Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
11 Sep 2015 13:01 #168665 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες
Προς το λαο του pc gaming :
Το ότι πληρώνουμε συνδρομή δεν είναι κακό,από τη στιγμή που μας δίνονται και δωρεάν παιχνίδια....Δεν νομίζω να σας έδωσε κανείς metal gear ground zeroes,dishonored,thief,ac black flag,arkham asylum ,injustice,hitman trilogy κλπ.....
Από το Νοέμβριο με το bc του xo,θα εύχεστε να είχατε και εσείς συνδρομή.
Αυτή η ελευθερία που δίνει το pc στους gamers ,μόνο κακό μπορεί να κάνει στη βιομηχανία(και κάνει).

Άκυρο : Όσοι νομίζετε ότι η 8η γενιά κονσολών είναι και η τελευταία είστε πολύ γελασμένοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Sep 2015 13:55 #168666 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Ναι φίλε τονυ δίνεις 60 ευρώ το χρόνο και παίρνεις παιχνίδια κάθε μήνα τα όποια τα επιλέγει η microsoft ή η sony για εσένα ,αντίθετα έχεις στο pc τα sales 3-4 φορές τον χρόνο και παίρνεις MGS στα 5 ευρώ . Dishonored 4 Ευρώ . Thief 3 ευρώ Batman 4-5 ευρώ injustice 3 ευρώ και πολλά πολλά άλλα ,και έχεις την επιλογή τι παιχνίδια θα πάρεις να παιξεις.
Να πω και εγώ την γνώμη μου πάνω σε αυτό . Όταν παίζεις σε pc απλά πληρώνεις αμέσως ένα κάλο μηχάνημα και κάνεις απόσβεση όταν αγοράζεις παιχνίδια (δέστε το νέο mad max το βρίσκεις στα 16 ευρώ steam key η τιμή στο νέο μπατμαν 2-3 μέρες μετά την κυκλοφορία ήταν στα 9 ευρώ ) όταν παίζεις σε κονσόλες απλά πληρώνεις πιο οικονομικά τις κονσόλες και στα παιχνίδια αντισταθμιζει το κόστος ενός pc , Κερδισμένος θα βγει ένας που παίρνει μια κονσόλα και αγοράζει ένα PRO ή ένα fifa και 1-2 τίτλους κάθε χρόνο και έχει την συνδρομή, Όλοι οι υπόλοιποι ειμαστε στην ίδια μοίρα πάνω κάτω.

More
11 Sep 2015 14:20 #168667 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες
έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί στα Pc είναι φθηνότερα?Όταν βρείτε το λόγο ,απλά ξεπεράστε το και αφήστε τους υπόλοιπους να είναι πειρατές..
33 ευρώ μπορεί να αγοραστεί η ετήσια συνδρομή χωρίς πολύ ψάξιμο.
Η αγορά των μεταχειρσμένων είναι πολύ μεγάλη και οι τιμές των προσφορών στα steam sales μπορούν να βρεθούν με ψάξιμο....

More
11 Sep 2015 14:32 #168668 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PC VS Κονσόλες
Το κουραζετε πολύ το θέμα.Ειναι θέμα γούστου.Παντως με 400 ευρώ δεν μπορείς να φτιάξεις PC που να παίζει όλα τα παιχνίδια που θα βγουν.Αλλά οι κονσόλες έχουν και αποκλειστικά όπως uncharted halo forza κλπ.Επίσης τις κονσόλες μπορις να τις μετακινήσεις να τις βάλεις στο σαλόνι και α παίξεις με παρέα.Το PC είναι άλλη φάση.Αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου.Εγω ειμαι της κονσόλας γιατί έχει αποκλειστικά όπως halo gears forza και γουστάρω να αράζω στον καναπέ και να παίζω και ας έχω λίγο χειρότερα γραφικά από το PC.

More
11 Sep 2015 14:59 #168671 by G
Replied by G on topic PC VS Κονσόλες
Έβριθιν' ίζ μάρκετιν'. Σόου σίμπλ.
Έντ όφ στόρυ.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
11 Sep 2015 15:41 #168673 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Καταρχάς ξέρω πολύ καλά τι είναι η πειρατεία και όλοι μας άλλοι λίγο άλλοι πολύ το έχουμε κάνει, είτε σε παιχνίδια είτε σε ταινίες είτε σε μουσική.
Αν έχεις την εντύπωση ότι τα pc games είναι πιο φθηνά γιατι μπορείς να τα βρεις πειρατικά και στα βάζουν πιο φθηνά για να τα αγοράσεις είσαι λάθος.Οι εταιρίες όταν βγάζουν ένα παιχνίδι για κυκλοφορία σε XB 1 και PS4 πρέπει να δώσουν ένα ποσοστό επί των κερδών τους στην Microsoft ή στην Sony ενώ στο pc δεν δίνουν πουθενά . Αυτός είναι η διαφορά στο κόστος των παιχνιδιών και όχι η πειρατεία πάντως.
Τώρα το άλλο που λες για αγορά μεταχειρισμενων κτλ. Όσο ψάχνεις για μεταχειρισμενα άλλο τόσο θα ψάξεις και για προσφορές στα sales.
Ξαναλέω πάλι όλοι πάνω κάτω στα ίδια ειμαστε pcακιδες και consolακιδες. Γι αυτό αφήστε τους φανατισμούς.

More
14 Oct 2015 23:07 #169708 by Μάνος Γρυπάρης
Μεταφορά του γκάλοπ PC vs Κονσόλες
Μετά το Forum upgrade που έγινε προ μηνών, το γκάλοπ "PC vs Κονσόλες" εμφανιζόταν στο topic "Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση".

Πλέον το μεταφέραμε εδώ, στο "PC vs Κονσόλες" όπου ανήκει. Όσοι σχολιάσετε στο topic μην ξεχάσετε να ψηφίσετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Oct 2015 02:00 #169719 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PC VS Κονσόλες
Κονσολακιας μια ζωη,απο εποχες ps1,αλλα λεω να αλλαξω πλευρα για πρωτη φορα.Εχω απογοητευτει απο τη νεα γενια.Δεν υπαρχει καποιο αποκλειστικο να με κρατησει στις κονσολες(ισως κανα halo,uncharted) και γενικα τα γραφικα υπηρχαν στο pc εδω και χρονια(μιλαω για multiplatform τιτλους).Βεβαια,οι κονσολες εχουνε περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια,που πλεον ειναι ο πιο σημαντικος λογος αγορας κονσολας.Εγω βασικα παιζω shooter και online και το ποντικι-πληκτρολογιο ειναι κλασεις ανωτερο απο controller.Γενικα,ειναι θεμα γουστου και δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη.

More
27 Nov 2015 10:46 #171693 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic PC VS Κονσόλες

Agent94 wrote: Κονσολακιας μια ζωη,απο εποχες ps1,αλλα λεω να αλλαξω πλευρα για πρωτη φορα.Εχω απογοητευτει απο τη νεα γενια.Δεν υπαρχει καποιο αποκλειστικο να με κρατησει στις κονσολες(ισως κανα halo,uncharted) και γενικα τα γραφικα υπηρχαν στο pc εδω και χρονια(μιλαω για multiplatform τιτλους).Βεβαια,οι κονσολες εχουνε περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια,που πλεον ειναι ο πιο σημαντικος λογος αγορας κονσολας.Εγω βασικα παιζω shooter και online και το ποντικι-πληκτρολογιο ειναι κλασεις ανωτερο απο controller.Γενικα,ειναι θεμα γουστου και δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν θα το μετανιώσεις να είσαι σίγουρος για αυτό. Μπορείς να δώσεις πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με μια κονσόλα και να παίζεις μακραν ανετότερα τα παιχνίδια σου. Για παράδειγμα δες εδώ ένα βίντεο για μια σύνθεση των 400$, πάνω κάτω τα ίδια σε Ευρώ.

More
26 Dec 2015 13:13 - 29 Dec 2015 02:05 #174124 by wavee
Καλησπερα. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. Σε λιγο θα εχω μαζεψει 300 ευρω. Τι προτεινετε να κανω?

Να παρω PS4 που το εχω βρει στο public 300 ευρω
Να περιμενω να μαζεψω κι αλλα και να παρω αυτο www.dell.com/us/p/alienware-alpha/pd?c=us&l=en&s=dhs&fl=p&~ck=mn
ή αυτο www.dell.com/us/p/alienware-steam-machine/pd
η αυτο store.steampowered.com/app/353420/

Θα ηθελα να μην βαλετε στην μεση τις τιμες των παιχνιδιων αναμεσα στα PC και στις κονσολες γιατι εχω βρει μεταχειρισμενα PS4 παιχνιδια στο public που ειναι αρκετα φθηνα. Και γενικα δεν θα ηθελα να αναφερετε τις τιμες των παιχνιδιων.

Θα ηθελα να μου πειτε τα pc που σας εδειξα ποσα χρονια θα κρατησουν εστω και στα low γραφικα.

Επισης θα ηθελα να προσθεσω

Δεν παιζω online παιχνιδια. Παιζω τυπου Call of duty, Far Cry, Max Payne τετοια
Μου αρεσει να παιζω σε τηλεοραση με χειριστηριο
Δεν με ενδιαφερουν οι αποκλειστικοτητες
Θελω να ειναι φθηνο εξαρχης. Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα κατευθειαν. Στα παιχνιδια αν τα δινω λιγο λιγο δεν μου φαινονται πολλα
Θελω να παιζω παλια παιχνιδια. Απ οτι ξερω το PS4 δεν παιζει παλια παιχνιδια
Να κρατησει πολλα χρονια χωρις αναβαθμιση εστω και στα low γραφικα
Δεν ξερω απο hardware οποτε δεν ειμαι ικανος να ασχολουμαι με τεχνικες λεποτομεριες και δεν εχω και διαθεση να ασχολουμε με αυτα.
Last edit: 29 Dec 2015 02:05 by Πιέρρος Φουστέρης.