Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
07 May 2016 10:45 - 07 May 2016 10:49 #180986 by Alexandros Michalas
PC απλά. (Θα έλεγα και mac αλλα απο την στιγμή που αλλάξαν αρχιτεκτονική είναι ληστεία. Αν θέλω workstation το κάνω καλήτερα με pc)

1.Είναι αναβαθμίσιμα
2.Έχουν περισσότερες δυνατότητες
3.Με ένα μπορείς να κάνεις ότι και με μια κονσόλα, πολύ καλήτερα μάλιστα. Το αντίθετο δεν ισχύει.
4.Με τα PC αποκτάς το ενδιαφέρον να ασχοληθείς έστω και σε επιφανιακό επίπεδο με θέματα της επιστήμης υπολογιστών. Με την κονσόλα αδιαφορείς (που βρίσκεσαι στο σκοτάδι της αμάθειας και της αγραμματοσύνης :P)
5.Ούτος ή άλλως θα πρέπει να έχεις τουλάχιτον ένα PC στο σπίτι σου. Upgrade & start gaming
6.Είμαι PC Race Supremacist αρα απαξιώ να ασχολούμαι με κατώτερα μηχανήματα όπως οι κονσόλες. Nuff said
Last edit: 07 May 2016 10:49 by Alexandros Michalas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2016 12:12 #180988 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PC VS Κονσόλες
Και εγώ PC ψηφίζω για λόγους που ήδη αναφέρθηκαν,

Παρόλα αυτά όμως πιστεύω πως και οι κονσόλες έχουν κάποια προτερήματα όπως για παράδειγμα υπάρχουν παιχνίδια όπως το Uncharted τα οποία εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχουν κυκλοφορήσει ποτέ σε PC.

Επίσης αν κάποιος έχει μεγάλη οθόνη τηλεόρασης είναι προτιμότερο να παίζει στην οθόνη της τηλεόρασης από απόσταση,παρά στην οθόνη του pc η οποία σε περίπτωση που είναι μεγάλη μπορεί να προκαλέσει στον gamer πρόβλημα στην όραση.

Λογικά θα υπάρχουν και άλλα,αλλά εγώ ανέφερα κάποια από αυτά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 May 2016 12:28 - 08 May 2016 12:32 #181027 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic PC VS Κονσόλες
Με την εμπορική διάθεση των νέων Pascal οι κονσόλες πια θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Ας μην γελιόμαστε, ούτε στο νέο VR θα ανταπεξέλθουν και ούτε τα frame rates κατάφεραν να τα πιάσουν. Θα μείνουν στην αγορά για κανένα platformer το πολύ πολύ. Οι developers θα σταματήσουν να βγάζουν παιχνίδια πρώτα για κονσόλες μιας και τα ports προς τα PC βγαίνουν χάλια, και θα εστιάσουν στο development PC games και ποιο πολύ σε VR. B)

Λυπάμαι πάρα πολύ console boys & girls, αλλά το VR δίνει τον ρυθμό στα πάντα. Οι κονσόλες απλά δεν το 'χουν :lol:

Οι κονσόλες είναι πεταμένα λεφτά.
Last edit: 08 May 2016 12:32 by Myrmidon.

More
08 May 2016 22:12 #181050 by Alexandros Michalas

Με την εμπορική διάθεση των νέων Pascal οι κονσόλες πια θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Ας μην γελιόμαστε, ούτε στο νέο VR θα ανταπεξέλθουν και ούτε τα frame rates κατάφεραν να τα πιάσουν. Θα μείνουν στην αγορά για κανένα platformer το πολύ πολύ. Οι developers θα σταματήσουν να βγάζουν παιχνίδια πρώτα για κονσόλες μιας και τα ports προς τα PC βγαίνουν χάλια, και θα εστιάσουν στο development PC games και ποιο πολύ σε VR. B)

Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος αλλά ελπίζω τα πράγματα να γίνουν έτσι B)

Οι κονσόλες είναι πεταμένα λεφτά.

Indeed Brother :)

More
14 May 2016 18:45 - 14 May 2016 23:51 #181331 by Myrmidon
Μια εικόνα χίλιες λέξεις. (μα γιατι..γιατι γιατιιιι γιαααατιιιιιιιι) :)

Attachments:
Last edit: 14 May 2016 23:51 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 May 2016 13:39 #181346 by Georgios Manolis
Τα Pc πεθαίνουν,το βλέπουμε ξεκάθαρα στη πρώτη εικόνα.
Καλά με τη δεύτερη έχω κλάψει! :lol:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
15 May 2016 18:38 #181355 by Πας Παρτού

Myrmidon wrote: Μια εικόνα χίλιες λέξεις. (μα γιατι..γιατι γιατιιιι γιαααατιιιιιιιι) :)

Έχουμε νεώτερα στατιστικά γιατί αυτά είναι αρκετούς μήνες παλιά; Δεν ξέρω για xb1 και ps4 αλλά το steam έχει 3000 παραπάνω παιχνίδια και το steamos/linux έχει 1000 παιχνίδια παραπάνω από αυτά που λέει η εικόνα.

More
15 May 2016 20:20 #181358 by Myrmidon

lucinos wrote:

Myrmidon wrote: Μια εικόνα χίλιες λέξεις. (μα γιατι..γιατι γιατιιιι γιαααατιιιιιιιι) :)

Έχουμε νεώτερα στατιστικά γιατί αυτά είναι αρκετούς μήνες παλιά; Δεν ξέρω για xb1 και ps4 αλλά το steam έχει 3000 παραπάνω παιχνίδια και το steamos/linux έχει 1000 παιχνίδια παραπάνω από αυτά που λέει η εικόνα.

Στο χαλαρό αυτήν βρήκα....Αλλά μη τα λες έτσι απότομα και τους τρομάζεις περισσότερο.

More
15 May 2016 20:20 #181359 by Κατερίνα Μαρίνου
Μπορει το steam να εχει χιλιαδες παιχνιδια αλλα τα περισσοτερα ειναι για πεταμα οποτε δεν μετρανε στην τελικη λιστα. Το θεμα ειναι ποσα σοβαρα παιχνιδια εχει ο pc και οι κονσολες αντιστοιχα. Ενας συγκριτικος πινακας θα βοηθουσε να καταλαβουμε αν τελικα τα pc πεθαινουν η βρισκονται κοντα σ'αυτο το σημειο. Μπορει να γινει και το αντιθετο ανετα. :lol:

More
15 May 2016 21:30 #181364 by Γιάννης Μοσχονάς
Αν διαθέτεις τα λεφτά να πάρεις high end PC με τα καλύτερα εξαρτήματα τότε το PC δεν έχει καν συναγωνισμό. Όταν δεν σου περισσεύουν και έχεις ξεμείνει με παλιότερο σύστημα σαν το δικό μου και βλέπεις όλα τα games να χάνουν frames και να κάνουν ώρες μέχρι να φορτώσουν τότε μια κονσόλα είναι η μοναδική σου ελπίδα για να δεις κορυφαίες αναλύσεις και frame rates..