Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
09 Aug 2015 16:55 - 10 Aug 2015 17:48 #167324 by G
Replied by G on topic PC VS Κονσόλες
@fits79, @tonyler
Tο γεγονός ότι φτιάχνουν μπόμπα game (στο pc εννοείται) και το ρίχνουν για να παίζετε εσείς στις κονσόλες σας με τα ψευτόnext gen γραφικά που για εμπορικούς-marketing-στικους σκοπούς σας πουλάνε και σείς τσιμπάτε.

Το άλλο παραμύθι ότι η κονσόλα είναι πιό οικονομική απο το pc, γελάνε και οι πέτρες. Σοβαρά το πιστέυεις/πιστέυετε αυτό οι κονσολάκιδες? πώς γίνεται να σας έχουν πείσει για κάτι τέτοιο?

Μιλάμε κάθε 6-7 χρόνια βγάζουν νέα κονσόλα, σας αναγκάζουν να σκάτε 4 εκατοστάρικα γιατί σας πουλάνε 3-4 exclusives, καλύτερα γραφικά και καλά και δώστου πάλι απο την αρχή, με νέα αγορά games, που κάνουν κανα χρόνο να βγούν στην νέα κονσόλα και εννοείται τα games της προηγούμενης δεν παίζουν στην νέα (τώρα το xbox one που αποφάσισε να το κάνει αυτό είναι γιατί το γυρνάει στο pc-style γιατί βλέπουν ότι κονσόλα μόνη της δεν στέκει και πολύ).

Δώστου τα 60έυρα αέρα πατέρα και μου μιλάτε για πιό οικονομία, όταν εγώ ως pc-ακιας, έχω steam games με προσφορές εώς τσάμπε τελείως σε παιχνιδάρες, όταν εγώ φτιάχνω μία φορά το pc μου τούμπανο και η επόμενη αναβάθμιση που θα του κάνω θα είναι ΙΣΩΣ σε 6-7 χρόνια, και αυτό άντε να είναι κάρτα γραφικών αν έχω το κόλημα να τα έχω όλα ultra.

Για ποια οικονομία μιλάτε πια? Είλικρινά θέλετε να τα βάλουμε κάτω να δείτε ότι δεν γίνεται η κονσόλα να είναι πιό οικονομική απο το pc?
Το ps3 βγήκε το 07(ευρώπη), το ps4 το 13. Μιλάμε για 6 χρονάκια διαφορά. Εγώ έφτιαξα νέο πύργο το 08 με 900E και άλλαξα πρίν 2 μήνες κάρτα γραφικών μόνο και μόνο για δικό μου κόλλημα με τα γραφικά, μιλάμε για 7 χρόνια. Εσείς σκάτε 700-800E+ μέσα σε λιγότερα χρόνια για 2 κονσόλες και εγώ 900E(που μπορείς να κάνεις και με λιγότερα pc-game αντάξιο με των κονσολών εννοείται) για παραπάνω από 7. Παίρνω παιχνίδια από free, steam sales εώς πειρατικά (που είμαι κατά δεν το κάνω απλά αναφέρω).
Για πείτε μου τι είναι πιο οικονομικό λοιπόν?

Και στην τελική το λέω και θα το ξαναλέω, δεν μπορείτε να μιλάτε για lead platform απο την στιγμή που η κονσόλα αναπαράγει και δεν παράγει όπως κάνει το pc.
end of story.

Σόρρυ αν φαίνονται λίγο απότομα και αρπαγμένα έτσι όπως τα γράφω και όπως είπα παραπάνω no offense, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω τόσο πρόλογο γι'αυτό το θέμα.
Last edit: 10 Aug 2015 17:48 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2015 17:06 - 09 Aug 2015 17:12 #167325 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PC VS Κονσόλες
Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων.Οι κονσολακιδες και οι πισακιδες.
Last edit: 09 Aug 2015 17:12 by Pankar94.

More
09 Aug 2015 17:19 - 10 Aug 2015 17:49 #167326 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες

Rasmo wrote: @fits79, @tonyler
Θα μας τρελάνετε εσείς οι κονσολάκιδες(no offense), ότι είπες από πάνω πρέπει ακριβώς εσένα να θίγει ως κονσολάκιας και όχι εμένα ώς pc-ακιας, το γεγονός ότι φτιάχνουν μπόμπα game (στο pc εννοείται) και το ρίχνουν για να παίζετε εσείς στις κονσόλες σας και να χαίρεστε με τα ψευτόnext gen γραφικά που για εμπορικούς-marketing-στικους σκοπούς σας πουλάνε και σείς τσιμπάτε.
Το άλλο παραμύθι ότι η κονσόλα είναι πιό οικονομική απο το pc, γελάνε και οι πέτρες. Σοβαρά το πιστέυεις/πιστέυετε αυτό οι κονσολάκιδες? πώς γίνεται να σας έχουν πείσει για κάτι τέτοιο?
Μιλάμε κάθε 6-7 χρόνια βγάζουν νέα κονσόλα, σας αναγκάζουν να σκάτε 4 εκατοστάρικα γιατί σας πουλάνε 3-4 exclusives, καλύτερα γραφικά και καλά και δώστου πάλι απο την αρχή, με νέα αγορά games, που κάνουν κανα χρόνο να βγούν στην νέα κονσόλα και εννοείται τα games της προηγούμενης ΔΕΝ παίζουν στην νέα (τώρα το xbox one που αποφάσισε να το κάνει αυτό είναι γιατί το γυρνάει στο pc-style γιατί βλέπουν ότι κονσόλα μόνη της δεν στέκει και πολύ).
Δώς του τα 60έυρα αέρα πατέρα και μου μιλάτε για πιό οικονομία, όταν εγώ ως pc-ακιας, έχω steam games με προσφορές εώς τσάμπε τελείως σε παιχνιδάρες, όταν εγώ φτιάχνω μία φορά το pc μου τούμπανο και η επόμενη αναβάθμιση που θα του κάνω θα είναι ΙΣΩΣ σε 6-7 χρόνια, και αυτό άντε να είναι κάρτα γραφικών αν έχω το κόλημα να τα έχω όλα ultra.
Για πιά οικονομία μιλάτε πια? Είλικρινά θέλετε να τα βάλουμε κάτω να δείτε ότι δεν γίνεται η κονσόλα να είναι πιό οικονομική απο το pc?
Το ps3 βγήκε το 07(ευρώπη), το ps4 το 13. Μιλάμε για 6 χρονάκια διαφορά.
Εγώ έφτιαξα νέο πύργο το 08 με 900E και άλλαξα πρίν 2 μήνες κάρτα γραφικών μόνο και μόνο για δικό μου κόλημα με τα γραφικά, μιλάμε για 7 χρόνια. Εσείς σκάτε 700-800E+ μέσα σε λιγότερα χρόνια για 2 κονσόλες και εγώ 900E(που μπορείς να κάνεις και με λιγότερα pc-game αντάξιο με των κονσολών εννοείται) για παραπάνω από 7. Παίρνω παιχνίδια από free, steam sales εώς πειρατικά (που είμαι κατά δεν το κάνω απλά αναφέρω).
Για πείτε μου τι είναι πιο οικονομικό λοιπόν?
Και στην τελική το λέω και θα το ξαναλέω, δεν μπορείτε να μιλάτε για lead platform απο την στιγμή που η κονσόλα αναπαράγει και δεν παράγει όπως κάνει το pc.
end of story.

Σόρρυ αν φαίνονται λίγο απότομα και αρπαγμένα έτσι όπως τα γράφω και όπως είπα παραπάνω no offense, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω τόσο πρόλογο γι'αυτό το θέμα.

Μιας και αναφερεσαι σε εμενα να σου απαντησω οτι εχω αναφερει τις αποψεις μου σε προηγουμενα ποστ.

Η συγκριση pc vs console εξ' αρχης εχω πει παμπολες φορες οτι δεν υφιστατε γιατι συγκρινεις δυο παντελως ανομοια πραγματα και σε τιμη και σε δυνατοτητες ειναι σαν να συγκρινεις πεπονια με καρπουζια.

Δεν υφιστατε καν σε συγκριση και για να το παω στο θεωρητικο επιπεδο του τοπικ συγκρινε μου ενα gaming-pc των 400 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω και ελα πες μου μετα ποιο απο τα δυο θα δειχνει καλυτερα τα παιχνιδια και ποια απο τα δυο θα παιζει τα παιχνιδια για τουλαχιστον 7 χρονια χωρις να αλλαξεις απολυτως τιποτα. Οσο αφορα τα παιχνιδια που λες οσο τα αγοραζει ενας κονσολακιας τοσο τα αγοραζει και ενας pcakias εννοειτε δεν μιλαω για αντιγραφες αλλα για αυθεντικα ετσι.

Και δεν μιλαω για παιχνιδια day one αλλα για μερικους μηνες μετα.
Οσο για τη συνδρομη που λετε οτι εχουν οι κονσολες για να παιξεις multiplayer(Γιατι στην ουσια μονο γι' αυτο χρειαζεται η συνδρομη, αφου αν θες να παιξεις single δεν χρειαζεται να πληρωσεις καμια συνδρομη σε καμια κονσολα) και μερικα pc games θελουν εξτρα συνδρομη για να μπορεις να τα παιξεις multiplayer(Εχω αδικο?).

Τωρα αυτο που λες οτι ειχες φτιαξει gaming-pc πριν μια εφταετια και σου επαιζε ολα τα παιχνιδια στο ultra high settings χωρις κανενα προβλημα να μου επιτρεψεις να μην το πιστευω αυτο που λες γιατι πολυ απλα δεν υφιστατε καν.
Π.χ. μπορουσες να παιξεις ακομα και παιχνιδια σαν τα crysis 1(Παρολο που ειναι αρχαιο παιχνιδι ειναι απο τα ποιο βαρια ακομα και σημερα), battlefield 4, metro 2033 κ.τ.λ.) δεν νομιζω μπορει να τα επαιζες αλλα σε medium settings ή στη καλυτερη σε high settings.

Οπως ειπα και σε προηγουμενα ποστ μου παντα μα παντα τα παιχνιδια στα pc θα ειναι πολυ ανωτερα αλλα τι κοστολογιο χρειαζεσαι για να βγαλεις αυτο το αποτελεσμα ετσι?

Λοιπον το οτι εσυ πιστευεις οτι θα παρεις εναν gaming-pc πριν 7 χρονια και θα μπορει να παιζει ακομα και σημερινα παιχνιδια χωρις προβλημα ειναι καθαρα αποψη σου που πιστεψε με πρεπει να εισαι ο μονος που το πιστευει.

Να σε παω τωρα στις κονσολες.
Εχω πει παμπολες φορες αλλα θα το πω ακομα μια οτι ναι το ξερουμε οτι τα console games αποκλειστικα ή οχι ειναι χαμηλοτερα ποιοτικα απο τα ιδια παιχνιδια στο pc αλλα στο ξαναλεω ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ετσι......
Αλλο να πληρωνεις 800 και ανω για να μπορεις να παιζεις σωστα τα παιχνιδια και αλλο να πληρωνεις 400 ετσι....

Και κατι τελευταιο τα console games μπορει να ειναι κατωτερα απο τα pc αλλα το οτι γινονται οσο customize τα παιρνει για 2 και μονο υλοποιησεις(Ps4 & xbox one) και οχι για απειρε(Gaming-pc's) σημαινει πολλα.

Και οσο για το lead platform που εχεις πει θα σου πω μονο ενα batman arkham knight.
Αφου οπως λες ολα τα νεα παιχνιδια εχουν σαν lead platforn τα pc πως αυτο το παιχνιδι παιζει ανετα και κανονικα στις κονσολες και οχι στα pc?

Και μην μου πεις οτι ειναι μεμονομενη περιπτωση γιατι πλεον πολλες εταιριες εχουν ανακοινωσει οτι lead platform θα ειναι μια απο τις δυο κονσολες και μετα θα κανουν πορτ το παιχνιδι για τα pc.

Και ποιος σου ειπε οτι η πλειοψηφια των console gamers εχουν και τις δυο κονσολες???
Μαλλον κανεις τεραστιο μα τεραστιο λαθος εδω.
Καμια σχεση ομως. Οι περισσοτεροι console gamers εχουν τη μια εκ των δυο κονσολων και οχι και τις δυο και αυτο κυριως λογο του οικονομικου θεματος.

Λοιπον αυτα ειχα να πω απο μεριας μου και αυτες ειναι οι αποψεις μου που εχω αναφερει χιλιαδες φορες σε αυτο το φορουμ.
Εσυ εχεις αλλες δεκτο αν και δεν συμφωνω.
Last edit: 10 Aug 2015 17:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Aug 2015 17:21 #167327 by George
Replied by George on topic PC VS Κονσόλες
Γιατή οχι και τα δύο;
Εγώ τα fps τα παίζω στο Pc. Racing, sports και τα περισσότερα action σε καναπέ/Ps4.

More
09 Aug 2015 17:28 #167328 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PC VS Κονσόλες
Έμενα μου αρέσει να παίζω fps σε κονσόλα με χειριστήριο. Αραζω στον καναπέ με μια 42άρα και παίζω.Ενώ στο pc(που δεν θα βάλεις χειριστήριο για fps λόγο ανταγωνισμού ) Πρέπει να είσαι σε μια καρέκλα σε μια,μικρή οθόνη.

More
09 Aug 2015 17:34 #167329 by George
Replied by George on topic PC VS Κονσόλες
Οπότε τι λέτε, μήπως δεν υπάρχει η φράση "lead platform";
Ότι εξυπηρετεί τον καθένα λοιπόν.

More
09 Aug 2015 17:52 #167330 by tsakos
Replied by tsakos on topic PC VS Κονσόλες
pc εκτός αν η κοσνόλα είναι το wii οπότε συμφέρει το wii u

More
09 Aug 2015 17:58 - 10 Aug 2015 17:50 #167331 by vasilis
Replied by vasilis on topic PC VS Κονσόλες

Να σε παω τωρα στις κονσολες.
Εχω πει παμπολες φορες αλλα θα το πω ακομα μια οτι ναι το ξερουμε οτι τα console games αποκλειστικα ή οχι ειναι χαμηλοτερα ποιοτικα απο τα ιδια παιχνιδια στο pc αλλα στο ξαναλεω ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ετσι......
Αλλο να πληρωνεις 800 και ανω για να μπορεις να παιζεις σωστα τα παιχνιδια και αλλο να πληρωνεις 400 ετσι.

Δεν εχω καταλαβει κατι, ειμαι noob :)
Δηλαδή το ps4 εχει γραφικα ισαξια με ενα pc 800 ευρω?
Last edit: 10 Aug 2015 17:50 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Aug 2015 18:12 - 09 Aug 2015 18:34 #167332 by Tony
Replied by Tony on topic PC VS Κονσόλες
Εγω παλι αυτο το ''στο pc τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα'' θεωρω οτι ειναι χαζο.Αν καποιος ειναι αφελης και αγοραζει 60 ευρω το παιχνιδι καλα να παθει.Υπαρχουν και μεταχειρισμενα και προσφορες.Βεβαια μπορει κανεις να δινει 50 ευρω το χρονο στις κονσολες και περα απο το ''φορο'' για το online που πληρωνει παιρνει και ενα σωρο παιχνιδια αξιας πολυ μεγαλυτερης των 50 ευρω.
Last edit: 09 Aug 2015 18:34 by Tony.

More
09 Aug 2015 18:47 #167333 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καλά και αυτοί που έχουν PC τα 50 ευρώ (το λιγότερο) τα χαλάνε στις αναβαθμίσεις.