλουν να προωθήσουν αυτην την περίοδο περισσότερο. Αυτό λοιπόν δεν τις κάνει lead, τις κάνει προιόν. Όπως ακριβώς γίνεται και στα pc με τις κάρτες γραφικών για παράδειγμα. Κάποια games σου λένε ότι θές αυτή την κάρτα γραφικών για να το παίξεις (που στην πραγματικότητα δεν ισχύει) μόνο και μόνο γιατι έχουν κάνει συμφωνία οι εταιρείες μεταξυ τους για αλληλοπροώθηση των προιόντων τους. Αυτό πχ δεν θα κάνει στην ουσία lead εκείνη την κάρτα γραφικών. Αυτό λέγεται marketing και εσύ τρώς τον παπά αμάσητο. Σόρρυ κιόλας.fits79 wrote: Και κατι τελευταιο τα console games μπορει να ειναι κατωτερα απο τα pc αλλα το οτι γινονται οσο customize τα παιρνει για 2 και μονο υλοποιησεις(Ps4 & xbox one) και οχι για απειρε(Gaming-pc's) σημαινει πολλα.
Και οσο για το lead platform που εχεις πει θα σου πω μονο ενα batman arkham knight.
Αφου οπως λες ολα τα νεα παιχνιδια εχουν σαν lead platforn τα pc πως αυτο το παιχνιδι παιζει ανετα και κανονικα στις κονσολες και οχι στα pc?Και μην μου πεις οτι ειναι μεμονομενη περιπτωση γιατι πλεον πολλες εταιριες εχουν ανακοινωσει οτι lead platform θα ειναι μια απο τις δυο κονσολες και μετα θα κανουν πορτ το παιχνιδι για τα pc.
Ποίες δύο κονσόλες? Για που αναφέρεσαι?fits79 wrote: Και ποιος σου ειπε οτι η πλειοψηφια των console gamers εχουν και τις δυο κονσολες???
Μαλλον κανεις τεραστιο μα τεραστιο λαθος εδω.
Καμια σχεση ομως. Οι περισσοτεροι console gamers εχουν τη μια εκ των δυο κονσολων και οχι και τις δυο και αυτο κυριως λογο του οικονομικου θεματος.
Προφανώς και διαφωνούμε, αυτό έλειπε να πρέπει να συμφωνούμε με όλους. Δεν θα είχε νόημα αλλιώς.fits79 wrote: Λοιπον αυτα ειχα να πω απο μεριας μου και αυτες ειναι οι αποψεις μου που εχω αναφερει χιλιαδες φορες σε αυτο το φορουμ.
Εσυ εχεις αλλες δεκτο αν και δεν συμφωνω.
fits79 wrote: Οπως μου ζητας να μην αλλαζω τα λεγομενα σου ακριβως το ιδιο σου λεω κι εγω γιατι σε προκαλω να μου πεις που ειπα
"βγάλεις τις μονομερές κονσόλες κάτι παραπάνω απο αυτό που είναι, μπροστά στο πολυμηχάνημα που λέγεται pc."
Για πες μου που εκανα κατι τετοιο????
Ισα - ισα παντου λεω οτι το gaming-pc θα ειναι παντα ανωτερο σε δυνατοτητες απο τις κονσολες γιατι δεν προοριζεται μονο για gaming αλλα για πληθωρα πραγματων.
Λοιπον για να μην το ζαλιζουμε γιατι ποτέ δεν προκειτε να πισω ουτε εγω εσενα, αλλα ουτε εσυ εμενα θα συμφωνησω στο οτι διαφωνουμε και τελειωνω εκει το οποιο "ζητημα" υπηρξε.
Και στο ξαναλεω αλλο να μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια σε μια κονσολα για μια 7-8ετια(Εννοειτε σε κατωτερη ποιοτητα απο ενα τουμπανο gaming-pc) χωρις να πρεπει να αγορασεις κατι αλλο σε hardware και αλλο καθε 2-3ετια να πρεπει να αλλαξεις κατι ειτε αυτο λεγεται μνημες, ειτε καρτα γραφικων, ειτε επεξεργαστης κ.τ.λ.
fits79 wrote: Θα στο πω μια φορα το οτι ολα τα παιχνιδια φτιαχνωνται στα pc αυτο δεν κανει το pc lead platform ξερεις.
Και για ποιο λιανα το οτι το αλφα παιχνιδι φτιαχνετε στο pc αλλα φτιαχνετε συγκεκρημενα για μια ή δυο κονσολες και ΟΧΙ ΓΙΑ pc σαν αρχη αλλα μετα γινεται πορτ αυτο που αρχικα εφτιαξαν για την αλφα κονσολα σε pc.
Ειναι σαν να μου λες οτι το εργοστασιο που φτιαχνει ανταλλακτικά για αμαξια γενικως μαζι και ferrari. porche κ.τ.λ. ειναι υπευθυνο για να φτιαχνει ανταλλακτικά μονο για ferrari και για τιποτα αλλο αφου υπαρχουν απειρα εργοστασια ανταλλακτηκων που μπορουν να φτιαχνουν κι εκεινα ανταλλακτικα για ferrari.
Πιστευω να καταλαβαινεις τον παραλληλισμό που προσπαθω να κανω.
Το οτι ενα ανταλλακτικό ή ενα ολοκληρο αυτοκινητο φτιαχνετε σε ενα εργοστασιο δεν κανει αυτο το εργοστασιο υπευθυνο για ολα τα εξαρτηματα αυτοκινητων ανεξαρτητως μαρκας και μοντελου.
Ακριβως το ιδιο ισχυει και για τις κονσολες γενικοτερα.
Οτι δηλατη επειδη ολα τα παιχνιδια κατασκευαζωνται σε υπολογιστες δεν κανει τους υπολογιστες lead platform.
Παιζει τεραστιο ρολο για το που προοριζεται να ειναι ενα παιχνιδι π.χ. Ενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps4 σαν το bloodborne θελεις να μου πεις οτι lead platform ειναι το pc??
tonyler wrote: Παρακατω γραφω μερικους τους σοβαρους λογους για τους οποιους οι κονσολες ειναι καλυτερες για να τελειωνει η κουβεντα.
1)Εχουν ονομα.Δε χρειζεται να λες ''εχω pc με gpu ταδε,ram ταδε,επεξεργαστη ταδε κλπ.Λες ενα xbox one/ps4 και καθαρισες.
2)Πιανουν λιγοτερο χωρο
3)Το κουτι στα retail δισκακια ειναι πιο ομορφο
4)Οι κονσολες κανουν λιγοτερη ωρα για να ανοιξουν
5)Οι κονσολες εχουν λιγοτερα καλωδια και βιδες.