Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
27 Dec 2015 21:04 #174216 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν μπορεσει με 400 ευρω να παιξει το Fallout 4 και να το ευχαριστηθει γραψε μου. Εκτος αν οι τιμες αυτες ειναι για Αμερικη, Καναδα, Αυστραλια κ.λ.π γιατι εδω με τοσα λεφτα παιρνεις μονο την cpu και την μητρικη. :lol: Για εναν καλο pc το θελεις το χιλιαρικο οπωσδηποτε. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2015 00:43 #174226 by vasilis
Replied by vasilis on topic PC VS Κονσόλες

Mystique wrote: Αν μπορεσει με 400 ευρω να παιξει το Fallout 4 και να το ευχαριστηθει γραψε μου. Εκτος αν οι τιμες αυτες ειναι για Αμερικη, Καναδα, Αυστραλια κ.λ.π γιατι εδω με τοσα λεφτα παιρνεις μονο την cpu και την μητρικη. :lol: Για εναν καλο pc το θελεις το χιλιαρικο οπωσδηποτε. ;)

1+

More
28 Dec 2015 03:17 - 28 Dec 2015 03:24 #174233 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες

Myrmidon wrote:

Agent94 wrote: Κονσολακιας μια ζωη,απο εποχες ps1,αλλα λεω να αλλαξω πλευρα για πρωτη φορα.Εχω απογοητευτει απο τη νεα γενια.Δεν υπαρχει καποιο αποκλειστικο να με κρατησει στις κονσολες(ισως κανα halo,uncharted) και γενικα τα γραφικα υπηρχαν στο pc εδω και χρονια(μιλαω για multiplatform τιτλους).Βεβαια,οι κονσολες εχουνε περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια,που πλεον ειναι ο πιο σημαντικος λογος αγορας κονσολας.Εγω βασικα παιζω shooter και online και το ποντικι-πληκτρολογιο ειναι κλασεις ανωτερο απο controller.Γενικα,ειναι θεμα γουστου και δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν θα το μετανιώσεις να είσαι σίγουρος για αυτό. Μπορείς να δώσεις πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με μια κονσόλα και να παίζεις μακραν ανετότερα τα παιχνίδια σου. Για παράδειγμα δες εδώ ένα βίντεο για μια σύνθεση των 400$, πάνω κάτω τα ίδια σε Ευρώ.

Θα παιζει τα παιχνιδια στο medium για ποσο καιρο?
Για 1 χρονο, για 2 για παραπανω δεν το κοβω.

Ναι παραδεχομαι στις κονσολες τα παιχνιδια ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας απο τους υπολογιστες αλλα δεν θελουν καθε 2 χρονια να αλλαζεις κατι για να παιξουν.
Και το λιγοτερο κρατανε τουλαχιστον 7 χρονια μην πω 8 χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα στη κονσολα.

Το καθε ενα εχει τα καλα, και τα κακα του.

Κατα τη γνωμη μου οπως το εχω πει και παλιοτερα δεν ειναι συγκρίσιμα γιατι ειναι σαν να συγκρινεις μηλο με αχλαδι ειναι δυο παντελως ανομοια πραγματα για να τα συγκρινεις.
Για να μην αναφερω οτι πλεον το ps4 κοστιζει 300 ευρω (Εστω και αν ειναι προσφορα χριστουγεννων) για πειτε μου λοιπον ενα gaming pc με 300 ευρω που να μπορω να παιζω ολα τα παιχνιδια ακομα και στο medium για 7-8 χρονια.
Last edit: 28 Dec 2015 03:24 by Grigoris.

More
28 Dec 2015 07:42 #174234 by A
Replied by A on topic PC VS Κονσόλες
Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
28 Dec 2015 11:03 - 29 Dec 2015 02:06 #174237 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic PC VS Κονσόλες

efane wrote: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC

Δεν τα έχεις υπολογίσει καθόλου καλά. Στην τελική δίνεις περισσότερα χρήματα. Όλα τα παιχνίδια είναι ποιο φτηνά στην έκδοση για PC και αν δεν παίζεις το έχεις και για τις υπόλοιπες δουλείες σου. Γιατί μην μου πεις ότι βλέπεις email και σερφάρεις με την κονσόλα θα είσε μαζόχας. Άσε που οι περισσότερες προσφορές σε παιχνίδια (βλ STEAM GOG Desura κλπ) είναι στις PC εκδόσεις.
Last edit: 29 Dec 2015 02:06 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
28 Dec 2015 12:02 - 29 Dec 2015 02:14 #174241 by A
Replied by A on topic PC VS Κονσόλες
Λογικά εσύ δεν το έχεις ψάξει.
Έχοντας συνδρομή στο ONE παίρνω δυο games το μήνα και μαζι με ετήσια EA συνδρομή μόλις με 24.99 πήρα 14 παιχνίδια της συν δέκα ώρες απι κάθε νέο που κυκλοφορεί.
Οποτε μην μένεις κολλημένος στο steam και άνοιξε τα μάτια σου.
Και μην μου πεις για παιχνίδια με 2-3 ευρώ γιατί εχω αντιπρόταση την συμβατότητα της Ms.
εμένα ότι εχω πάρει ως τωρα δεν μου κόστισε πάνω από 600 ευρώ ...αν έχεις τούμπανο PC τα θες μονο για κάρτα γραφικών και μητρική...

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 29 Dec 2015 02:14 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
28 Dec 2015 19:51 - 29 Dec 2015 02:14 #174265 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic PC VS Κονσόλες

efane wrote: Λογικά εσύ δεν το έχεις ψάξει.
Έχοντας συνδρομή στο ONE παίρνω δυο games το μήνα και μαζι με ετήσια EA συνδρομή μόλις με 24.99 πήρα 14 παιχνίδια της συν δέκα ώρες απι κάθε νέο που κυκλοφορεί.
Οποτε μην μένεις κολλημένος στο steam και άνοιξε τα μάτια σου.
Και μην μου πεις για παιχνίδια με 2-3 ευρώ γιατί εχω αντιπρόταση την συμβατότητα της Ms.
εμένα ότι εχω πάρει ως τωρα δεν μου κόστισε πάνω από 600 ευρώ...αν έχεις τούμπανο PC τα θες μονο για κάρτα γραφικών και μητρική...

Δηλαδή πληρώνεις συνδρομή και είσε ευχαριστημένος.Και όταν λήξει τι; Μένεις με ΤΙ στο χέρι; :lol:
Last edit: 29 Dec 2015 02:14 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
28 Dec 2015 21:26 #174266 by Κατερίνα Μαρίνου
Ε δεν εχουν ολοι χιλιαρικο για να παρουν ενα τουμπανο pc. ;) Ενω με ενα 400αρι παιρνεις ενα ωραιοτατο ps4 (η και το xbox1) συν 2-3 games ΑΑΑ ποιοτητας και περνας καμποσο καιρο. Στο steam αντιθετα επικρατει ο χαμος. Τα περισσοτερα καλα παιχνιδια ειναι ακομα σκριβα ενω αυτα που παιρνεις με 10 ευρω τα 10 ειναι για τα σκουπιδια. Φυσικα και ο pc ειναι για ολες τις δουλειες και απολυτα απαραιτητος αλλα η κονσολα εχει την δικια της αξια που ο pc δεν μπορει να φτασει. ;)
The following user(s) said Thank You: A

More
28 Dec 2015 23:05 #174283 by Μάνος Γρυπάρης
Είτε PS4, είτε Xbox One. Όχι Steam Machine σε καμία περίπτωση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Dec 2015 23:26 - 29 Dec 2015 02:08 #174285 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες

Myrmidon wrote:

efane wrote: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC

Δεν τα έχεις υπολογίσει καθόλου καλά. Στην τελική δίνεις περισσότερα χρήματα. Όλα τα παιχνίδια είναι ποιο φτηνά στην έκδοση για PC και αν δεν παίζεις το έχεις και για τις υπόλοιπες δουλείες σου. Γιατί μην μου πεις ότι βλέπεις email και σερφάρεις με την κονσόλα θα είσε μαζόχας. Άσε που οι περισσότερες προσφορές σε παιχνίδια (βλ STEAM GOG Desura κλπ) είναι στις PC εκδόσεις.

Ναι προσφορες σε παλια παιχνιδια κατι που γινεται και στις κονσολες.
Δες λιγο παιχνιδια που βγηκανε πριν 6 μηνες και ποιο πριν να δεις οτι μπορεις να τα βρεις ανετα σφραγισμενα με 20 ευρω.

Μην ξεχνας οτι νεα παιχνιδια ακομα και στο pc κοστιζουν ακριβα μπορει οχι 50-60 ευρω αλλα 40-50 κοστιζουν ανετα και ειναι σχεδον αδυνατο να τα βρεις φτηνα οσο ειναι καινουργια.

Προσφορες υπαρχουν και στις κονσολες ξερεις αρκει να το ψαξεις λιγο οπως και στο pc.

Και ξεχνας κατι πολυ μα παρα πολυ σημαντικο:
Αν θελεις να το παμε με ιδια λεφτα το gaming-pc ξεκιναει ήδη με μειον μιας και θελεις πολυ περισσοτερα λεφτα απο 300 ευρω που πλεον εχει μια κονσολα οπως το ps4 και με τα λεφτα που σου περισευουν μπορεις να αγορασεις παιχνιδια ή οτι αλλο θελεις ενω στο pc δεν θα μπορεις γιατι θα τα εχεις ηδη δωσει για τη συνθεση του.

Οπως και να το κανουμε παντα μα παντα τα παιχνδια στα pc θα ειναι πολυ ανωτερα των κονσολων αλλα με τι κοστος και για ποσο χρονικο διαστημα θα μπορεις να τα παιζεις ανετα χωρις προβληματα κυριως λογο δυναμης pc.

Δεν αντιλεγω τα pc games θα ειναι παντα καλυτερα αλλα για να τα παιξεις θελεις ενα gaming-pc αρκετα ακριβοτερο απο την οποιαδηποτε κονσολα που μπορει στα παιχνιδια να μην ειναι το "τελειο" που ειναι στα pc αλλα ειναι αρκετα καλα και για το λιγοτερο 7 χρονια δεν θα χρειαστει να αλλαξεις τιποτα αλλο για να τα παιζεις κατι που στα gaming-pc απλα δεν ισχυει αφου στη χειροτερη κατι θα πρεπει να αλλαξεις(Καρτα γραφικων, μνημη, επεξεργαστη κ.τ.λ.) στον υπολογιστη σου στα 2-3 χρονια για να συνεχιζει να σου παιζει ακομα και τα τελευταια παιχνιδια χωρις προβληματα,

Και σε ολα αυτα δεν αναφερω καθολου τις τιμες των παιχνιδιων ή υπηρεσιων ετσι μιλαω καθαρα για τα μηχανηματα(gaming-pc vs consoles).

Και μην ξεχναμε οτι πλεον τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν σαν lead platform τις κονσολες και οχι τα pc.
Τρανταχτο παραδειγμα το "batman arkham knight" που στα pc δεν παιζόταν καν ενω στις κονσολες ηταν μια χαρα.
Last edit: 29 Dec 2015 02:08 by Πιέρρος Φουστέρης.