Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
10 Aug 2015 16:26 - 10 Aug 2015 20:32 #167382 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες

zarkalakos wrote: Δεν μίλησα για εμένα προσωπικά. Αλλά ο περισσότερος κόσμος έτσι λειτουργεί.

Αν καποιος δεν εχει λεφτα ,τοτε να παιξει καποιο F2P.Τοσα υπαρχουν!Η πειρατεια ειναι κλοπη χωρις δικαιολογια.Το να λες ''δεν εχω λεφτα'' δεν ειναι δικαιολογια.Τι θα παθεις αν δεν παιξεις το ταδε game που βγηκε??Φαγητο ειναι και θα πεθανεις?

Και στο κατω κατω μπορεις να βρεις παιχνιδαρες σε steam cd-keys κατω απο 5 ευρω.
Last edit: 10 Aug 2015 20:32 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Aug 2015 16:29 #167383 by zarkalakos
Replied by zarkalakos on topic PC VS Κονσόλες
Ο καθένας ότι θέλει θα κάνει κανένας δεν θα του υπαγορεύσει τι θα κάνει

More
10 Aug 2015 16:46 - 10 Aug 2015 18:10 #167385 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες

Σχώρα μας που κάναμε ένα λάθακι λόγω κεκτημένης ταχυτητας. Απάντησε όμως πρώτα σε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Μάθε μας λίγο marketing σε παρακαλώ γιατί εγώ μπαρούφες μαλλον σπούδαζα.

@tonyler
Σόρρυ φίλος αλλά έτσι όπως το έγραψες, δεν το πήρα πρέφα. :P My Bad!

Το οτι μπορει να ξερεις καποια πραγματα παραπανω οσο αφορα το μαρκετινγκ δεν σημαινει απολυτως, μα απολυτως τιποτα.
Δεν ειναι νομος το μαρκετινγκ που ολος ο κοσμος περιστρεφετε γυρω του.
Σου έχω απαντήσει ήδη πολλές φορές στα ερωτήματά σου.

Ο καθε ενας μας εχει την αποψη του. Θεμιτη ή οχι ειναι αποψη του.
Last edit: 10 Aug 2015 18:10 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Aug 2015 17:37 - 10 Aug 2015 18:15 #167387 by G
Replied by G on topic PC VS Κονσόλες

Σου εχω απαντησει ηδη παμπολες φορες

Τι απάντησες? Τίποτα απολύτως σε ότι έχω γράψει. Μόνο κάτι άτοπους παραλληλισμούς με αμάξια, ανταλλακτικα και εργοστάσια. Αλλά ακόμα και σε αυτό σου απάντησα και δεν απάντησες, στάθηκες μόνο σε ένα λαθάκι που έκανα.

fits79 wrote: Το οτι δεν σ' αρεσει η αποψη μου δεν σου δινει το δικαιωμα ουτε να την αναιρεις αλλα, ουτε και να λες οτι η δικη σου αποψη ειναι σωστη και η δικη μου λαθο

Δεν παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε το παιχνίδι πια άποψη σ'αρεσει και τι όχι. Όπως σου είπα δεν με νοίαζει η άποψη σου να στην αλλάξω αλλά να δείξω ότι είσαι λάθος.

fits79 wrote: Επισης στο οτι μπορει να ξερεις καποια πραγματα παραπανω οσο αφορα το μαρκετινγκ δεν σημαινει απολυτως, μα απολυτως τιποτα.
Δεν ειναι νομος το μαρκετινγκ που ολος ο κοσμος περιστρεφετε γυρω του.

Ναι σίγουρα. Εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι νόμος το marketing για το πώς κινείται η αγορά παγκοσμίως και πόσο μάλλον για τις εταιρείες που μιλάμε. Αυτό ακριβώς.
Last edit: 10 Aug 2015 18:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Aug 2015 18:06 - 10 Aug 2015 18:14 #167392 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες
Ούτε εσυ εχεις απαντησει σε οτι σου εχω πει.
Last edit: 10 Aug 2015 18:14 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Aug 2015 18:29 - 10 Aug 2015 18:30 #167395 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες

zarkalakos wrote: Ο καθένας ότι θέλει θα κάνει κανένας δεν θα του υπαγορεύσει τι θα κάνει

Το ξερεις οτι αυτο ειναι παρανομο-αρα απαγορευεται....Τι κατεβασεις ενα game απο το pirateBay η το kickass ειναι το ιδιο ακριβως με το να μπαινεις σε ενα public/cosmote/περιπτεραδικο και να βουτας κατι....
Last edit: 10 Aug 2015 18:30 by Tony.

More
10 Aug 2015 20:38 - 19 Aug 2015 01:36 #167408 by G
Replied by G on topic PC VS Κονσόλες

fits79 wrote: Ούτε εσυ εχεις απαντησει σε οτι σου εχω πει.

Seriously? Εγώ σου quoteάρω κάθε σου πρόταση και σου απαντάω ξεχωριστά.
Last edit: 19 Aug 2015 01:36 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Sep 2015 01:52 - 10 Sep 2015 01:53 #168608 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
PC Gaming FTW! Βέβαια απο την άλλη οι κονσόλες είναι πιο φτηνές και πιό προσιτές για gaming με φίλους στο σαλόνι. Και καλύτερες αν είσαι 12 χρονών.. :P
Last edit: 10 Sep 2015 01:53 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

More
11 Sep 2015 03:03 - 11 Sep 2015 03:06 #168656 by Δημήτρης Κάτσης
Για εμένα κυριότερο πλεονέκτημα των κονσολών είναι οι αποκλειστικότητες και είναι οικονομικότερες σε βάθος χρόνου άλλα στα υπόλοιπα κυριαρχεί το pc καθώς έχει μεγάλη αφθονία και gama σε παιχνίδια, mods, χειριστήρια κλπ
Last edit: 11 Sep 2015 03:06 by Δημήτρης Κάτσης.

More
11 Sep 2015 10:34 - 11 Sep 2015 10:38 #168662 by tsakos
Replied by tsakos on topic PC VS Κονσόλες
Την δεκαετία του 90 και αρχές 00 υπήρχε η μάχη και νικητής ήταν καθαρά τα pc. Μόνο αν δει κανείς τα αντίστοιχα fifa σε κονσόλες και υπολογιτές θα καταλάβει τι εννοώ. Τότε στα pc υπήρχαν και οι modders που βάζανε π.χ.ελληνικά πρωταθλήματα κοκ ενώ οι κονσόλες είχαν απλά το δισκάκι χωρίς κανένα update.

Στο pc μπρούσες να παίξεις Online στις κονσόλες η υπηρεσία αυτή ήρθε από το Ps3. Όμως σε αντίθεση με τα Pc αυτοί χρεώνουν το Online με το μήνα. Επίσης με το pcs μπροουσες να κατεβάσεις παιχνίδια ελεύθερα αλλά και με emulatοts παιχνίδια παλιότερων κοσνολών. ΟΙ κονσόλες δίνουν επίσης αυτό το χαρακτηριστικό αλλά πάλι πληρώνεις.......

Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρίες στις κονσόλες να τα πάρουν με έμμεσους τροπους από τους gamers. Σε αντίθεση τα Pc τα παίρνεις και ξέρεις ότι δε θα πληρώνεις συνδρομές και ένα σωρό χαζομάρες. Ίσως πληρώσεις λιγότερα αρχικά για κοσνόλες αλλά σε συνδιασμοό με τις συνδρομές και τα πιο ακριβά παιχνίδια στις κοσνόλες το pc συμφαίρει πιο πολύ οικονομικά.

Μου αρεουν τα παιχνίδια αλλά πλέον δε κάθομαι να παίζω με τις ώρες αλλά αφιιερώνω λίγες ώρες το μήνα. Συνεπώς είναι αασύμφορο για μένα να πάρω ένα ps4 ή xboxone αφού θα πρέπει να πληρώνω συνδρομή για να παίξω λίγες ώρες το μήνα πράγμα που δεν εμαι διαθετημένος.
Last edit: 11 Sep 2015 10:38 by tsakos.