Phantom2hell wrote: κανεις μερικα λαθη.
ο αρχαριος με τον υπολογιστη πρωτα θα μαθει να χειριζετε τον υπολογιστη και μετα θα ασχοληθει με το να λυσει αλλα προβληματα.
ο αρχαριος που θελει να ασχοληθει με τον υπολογιστη θα καθησει να ψαξει να ρωτησει να μαθει.ο τεμπελης που δεν θελει ολα αυτα θα παρει κονσολα.
το πισι μια χαρα το συνδεεις με ενα HDMI απο το γραφειο σου..... και με ασυρματα πληκτρολογια ποντικια... που δυστυχως παιζουν παντου και οχι σε μια επιφανεια λεια.. δεν ζουμε στο 2006.. ημαρτον..
θα σου πω και το αλλο που λες για το παιδακι.. προφανος δεν εχεις καποιο κοντα σου(δικο σου-η ανιψι) και δεν ξερεις τι διαολοι ειναι..... εχω ενα ανιψακι 3 ετων που περνει το κινητο της μανας του και παιζει.... συνεπως οταν η νεα γενια ειναι ΗΔΗ στην τεχνολογια μεσα στα 8-10 θα ξερει τοσα ωστε να μπορει να χειριστει ευκολα τοπισι στην μεταβιβαση του σε αυτο.
επισης λες για τα φορματ..
ωραια. δεν ειναι απολυτος τιποτα ενα φορματ.. ειχα τα windows 7 για 4 χρονια χωρις φορματ και προσφατα μου καηκε το πισι.. το αντικατεστησα ολοκληρο και ειχα τα 7 μεσα στον σκληρο.. επρεπε αφου ειχα νεο συστημα να βαλω τα 8 να δω τι φρουτο ειναι.. η διαδικασια απλη και ευκολη ... και δεν περιμενα πανω απο 30 λεπτα..... πλεων τα παραθυρα περνανε ΜΟΝΑ τους και δεν ειναι σαν τα παραθυρα του 95.....
με συνχωρεις αλλα μου φενετε οτι γραφεις σαν να ζεις το 1998... την εποχη του υπολογιστη και της ενωσης των παντων με αυτο μου το παρουσιαζεις σαν κατι αλλο..
με συνχωρεις για την επεμβαση αλλα επρεπε.
Δηλαδη διαφωνεις με αυτά που ειπα?
Δεν βρίσκεις θετικα στην κονσολα?
α)Όταν βαζουμε ένα παιχνιδι επειδή ακριβως είναι ένα παιχνιδι οι περισσοτεροι δεν θελουν να ασχοληθουν με τεχνικες λεπτομέρειες. Απλως πρεπει να απολαυσουν το παιχνιδι. Ξερεις ποσες φορες εχει τυχει να παιξουμε ολοι η παρεα Buzz στο ps3? Είναι ένα παιχνιδι με ερωτήσεις γνωσεων. Θελει πολλα ατομα. Φαντασου να ετρεχε αυτό στο pc και να βγαζε μηνυματα ότι λειπουν driver και μετα να προσπαθεις να διορθωσεις το πρόβλημα. Λενε ότι το Ps4 ενημερώνονται όλα ακομα και όταν η κονσολα βρισκεται σε αναμονη. Στα PC γινεται αυτό? Όχι μονο δεν γινεται αλλα και όταν είναι ανοιχτο πρεπει εσυ να κατεβασεις διαφορα προγράμματα να κατεβαζουν αυτόματα driver. Δεν εχουν ενσωματωμένα τα windows.
β)Λες ότι το pc μια χαρα συνδέεται με ένα HDMI από το γραφειο. Ωραια αλλα το θεμα δεν είναι να συνδεθει από το γραφειο στην τηλεοραση για να φαινεται ολο το καλωδιο να κρεμεται. Το θεμα είναι να συνδεθει από το επιπλεο την τηλεόρασης στην τηλεοραση. Και αυτό γινεται αλλα το pc φαινεται πολύ ασχημο στο σαλονι. Δεν είναι σαν την κονσολα.
γ) Ασυρματα ποντικια και πληκτρολογια υπαρχουν αλλα άλλο ειπα εγω. Καταρχήν ποντικι και πληκτρολογιο που θα το ακουμπήσεις? Στο καναπε? Το πληκτρολογιο στα ποδια σου? Μου φαινεται πολύ αβολο.
δ) Τα χειριστήρια παιζουν μονο σε παιχνίδια. Όχι στα Windows. Δηλαδη μεχρι να μπεισ στο παιχνιδι πως θα μπεις? Πρεπει να συνδεθει ποντικι και να πατησεις διπλο κλιλ στο exe του παιχνιδιού.
ε) Ειπες για μικρο παιδι ότι ξερουν. Οκ. Εγω δεν το βλεπω ετσι. Δεν είναι θεμα εξυπνάδας αλλα εμπειριας. Βαλε έναν μεγαλυτερο που δεν ξερει από υπολογιστες να μπορεσει τρεξει ένα παιχνιδι και βαλτον μετα να παιξει με την κονσολα. Που θα είναι πιο ευκολο?
ζ) Ναι τα 8 τα εχω και εγω στο λαπτοπ μου. Ευκολα γινεται η εγκατασταση. Αλλα πρωτον οι drivers δεν εχουν μπει οι καινούριοι, όχι καλο για έναν που παιζει παιχνιδια. Πρεπει να κατεβασεις ειδικα προγράμματα γιατι το Windows update δεν κανει καλη δουλεια. Επομένως παλι υπερτερει η κονσολα και δευτερον εχεις παει σε έναν που δεν ξερει από υπολογιστη, να δεις εικονίδια στην επιφανεια εργασιας που αργουν να φρτωσουν στην εκκίνηση, διαφορα ανοιχτα προγράμματα στην εκκίνηση, toolbars, κατακερματισμος του δισκου, σφαλματα κλπ? Όλα αυτά δεν μειωνουν την αποδοση των παιχνιδιων? Στην κονσολα εχεις τοσους περιορισους που δεν σου επιτρεπει να πειραξεις τιποτα. Αυτό είναι μεν κακο αλλα ποτε δεν προκειτε να την κολλησεις. Αν τα Windows 10 εχουν και αυτά περιορισμους τοτε θα είναι καταλληλα και για αρχαριους gamers.