Scorcher wrote: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε όλη αυτή η μανούρα. Wavee αν δεν έχεις αρκετά λεφτά ή δεν μπορείς να μαζέψεις τα απαιτούμενα λεφτά, πάρε ένα PS4 να τελειώνουμε. Θα σου κοστίσει 350 ευρώ + 50 ευρώ το online, δηλαδή 400. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνέχεια games, μπορείς πολύ απλά να νοικιάζεις από το video club, να τα τερματίζεις και να τα επιστρέφεις. Αν θέλεις να αγοράζεις ότι παίζεις, το καταλαβαίνεις πως το κόστος ανεβαίνει πολύ. Με 350 ευρουλάκια + ότι ξοδέψεις για το Online και για τα games είσαι οκ για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Εγώ σε γενικές γραμμές για gaming αν υπάρχει η οικονομικη δυνατότητα πάντα θα προτείνω PC. Έχει πολύ μεγαλύτερη γκαμα, backwards combatibilιty, άπειρα free-to-play, Mods, Sales κτλπ κτλπ. Eπίσης όπως λέει και ο φίλος από πάνω τα PC δεν είναι μόνο παιχνιδομηχανές. Εγώ έσκασα ένα χιλιάρικο πριν 3 χρόνια και πήρα ένα καλό PC και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος + κατάφερα μέσα από τα sales να χτίσω μία συλλογή που αποτελείται από 150 games. Δεν έχει σημασία αυτό όμως. Σημασία έχει το τι βολεύει εσένα. Πάρε ένα PS4 θα το ευχαρηστηθείς και με ένα καλό video club ή αν έχεις φίλους με PS4 θα την βγάλεις πένα.
Καταρχην δεν παιζω online.
Αυτο που εχω πει ειναι οτι γνωριζω οτι το PC σε βαθος χρονου ειναι πιο φθηνο. Στο PC πληρωνεις ακριβα στην αρχη, πληρωνεις τις αναβαθμισεις αργοτερα(λιγοτερο απο 8 χρονια), αλλα πληρωνεις σε χαμηλη τιμη τα παιχνιδια.
Στην κονσολα παλι πληρωνεις 300-400 ευρω στην αρχη και εχεις το συστημα για 8 χρονια. Χωρις να κανεις τιποτα. Πληρωνεις ομως ακριβα τα παιχνιδια.
Τελικα απ οτι φαινεται συνηθως το pc ειναι πιο φθηνο. Ομως ενας που δεν εχει πολλα λεφτα, μπορει να δωσει στην αρχη λιγα και στην πορεια να βγουν περισσοτερα απο τα παιχνιδια ομως δεν θα το εχει καταλαβει. Αλλο να δωσεις πολλα λεφτα στην αρχη, λυπασαι μονο που τα δινεις στο ταμειο. Δεν με ενοχλει να τα δινω λιγα λιγα στα παιχνιδια. Και στα ρουχα ας πουμε, ολοι μαε εχουμε χαλασει πολλα λεφτα, αλλα δεν μας φαινεται κατι ιδιαιτερο γιατι τα δινουμε λιγα λιγα.
Επισης να προσθεσω οτι υπαρχει το ενδεχομενο μετα απο λγα χρονια να βαρεθεις να παιζεις και να θες να παιξεις 1-2 παιχνιδια τον χρονο ας πουμε. Δεν θα σε νοιαξει τοσο αν επιλεξεις κονσολα γιατι θα εχεις δωσει μονο 300 ευρω. Αν επιλεξεις pc και το πληρωσες ακριβα, και στην πορεια βαρεθεις τα παιχνιδια, θα λες οτι εχεις πληρωσει τοσα λεφτα και δεν επιασαν τοπο
Και τελος να πω οτι ο υπολογιστης ειναι πιο ακριβος αφου ειναι πολυμηχανημα και οχι παιχνιδομηχανη. Ενας ομως που εχει ηδη υπολογιστη που κανει τα αλλα πραγματα, πες μου εναν λογο να παρει δευτερο υπολογιστη, που η τιμη του θα ειναι κανονικου υπολογιστη. Δηλαδη για παιχνιδια και για αλλα πραγαματα. Αν ηταν σε τιμη κονσολας τοτε ναι α επαιρνα. Αλλα τωρα δεν βρισω λογο να εχω σαν κριτηριο οτι κανει πολλα πραγματα γιατι εχω ηδη το λαπτοπ μου.